- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
- 103
Bemimkide oyleydi oglen 12 de uyandi daha yeni uyutabildim uyutuyorum yerine koyuyorum uyaniyo bi kac sefer sonra uyukuya yenik dusucek sabir :)Kızlar kesinlikle uyumuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bemimkide oyleydi oglen 12 de uyandi daha yeni uyutabildim uyutuyorum yerine koyuyorum uyaniyo bi kac sefer sonra uyukuya yenik dusucek sabir :)Kızlar kesinlikle uyumuyor
Bebegi isitme testinden gecemeyen var mı
Kızlar bebeğim yerine koyduğum an ellerini ağzına götürüp emmeye çalışarak uyanıyor
10 kez yatırmışımdır hepsinde uyandı
Nedir bunun çözümü
Sizlerde durumlar nasl?
Kiizalr kizim için dua edin allah rizasi için perişan olduk kizimda bende
Kızlar kesinlikle uyumuyor
Antibiyotikle alakası yok bence canım bi ara bizimde öyleydi geçti şimdiKızlar bebeğimin kakası köpüklü
Neden olabilir?
İnternette gaz birikmesi ya da önsüt çok içmesi falan diyor
Antibiyotik kullanıyoruz belki de ondandır
Ciddi birşey değildir değil mi?
K Koala_anne
Canım dün biz öyleydik öğlen birden akşam 10 a kadar kucagımda uyuyo yatırıyorum uyanıyo iyice yorgun düştüde uyudu yavrum büyüyünce dertleride büyüyo derler ama en azından dertlerini anlatıyolar böylesi daha zor benceKızlar kesinlikle uyumuyor
Az evvel eşimle aynı konuyu konuşuyorduk insanlar genelde ''ah keşke hep küçük kalsalar büyüdükçe sorunları da büyüyor''diyorlar ama ben de aksini düşünüyorum. Büyük kızımla sorunları konuşup halledebiliyoruz,artık nerdeyse bana bağımlılığı hiç kalmadı çoğu işini kendi halledebiliyor derdini anlatabiliyor. Bebeğim ise tamamen bana bağımlı sürekli ağlayıp duruyor ne o derdini anlatabiliyor ne de ben anlayabiliyorum. O uykusuz huzursuz ben uykusuz sinirler perişan hiç sağlıklı bi ilişkimiz yok suanCanım dün biz öyleydik öğlen birden akşam 10 a kadar kucagımda uyuyo yatırıyorum uyanıyo iyice yorgun düştüde uyudu yavrum büyüyünce dertleride büyüyo derler ama en azından dertlerini anlatıyolar böylesi daha zor bence
Az evvel eşimle aynı konuyu konuşuyorduk insanlar genelde ''ah keşke hep küçük kalsalar büyüdükçe sorunları da büyüyor''diyorlar ama ben de aksini düşünüyorum. Büyük kızımla sorunları konuşup halledebiliyoruz,artık nerdeyse bana bağımlılığı hiç kalmadı çoğu işini kendi halledebiliyor derdini anlatabiliyor. Bebeğim ise tamamen bana bağımlı sürekli ağlayıp duruyor ne o derdini anlatabiliyor ne de ben anlayabiliyorum. O uykusuz huzursuz ben uykusuz sinirler perişan hiç sağlıklı bi ilişkimiz yok suan
Teşekkür ederiz teyzesi. Biraz daha iyiyiz ama uykuya dalmakta zorlanıyor yavru kuş. Ağrısı olabilir diye fitil yaptım 2 defa. Usg den de korkma temiz çıkar inşallah. Emzik konusunda da memede ısrarcı ol. Emzik damağa değdiği için onu tutmak daha kolay geliyor. Bizim doktor 2.aya kadar emzik vermek yok demişti.Iyi geceler kizlar netim yok fazla giremiyorum @minnak canm cok gecmis olsun sanada yavruna da cok etkilenerek okudum sanki kendim yasadim o anlari gibi kuzucuk simdi daha iyidir insallah @emirimoglum sizede gecmis olsun canm bebegin baya usutmus biran once iyilesir umarim bizim kizin da cuma usg si var bize de dua edin temiz ciksin sonuclar.@koalaanne canm sen tecrubelisin kizim emzige alisti alismasina memeden cok emzik istiyo cok acikmayana kadr almiyo memeyi 5 dk dan fazla emmiyo bogusuyoruz resmen gecici bi durummu sutum azilcak diye korkuyorum baya bekliyor gogsumde .
