- 4 Nisan 2016
- 98
- 63
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #14.021
Burdayım2016 ikiz anneleri nerede?
Ayyyynı beennErkek 3 oğlum var bizde de durum aynı maalesef bazen kriz geçiriyorum ama dua ediyorum iyiki varlar diye tırmanıyorlar kavga ediyorlar ne kadar tehlikeli şey varsa hepsini yapmak istiyorlar tuvalete bile gidemiyorum bişey olacak korkusuyla :)
Kac aylik oldu ikizlariniz benim 9 aylik oldular duzeltilmis 8 ayliklar cok zor gercekten emeklemede basladi hadi bakalim kosturalimErkek 3 oğlum var bizde de durum aynı maalesef bazen kriz geçiriyorum ama dua ediyorum iyiki varlar diye tırmanıyorlar kavga ediyorlar ne kadar tehlikeli şey varsa hepsini yapmak istiyorlar tuvalete bile gidemiyorum bişey olacak korkusuyla :)
Kac aylik oldu ikizlariniz benim 9 aylik oldular duzeltilmis 8 ayliklar cok zor gercekten emeklemede basladi hadi bakalim kosturalim
Bende yurutece koyuyorum isim olursa fazla koymuyorum pek onerilmiyor diye mutfak salon arasinda gidip gidip geliyorlar dolaplarin kapagini aciyorlar :))Düzeltilmiş 7 aylık benimkiler. Yürüteçte vızır vızor gidiyolar walla. Benimkiler emeklemiyo daha
Bende işim olunca koyuyorum. Benim mutfak amerikan o yüzden salonda dolanıyolar desek her yeri gezmiş oluyorlar :)Bende yurutece koyuyorum isim olursa fazla koymuyorum pek onerilmiyor diye mutfak salon arasinda gidip gidip geliyorlar dolaplarin kapagini aciyorlar :))
Siz bir yasmi oldunuz ne guzel massalah size :) kac haftalik dogdu kizlariniz biz 35 haftalik dogduk 3 gun kuvez de kaldilar cok sukur 9 aylik olduk duzeltilmis 8 ayligiz cok zor cok ben 7-24 tek bakiyorum rabbim yokluklarini gostermesin kimselere insallah ... ecmainMerhabalar benimde tek yumurta kız ikizlerim var. İkiz annesi olmak çok özel ama çoookkk zor birşey... benim ikizler ultra ultra hareketli. Bi saniye oturduklarına henüz şahit olan Yok yatarken bile kırk kere yer değiştiriyorlar. Bakıcımız var akşamları ben bakıyorum. Ama cidden 1 yıl nasıl geçti gelin bana sorun. Rabbimyardım ediyorda bakabiliyoruz. Arkamızdan ağlama sorunumuz şuna tavan yapmış durumda ama uykularımız ve yeme düzenimiz çok şükür oturdu. Her geçengünzapt etmek çok daha zor..
Ne mutlu sana yardımcın var. Hemde uyku yeme düzenin oturmuş bende hiçbiri yok. Ayrı uyuyolar biri ağlayınca öbürünü uyandırıyor. Benim peşime şimdiden ağlıyorlar hiç istemiyordum ama nası alıştılar o kadar bilmiyorum. Hamd olsun ama kolaylığını da veriyor Rabbim.Allahım herkese tattırsınMerhabalar benimde tek yumurta kız ikizlerim var. İkiz annesi olmak çok özel ama çoookkk zor birşey... benim ikizler ultra ultra hareketli. Bi saniye oturduklarına henüz şahit olan Yok yatarken bile kırk kere yer değiştiriyorlar. Bakıcımız var akşamları ben bakıyorum. Ama cidden 1 yıl nasıl geçti gelin bana sorun. Rabbimyardım ediyorda bakabiliyoruz. Arkamızdan ağlama sorunumuz şuna tavan yapmış durumda ama uykularımız ve yeme düzenimiz çok şükür oturdu. Her geçengünzapt etmek çok daha zor..
Bizimkiler de kumanda ve oyuncak için kavga ediyolar. Kızım felaket ya çok vuruyo bide saç çekiyo çekince de bırakmıyoBenimkilerde 34te doğdular ve çok şükür 1 yaş olduk yeni tabi düzeltilmiş 10 buçuk :) o kadar zor ki herşey bende tek bakanlardanım 1 dakika bile durmuyorlar bazen diyorum benim çocuklarda duramama hastalığı var diye :) kavga ediyorlar bide hele biri felaket ona çete başı diğeri de yardımcı :)
Oh maşallah o da güzelmişBenikiler kiz olunca toka ilgilerini cekiyor basliyorlar tokayi alim derken sacta cekiliyor :)))