2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Biz artık yaşımıza geldik gerçekten ikiz bebek sahibi olmak çok özel ve güzel birşey ben de tek bakıyorum günler çok ama çok zor geçiyor ama onların gülüşü gelişimini görmek her şeye değiyor :)

Evet haklısın ama bazen çıldırıyorum kafayı yiycek gibi oluyorum. Yanlarından gidince ağlıyolar iş yaptırmıyorlar bana. Seninkilerin cinsiyet ne, benimkiler kız erkek

Erkek 3 oğlum var bizde de durum aynı maalesef bazen kriz geçiriyorum ama dua ediyorum iyiki varlar diye tırmanıyorlar kavga ediyorlar ne kadar tehlikeli şey varsa hepsini yapmak istiyorlar tuvalete bile gidemiyorum bişey olacak korkusuyla :)

Ayyyynı beenn ) benim sadece ikizlerim var başka yok

Kac aylik oldu ikizlariniz benim 9 aylik oldular duzeltilmis 8 ayliklar cok zor gercekten emeklemede basladi hadi bakalim kosturalim

Düzeltilmiş 7 aylık benimkiler. Yürüteçte vızır vızor gidiyolar walla. Benimkiler emeklemiyo daha
Bende yurutece koyuyorum isim olursa fazla koymuyorum pek onerilmiyor diye mutfak salon arasinda gidip gidip geliyorlar dolaplarin kapagini aciyorlar :))

Merhabalar benimde tek yumurta kız ikizlerim var. İkiz annesi olmak çok özel ama çoookkk zor birşey... benim ikizler ultra ultra hareketli. Bi saniye oturduklarına henüz şahit olan Yok yatarken bile kırk kere yer değiştiriyorlar. Bakıcımız var akşamları ben bakıyorum. Ama cidden 1 yıl nasıl geçti gelin bana sorun. Rabbimyardım ediyorda bakabiliyoruz. Arkamızdan ağlama sorunumuz şuna tavan yapmış durumda ama uykularımız ve yeme düzenimiz çok şükür oturdu. Her geçengünzapt etmek çok daha zor..

Siz bir yasmi oldunuz ne guzel massalah size :) kac haftalik dogdu kizlariniz biz 35 haftalik dogduk 3 gun kuvez de kaldilar cok sukur 9 aylik olduk duzeltilmis 8 ayligiz cok zor cok ben 7-24 tek bakiyorum rabbim yokluklarini gostermesin kimselere insallah ... ecmain

Ne mutlu sana yardımcın var. Hemde uyku yeme düzenin oturmuş bende hiçbiri yok. Ayrı uyuyolar biri ağlayınca öbürünü uyandırıyor. Benim peşime şimdiden ağlıyorlar hiç istemiyordum ama nası alıştılar o kadar bilmiyorum. Hamd olsun ama kolaylığını da veriyor Rabbim.Allahım herkese tattırsın

Benimkilerde 34te doğdular ve çok şükür 1 yaş olduk yeni tabi düzeltilmiş 10 buçuk :) o kadar zor ki herşey bende tek bakanlardanım 1 dakika bile durmuyorlar bazen diyorum benim çocuklarda duramama hastalığı var diye :) kavga ediyorlar bide hele biri felaket ona çete başı diğeri de yardımcı :)

Bizimkiler de kumanda ve oyuncak için kavga ediyolar. Kızım felaket ya çok vuruyo bide saç çekiyo çekince de bırakmıyo

Benikiler kiz olunca toka ilgilerini cekiyor basliyorlar tokayi alim derken sacta cekiliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…