Canım Bebek memeyi güzelce emiyor yatacağı zaman emzik istiyorsa hiç sıkıntı yapma emziği ver önemli olan emziği görünce memeyi bırakmaması. İlerde memeyi Zaten emzik niyetine kullanıyorlar o zaman çok rahat edersin işteNe bilim ya dedigin gibi emziksiz haline alismistim meme emmeden uykuya gecmezdi simdi meme istemiyo emzik istiyo hanimefendi 1 ay boyu emzik almayan bebek simdi emziksiz uyuyamiyo bende cok vermiyorum alismasin diye agliyo agliyo uyuyo pisman oldum alistirdigima cok rezil ortaligi yikiyo
Canım kaç günlük oldunuz ki siNeler denemedik ki biz de dün gece
Ayakta salladık, çarşafta salladık, omuzda uyuttuk, kucakta uyuttuk
En son bitkin düştü uyudu da
İnanılmaz zor bir geceydi
Bütün gün de uyumadı zaten
Bugün uyut herhalde
Nasıl büyüyecek ki uyumadan
Eller hep ağızda zaten
Bakalım atak haftası falan oluyormuş ondandır belki
Bugün 61”iz canımCanım kaç günlük oldunuz ki si
Dur daha baslangic bu annesi evin tersini duz duzunu ters yaptigi gunler de gelecek o zamn sabir neymis ogrenirsinBazen ben de pek sabırlı olmadığımı düşünüyorum
Cnm benim allah yardıncın olsun.. Zaten zor bi hamilelik geçirdin..üstüne ne badireler atlattın bunda da feraha çıkarsın inş..golden goat diye bir mama var keçi sütüyle yapılmış onu denesene yavrum aç kalmasın cnm..Dun benim icin cok kotuydi kalca ultrasyonunda sol kalcada gelişim geriliği varmış çift bez kullanmaya başladık 1 ay sonra tekrar kalc aultrasyonuna girecek doktor stres yapma sutun azalır beslenmene dikkat et bol sivi al diyor ama takmamak ne mümkün dün 3 kere yavrum kustu 14 saattir emmiuor bogazibtahrisnolmus kusmaktan oksuruyor sol kalcadada sorun çıktı inek sutune alerjisi olabilir diye mamayi da veremiyoruz sutum yetmiyor cildieacam ben ya bana bir akıl verin kizlar delirmek uzeryim
Canım benimki karnı tam soymadığında öyle yapıyor. Karnı doyunca hemen yatıyo.Kızlar kesinlikle uyumuyor
Sağıp ver canımDun benim icin cok kotuydi kalca ultrasyonunda sol kalcada gelişim geriliği varmış çift bez kullanmaya başladık 1 ay sonra tekrar kalc aultrasyonuna girecek doktor stres yapma sutun azalır beslenmene dikkat et bol sivi al diyor ama takmamak ne mümkün dün 3 kere yavrum kustu 14 saattir emmiuor bogazibtahrisnolmus kusmaktan oksuruyor sol kalcadada sorun çıktı inek sutune alerjisi olabilir diye mamayi da veremiyoruz sutum yetmiyor cildieacam ben ya bana bir akıl verin kizlar delirmek uzeryim
Aynen..bir de o dağınık halin üstüne çat kapı misafiri gelsin o zaman anlar..benden söylemesi minnakDur daha baslangic bu annesi evin tersini duz duzunu ters yaptigi gunler de gelecek o zamn sabir neymis ogrenirsin
Mamayı degistr bakalım canim.Sen ne sıkintılarla dunyaya getrdin yavrunu,bunu da atlatrsin üzülme sakın.Ben de cok korkuyorum.Kilo almadi gibi geliyr.Doktor mama drse biberonda almiyr,naparım ki diyorum.Hepsi gecer Allah'ın izniyle uzulmeDun benim icin cok kotuydi kalca ultrasyonunda sol kalcada gelişim geriliği varmış çift bez kullanmaya başladık 1 ay sonra tekrar kalc aultrasyonuna girecek doktor stres yapma sutun azalır beslenmene dikkat et bol sivi al diyor ama takmamak ne mümkün dün 3 kere yavrum kustu 14 saattir emmiuor bogazibtahrisnolmus kusmaktan oksuruyor sol kalcadada sorun çıktı inek sutune alerjisi olabilir diye mamayi da veremiyoruz sutum yetmiyor cildieacam ben ya bana bir akıl verin kizlar delirmek uzeryim
Defalarca emdiCanım benimki karnı tam soymadığında öyle yapıyor. Karnı doyunca hemen yatıyo.
