2017 Aralık Anneleri

Hiç. Sorma canım yaa bide başımda ağlatıp niye ağlıyorsun kızım daha ne yapayım diyor sanki bana ne yapıyorsa ölürmüsün öldürürmüsün.... Malesef aynılar delirmemek elde değil
Daha ne yapacakmis komik
Emiyo evet meme yerini emzik aldi ya sanirim bide ben gec verdim 40 miz cikti sonra aldi normali bu aciktigi zaman emmesi iyi obur turlu yalanci memeye donmustum

Emzik almiyo mu onu denesen rahatlarsin belki bebgin yutkunma sesini duyuyomusun hic 3 4 defa cektikten sonra yutkunuyosa sut yetersizmis dedi ebe bana.

Allah Allah çok mu az mı keşke resmini çekip buraya atsaydın bi bakardım, dr u ara bide cerrah dışında
Az birşey vardı ağzının içinde birazını yuttu birazını yanağını sıkıp aldım. Doktora ulaşamadim ama cerrah bir daha aradı kaka yapıyor mu dedi yapıyor dedim. Bir kere olduysa normaldir bir daga kusarsa yeşil hemen getir dedi. Çok şükür bir daha olmadı henüz.

Geçmiş olsun canım umarım bir sıkıntı çıkmaz

Canım sütünü yağlı hale getirirsen biraz daha doyurucu olur. Ceviz badem gibi şeyler yiyebilirsin

Amin canim artık ne yapacagimi şaşırdım aptamil sma bebelac kusturdu bebegimi golden goat i deneyim aslında mama vermeye korkuyorum yine çok.kotu kusacak diye biberonu da zor aliyor

Çok stres yapiyorsun ilk bebek oldugu icin anliyorum ama stres sütü azaltir.sol kalcada tip2 kalca bizde de çıktı.cift bez takacaksiniz dedi ancak bebegim.cok hareketliydi yarim dakikada bitirdi ultrasonu kadin.cok da saglikli bir ölcüm oldu 5-10dakika surermis normalde kalca ultrasonu. Haftaya özel bir hastaneden randevu aldık ultrason icin.kalca çıkığı dememiski sana da gerilik demis kış bebekleri bunlar acipta battaniyeyi hareket etmelerini saglayamiyorsunki battaniyedeler sürekli birde kalca çıkığı icin 3.ay idealmis 1.ay ve 2.ay bazi bebeklerde hatali cikabiliyormus. Kalcayi cok takma o duzelir cift bez tak . Emzirirken bacaklarini birlestirme. Kusma konusu benimkide kusuyor mamayi inek sütü alerjisi öyle kolay sekilde anlasilmazki benimki anne sütünüde kusuyor bazen.sütün bebegine yaramasi icin protein ağirlikli beslen.ayva çok arttiriyor ben ayva receli yedigim zaman cogaliyor un helvasi da arttiriyor.benimki 2 bucuk ayligi gecti oyle onem vermiyorum 6 kilo olmus 2600den 6 kiloya gelmis oglumda ise ayda 600-800gr ancak alırdi ek gidaya geçene kadar.cok zayifti hatta suan kızım oğlumun 6_9ay kiyafetlerini giyiyor. ek gidaya gecince tombiklesti simdi yine zayif. Oğlumda herseye kafa yorardim.Senin bir suçun yok.bu durumda sütünü arttirmak icin sakin kal. Doktorlara çok kulak asma

Ben öyle olunca youtube tan fön makinası sesi açıyorum uyuyor o zaman. Dene bir bakalım.

Ya ben delirecem kizim biberonu almıyor kustugu için iki gogsumu saydım 25 ile 30 cc arasi süt çıktı onu verim biberonla dedim bibeonu agzina vermemlrle kurması bir oldu kaşıkla verdim onuda almadi sadece memrmi istiyor süt de yok ac aç ağlaya ağlaya yavrum uyudu ben kizima yetemiyorum artık kebdimden anneligimden nefret ediyorum

Çok güzel açıklamışsınız

Ver emsin boş memeyi. Bebek sadece aç olduğu için degil seni istediği için de emmek ister. Ben haftalardır sütümü nasıl arttırdığımı yazıyorum. Şimdi git yarım litre ılık su iç, yarısından biraz azı kaynar su olsun. Sonra iki yumurtayı kavur kapatmadan önce iki kaşık pekmez koy karıştır kapat. Onu bir güzel ye. Sonra rezene varsa iç 2 saat bebeği aç bırak. Emzik falan ver ya da uyutmaya çalış. Bırak onun midesi senin de memen dinlensin. Sonra bak nasıl doyuyor

Çok sağol canim icimi ferahlattin kalca da bizde sol 55 çıktı canim dünden beri çift bez kullanıyoruz ama madden bizi çok yıpratacak çift bez sutum benim vardı biranda azskfi ailevi meselelerden şimdi de azalmaya devam ediyor biberon da almıyor kuzim keçi sutu içeren mamalar varmış biberonu nasil aldiracam peki

Aç kalırsa öyle bir alıyor ki. Bebek için biberonu alması daha kolay hem. Sen biraz kafa olarak vücut olarak dinlen. Yanında biri varsa o verdin biberonu. Daha iyi alıyor bebekler. Kikunu aldığı için biberonu zor tutuyorlar

Şimdi deneyecem canim rezene hergün içiyorum humanada aldiracam şimdi

Facebook ta emzirme sanatı diye bi gurup var oraya uye olup yazmanı tavsiye ederim onlar yardımcı olacaktır.sütünün artması icin bol bol emzir saat bekleme bebek emdikçe süt herzaman gelir

Eşim mama almaya gitti bide anne ucuyla aynı biberon alacaktı olmadı ona diyim biberonu o versin canim

Bende aynı korku vardı canim biberonda almıyor mama keçi sutu içeren msmsyla anne göğsüyle aynı biberondsn eşim almaya gitti belki bu biberonu alir

Biberınun meme ucunu değiştir cnm..belki alır o zaman..

Facebook ta emzirme sanatı diye bi gurup var oraya uye olup yazmanı tavsiye ederim onlar yardımcı olacaktır.sütünün artması icin bol bol emzir saat bekleme bebek emdikçe süt herzaman gelir
Canim saat basi emmek istiyor emziyrorum bu seferde süt yetmeyince ağlama krizine giriyor artık nw yapacagimi sasirdim

Üst üste 2bez takılmıyor mu cnm üste taktiğin bezi değiştirme aynısını tak kirlenmez o bence..nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…