Dün bütün gün bebekle ilgilendim. Zaten sünnet oldu, fıtık ameliyatı oldu yavrum diye. O uyurken kaç makine çamaşır attim haddi hesabı yok. Çamaşır telinde yer kalmadı salon koltuklarına bile attım. Sonra en son da battaniye attım makinaya. Eşim gelince yemek hazırladım, sofrasını topladım. Kahvesini,çerezini eksik etmedim. Gece 1e kadar oğlanı uyutmaya çalıştım. Tam rahat edecem yatağa girecem diyorum birsürü iş beni bekliyor. Makineden battaniyeyi alıp sadece zaten açılmış çamaşır demirine serecekti onu bile yapmamış. Aaa unutmuşum diyor. Kapıyı kilitledin mi uyumadan diyorum aa unutmuşum yatağa girdim sen bakıver diyor. Ee sen hangi işın ucundan tutarsın. Klozeti kullanır idrarını orda bırakır dırdır ederim aa unutmuşum çekiver sifonu der. Ben bıktım artık. Dış kapının önünde 3 çift terlik ayakkabısını bırakır kapı cennet mahallesine döner dırdır ederim içeri al diye. Dün gece yatağının başına geldim 3 çift ev terliği soymuş koymuş, bu ne lan dedim, ne bilim diyor. Yaa ben artık delleniuorum bu duruma. En son isyan ettim bir saat dırdır ettim. Sonra da küş uyuduk. 1 saat önce oğlan uyandı ağladı kalkıp meme vereceğim, sütüm hep akmış her tarafım ıslak buz gibi oldum. Çocuk çatladı ağlamaktan. Telefonumu sarja tak dedim, sarj kablosu başucu komodininde ona bir kaş göz etti, sonra biberon istedim biriken sütü aktarmak için ona bile tavir yaptı uykumdan kaldıriyorsun diye. Şimdi de memeyi sağacağım ne yapıyorsun sen bu saatte diyor. Yaa ben bu saatte kalkmış ne yapıyorum bir gözüm açık bir gözüm kapalı bir de sen mi bana söyleniyorsun dedim, döndü uyudu. Keşke Allah bana imkan verse de 1 güncük anne olsa sa bebekle ilgilense. 1 martta iş başı yapıyorum bu böyle rahat davranarak hayatı bana zorlaştırıyor. Ev çok kirli diyorum temizlikçi çağır diyor, sanki paramız var anasıni satim 3 aydır tek maaşla geçiniyoruz, neyden tasarruf ederiz diye kafa yoruyiruz dediğine bak. Resmen başının çaresine bak demektir bu. Çalışmaya başlayıncada böyle yapacaksan çocuğu da bırakır annemlere giderim dedim. Ben hem çocuk bakıp, hem dışarda elin kahrını çekip, hem gelip yemek ev işi mi yapacam dedim.