Madem cagir temizlikci diyo al parasini kocandan cagir canim temizlikcini.Dün bütün gün bebekle ilgilendim. Zaten sünnet oldu, fıtık ameliyatı oldu yavrum diye. O uyurken kaç makine çamaşır attim haddi hesabı yok. Çamaşır telinde yer kalmadı salon koltuklarına bile attım. Sonra en son da battaniye attım makinaya. Eşim gelince yemek hazırladım, sofrasını topladım. Kahvesini,çerezini eksik etmedim. Gece 1e kadar oğlanı uyutmaya çalıştım. Tam rahat edecem yatağa girecem diyorum birsürü iş beni bekliyor. Makineden battaniyeyi alıp sadece zaten açılmış çamaşır demirine serecekti onu bile yapmamış. Aaa unutmuşum diyor. Kapıyı kilitledin mi uyumadan diyorum aa unutmuşum yatağa girdim sen bakıver diyor. Ee sen hangi işın ucundan tutarsın. Klozeti kullanır idrarını orda bırakır dırdır ederim aa unutmuşum çekiver sifonu der. Ben bıktım artık. Dış kapının önünde 3 çift terlik ayakkabısını bırakır kapı cennet mahallesine döner dırdır ederim içeri al diye. Dün gece yatağının başına geldim 3 çift ev terliği soymuş koymuş, bu ne lan dedim, ne bilim diyor. Yaa ben artık delleniuorum bu duruma. En son isyan ettim bir saat dırdır ettim. Sonra da küş uyuduk. 1 saat önce oğlan uyandı ağladı kalkıp meme vereceğim, sütüm hep akmış her tarafım ıslak buz gibi oldum. Çocuk çatladı ağlamaktan. Telefonumu sarja tak dedim, sarj kablosu başucu komodininde ona bir kaş göz etti, sonra biberon istedim biriken sütü aktarmak için ona bile tavir yaptı uykumdan kaldıriyorsun diye. Şimdi de memeyi sağacağım ne yapıyorsun sen bu saatte diyor. Yaa ben bu saatte kalkmış ne yapıyorum bir gözüm açık bir gözüm kapalı bir de sen mi bana söyleniyorsun dedim, döndü uyudu. Keşke Allah bana imkan verse de 1 güncük anne olsa sa bebekle ilgilense. 1 martta iş başı yapıyorum bu böyle rahat davranarak hayatı bana zorlaştırıyor. Ev çok kirli diyorum temizlikçi çağır diyor, sanki paramız var anasıni satim 3 aydır tek maaşla geçiniyoruz, neyden tasarruf ederiz diye kafa yoruyiruz dediğine bak. Resmen başının çaresine bak demektir bu. Çalışmaya başlayıncada böyle yapacaksan çocuğu da bırakır annemlere giderim dedim. Ben hem çocuk bakıp, hem dışarda elin kahrını çekip, hem gelip yemek ev işi mi yapacam dedim.
