2017 Aralık Anneleri

Kizlar cok canim sikkin ya.sol kalcamizda kalca cikigi cikti.dun filmdi ortopediydi mahvolduk hastanelerde.doktor cift bez onerdi 6 ay boyunca her ay ultrason cekilcekmisiz.buyuk ihtimal gecer diyor ama genede kafamdan atamiyorum hic.
Erken teşhis etmeniz faydali olmus büyüyünce düzelmesi cok zor oluyomus.
Bizim göbekfıtıgımız icinde gecer diyolar 2 yasina kadar beklicez. Insallah zamanla bebislerim iyi olur.

Kızlar bebeğimin kakası köpüklü
Neden olabilir?
İnternette gaz birikmesi ya da önsüt çok içmesi falan diyor
Antibiyotik kullanıyoruz belki de ondandır
Ciddi birşey değildir değil mi?
K Koala_anne

Bizim 1400 almis canim.geriden gidiyoruz.oyuzden doktorumuz mama baslatti.sutum yetmiyor.
Tatlım facebookta emzirme sanatı diye bir grup var
Çok şey okudum öğrendim
Keşke baştan üye olsaymışım oraya dedim
Emzirme danışmanları sana yardımcı olmaya çalışıyorlar
Bir bak istersen

Kizlar bebegi cok kusan var mi. Oglum cok kusuyor hareket edip midesine baski yaptikca kusuyor hatta bazen midesinde bisey kalmiyor nerdeyse. Bebegi kusanlar siz bisey kullaniyor musunuz

Kizlar bebegi cok kusan var mi. Oglum cok kusuyor hareket edip midesine baski yaptikca kusuyor hatta bazen midesinde bisey kalmiyor nerdeyse. Bebegi kusanlar siz bisey kullaniyor musunuz

Hergn dolu dolu kusuyosa dktra gıtr reflu vardr belkı.. bızmkıde kusuyo emdkten snra ama hep cok degl gazla kusuyo

Tatlım facebookta emzirme sanatı diye bir grup var
Çok şey okudum öğrendim
Keşke baştan üye olsaymışım oraya dedim
Emzirme danışmanları sana yardımcı olmaya çalışıyorlar
Bir bak istersen

Nn baktmda bulamamstm o sayfayu

Canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin

Benimki de çok hassas canım. Geçen gün tam uyuttum üst kattan ses geldi onu duydu açtı gözleri. Uyurken şişeden bardağa su döksem sesine uyanıyor çok zorlanıyorum
Biraz gürültülü bi ortamda uyutmayi denedin mi canım. Tv açıkken mesela evde

bakalim canim artik bilgi için tesekkurler

Kızlar bebeğim yerine koyduğum an ellerini ağzına götürüp emmeye çalışarak uyanıyor
10 kez yatırmışımdır hepsinde uyandı
Nedir bunun çözümü
Sizlerde durumlar nasl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…