Cnm benim kız da 8saat uyumamıştı geçenlerde..çok zor..atak diyorlar ya herhalde ondan..2gündür de çok huysuz hep ağlama modunda.. Kakasını tam yapamıyordu yeşil ve az azdı..bugün sabaha karşı bi yaptı ama nasıl rahatlama..sanki dünkü başka bi çocuktu bugünkü başka..seninkinin kakası ne durumda..Defalarca emdi
Tam doymamışsa bile aç değildi bence
Bir de öyle birkaç saat değil yaklaşık 12saat bu huzursuzluğu yaptı
Yerine koyduk uyandı yerine koyduk uyandı ve ağlamalar ağlamalar
Bugünün daha kolay bir gün olmasını ümid ediyorum
kuzum ya cok gecmis olsun bircok seyin ustesinden geldiniz yavrunla bununda ustesinden gelirsiniz 1 ay sonra hersey duzelecek insallah senin icin cok zor biliyorum amq uzulmemeye calis bak inek sutune alerjiside varmis yavrunun sutunu vermeye calis devamli azalmasin canm allaha birak o hakkimizda hayirlisi neyse onu verirDun benim icin cok kotuydi kalca ultrasyonunda sol kalcada gelişim geriliği varmış çift bez kullanmaya başladık 1 ay sonra tekrar kalc aultrasyonuna girecek doktor stres yapma sutun azalır beslenmene dikkat et bol sivi al diyor ama takmamak ne mümkün dün 3 kere yavrum kustu 14 saattir emmiuor bogazibtahrisnolmus kusmaktan oksuruyor sol kalcadada sorun çıktı inek sutune alerjisi olabilir diye mamayi da veremiyoruz sutum yetmiyor cildieacam ben ya bana bir akıl verin kizlar delirmek uzeryim
Kizlar bebeğim 10 günde 200 gram almış kilo alimi cok azmis doktor sutum yetersiz ve az diye mamaya başlattı bebelac gold 1 le ama mamayi aldıktan sonra çok.kotu sari kustu 3 kere benim üstün kendi üstü hali heryer battı doktora gitrik tekrar önem.sutune alerjisi olabilirmiş şimdi mama vermeye de korkuyorum yine kusacak ama sutum de yetersiz
Aynen birde hep boyle daginikmis gibi bakis atmazlarmiAynen..bir de o dağınık halin üstüne çat kapı misafiri gelsin o zaman anlar..benden söylemesi minnak
Amin canim artık ne yapacagimi şaşırdım aptamil sma bebelac kusturdu bebegimi golden goat i deneyim aslında mama vermeye korkuyorum yine çok.kotu kusacak diye biberonu da zor aliyorCnm benim allah yardıncın olsun.. Zaten zor bi hamilelik geçirdin..üstüne ne badireler atlattın bunda da feraha çıkarsın inş..golden goat diye bir mama var keçi sütüyle yapılmış onu denesene yavrum aç kalmasın cnm..
Canim uyumuyor ki uyusa da sagsam bi de biberonu da zorla veriyorum almikeşke su saat oldu uyumuyor sürekli emmek istiyor süt olmayınca da uyuyamiuor 10 günde sadece 200 gram aldiSağıp ver canım
Mamayı da arada verirsin olmadı
Düzenli sağım yaparsan artıyormuş
Ona da zamanımız olmuyor ki
Atıyorum saat başı iki memeyi de 5er dakika sağıp uyarabilsen
Ben 1haftadır sağım yapmıyorum
Çünkü bebeğim uyuymuyor ve artık uyuduğunda da bitkin düşüp bende uyuyorum
Yanımızda yardımcılar olacak ki diğer bütün işlere onlar bakarken biz bebişlerle ilgileneceğiz
Zor çok zor
Kalça için de çift bez kullanımı iyileştirir bence daha çok küçükler, hemen uyum sağlarlar
Birkaç gün düzenli sağsan artar bence sütün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?