Allah bize sabir versin valla zor bu adamlarla uğraşmak...birde baba olunca ayrı bir değiştiler. Çalışıp çocuk ev bakmak cokk zoor . Bende mart ayında başlıcam gibi duruyor.nasil olacak bilmiyorum.ev ayrı terane.simdi bile evi doğru düzgün ceviremiyorum.birde ise başlayınca daha da zorlasacak. Canım madem temizlikçi cair diyor çağır sende.erkek o evi geçindirmek zorunda.temizlikcinin parasında ödemek zorunda.sen bunları düşünme o düşünsünDün bütün gün bebekle ilgilendim. Zaten sünnet oldu, fıtık ameliyatı oldu yavrum diye. O uyurken kaç makine çamaşır attim haddi hesabı yok. Çamaşır telinde yer kalmadı salon koltuklarına bile attım. Sonra en son da battaniye attım makinaya. Eşim gelince yemek hazırladım, sofrasını topladım. Kahvesini,çerezini eksik etmedim. Gece 1e kadar oğlanı uyutmaya çalıştım. Tam rahat edecem yatağa girecem diyorum birsürü iş beni bekliyor. Makineden battaniyeyi alıp sadece zaten açılmış çamaşır demirine serecekti onu bile yapmamış. Aaa unutmuşum diyor. Kapıyı kilitledin mi uyumadan diyorum aa unutmuşum yatağa girdim sen bakıver diyor. Ee sen hangi işın ucundan tutarsın. Klozeti kullanır idrarını orda bırakır dırdır ederim aa unutmuşum çekiver sifonu der. Ben bıktım artık. Dış kapının önünde 3 çift terlik ayakkabısını bırakır kapı cennet mahallesine döner dırdır ederim içeri al diye. Dün gece yatağının başına geldim 3 çift ev terliği soymuş koymuş, bu ne lan dedim, ne bilim diyor. Yaa ben artık delleniuorum bu duruma. En son isyan ettim bir saat dırdır ettim. Sonra da küş uyuduk. 1 saat önce oğlan uyandı ağladı kalkıp meme vereceğim, sütüm hep akmış her tarafım ıslak buz gibi oldum. Çocuk çatladı ağlamaktan. Telefonumu sarja tak dedim, sarj kablosu başucu komodininde ona bir kaş göz etti, sonra biberon istedim biriken sütü aktarmak için ona bile tavir yaptı uykumdan kaldıriyorsun diye. Şimdi de memeyi sağacağım ne yapıyorsun sen bu saatte diyor. Yaa ben bu saatte kalkmış ne yapıyorum bir gözüm açık bir gözüm kapalı bir de sen mi bana söyleniyorsun dedim, döndü uyudu. Keşke Allah bana imkan verse de 1 güncük anne olsa sa bebekle ilgilense. 1 martta iş başı yapıyorum bu böyle rahat davranarak hayatı bana zorlaştırıyor. Ev çok kirli diyorum temizlikçi çağır diyor, sanki paramız var anasıni satim 3 aydır tek maaşla geçiniyoruz, neyden tasarruf ederiz diye kafa yoruyiruz dediğine bak. Resmen başının çaresine bak demektir bu. Çalışmaya başlayıncada böyle yapacaksan çocuğu da bırakır annemlere giderim dedim. Ben hem çocuk bakıp, hem dışarda elin kahrını çekip, hem gelip yemek ev işi mi yapacam dedim.
Canım kusura bakma anca fırsat bulabildim dün öğleden gece 3lere kadar töbe Allah uyumadı dün çok kötüydi benim için.... Canım onunla alakası oomaz kakasının ilaçla yani köpürmez... Bi takip et eğer daha farklı bişey fark3dersen dra götürKızlar bebeğimin kakası köpüklü
Neden olabilir?
İnternette gaz birikmesi ya da önsüt çok içmesi falan diyor
Antibiyotik kullanıyoruz belki de ondandır
Ciddi birşey değildir değil mi?
K Koala_anne
Yok canım ne süt azalması olmaz öyle bir şey sen rahat ol bırak emsin emziğide... Srn şimdi alıştın ya emziksiz haline ondan tedirgin oluyorsun inan aç olsa o emziği mümkün değil almaz onun karnı doyuyordur açıkınxada ağlar telaş yapma canım benimIyi geceler kizlar netim yok fazla giremiyorum @minnak canm cok gecmis olsun sanada yavruna da cok etkilenerek okudum sanki kendim yasadim o anlari gibi kuzucuk simdi daha iyidir insallah @emirimoglum sizede gecmis olsun canm bebegin baya usutmus biran once iyilesir umarim bizim kizin da cuma usg si var bize de dua edin temiz ciksin sonuclar.@koalaanne canm sen tecrubelisin kizim emzige alisti alismasina memeden cok emzik istiyo cok acikmayana kadr almiyo memeyi 5 dk dan fazla emmiyo bogusuyoruz resmen gecici bi durummu sutum azilcak diye korkuyorum baya bekliyor gogsumde .
Rabbime emanet canım Rabbim korusun yavrunu inşAllahhhh sütüne dikkat et sütüne ihtiyacı var hem onun şuan tek arkadaşı meme emin ol onun destekcisi onun için herşey senin gibi arasında ki bağ oğlun için sütüne dikkat et lütfenOğlumun kalbine de baktircaz.lutfen bu temiz çıksın artıkcook üzgünüm......Doktor dedi çocuk kalp doktoruna bir baktirin diye.valla herşeyden korkar oldum.