2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar mama olarak similac öneririm içinde Palm yağı=hurma yağı yok şuan piyasadaki en masum mama diyebilirim.
D vitamini damlatmak çok zor oluyor hem geri çıkarıyorlar ben sprey şeklinde olanı kullanıyorum tavsiye ederim ziyan olmuyor hiç direkt tek puf yeterli markası wellcare

Eklentiler

• IMG_4561.PNG
    154 KB · Görüntüleme: 49
Sanirim en minik b8z dogmusuz. 30+2 de 1200 ve 1500gr d9gduk. 23 ve 39 gun kuvez sureci. Minigim8n gozunde 3. Evre rop ve operasyon gecirdi. Bugunn tam 3 aylik olduk. Duzeltilmis 23 gunluguz. Evolvia kullaniyoruz cok sukur gelisimimz iyi bir skntimiz yok. Uykulari gittikce azaliyor. Ama geceyi biliyoruz artik. Mama icip uykuya devam. Ise baslayacagim 1 Ay sonra. Aramizda calisan anne varmi acaba. Zor olmuyormu?

Minnak kuzular maşallah canım
Bizde mamayla besleniyoruz
Ben çalışmıyorum ama ikizler epey yoruyor zaten:)
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım

Ben öğretmenim canım ama uzun bir dönem evde olmayı planlıyorum çok zor bu halde bırakmak anneye bile zorken başkası nasıl bakar?

Minnak kuzular maşallah canım
Bizde mamayla besleniyoruz
Ben çalışmıyorum ama ikizler epey yoruyor zaten:)
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım
Bence mama çok rahat:)ikisi birlikte ağlarken ver biberonu:)ben en çok emzirmede sorun yaşıyorum ikisi ağlarken ben de ağlıyorum

Bence mama çok rahat:)ikisi birlikte ağlarken ver biberonu:)ben en çok emzirmede sorun yaşıyorum ikisi ağlarken ben de ağlıyorum
Evet mama o yönden çok rahat ama benimkiler şimdi de biberonu reddediyorlar ikiside emmek istiyorlar saat başı emziriyorum ama doymuyorlar tabi sütüm az(

Canım bende bankacıyım. Mayısta bebekler 5 aylıkken dönmem lazım. 6 ay ücretsiz izin istemeyi düşünüyorum. Alamazsam 5 aylikken bırakmam lazım. Nasıl bırakırım bilmiyorum.

Mrh kızlar ben doğum yaptım çok şükür..oğlum 2760gr kızım 2140gr doğdu..lohusalik zor geçiyor yalnız. .
Allah anbeli babal7 büyütsün arkadaşım bbana çok yardımcı olmuşrunuz..gece gece yazıyordunuz..Ömürleri uzuuun bahtları güzel olsun.Allah sıhhat afiyet versin nazardan korusun sizleri.

sizin doktorunuz nahit ata idi değil mi? acaba hala görev yapıyor mu? hala manisa da mı?

Kızlar nasıl gidiyor ikizlerle hayat benimkiler bu ara ikiside oksuruyur ve cok terliyorlar ev sıcaklığıda iyi ama niye böyle oliyur bilmiyorum ayin 21 inde üç ayimiza girecez

Benımkılerde oyle oldu ve bır tanesı tekrar yogn bekm da yattı sımdı sukur yanumdalar oyle olunca doktor hava verdırdı ben hava veryorum duzelıyo baska ılac vermıyor yogun bakımda yattıklar ıcın

Benımkılerde oyle oldu ve bır tanesı tekrar yogn bekm da yattı sımdı sukur yanumdalar oyle olunca doktor hava verdırdı ben hava veryorum duzelıyo baska ılac vermıyor yogun bakımda yattıklar ıcın
sizede çok geçmiş olsun hava derken buhar makinasıyla verilenlerden mi hayırlısıyla büyüselerdi sağlıkla bebeklikleri hem çok güzel bakmaya sevmeye doyamıyorum hem de çok zor ne sıkıntıları var anlayamıyorsun annelik gerçekten emek istiyor cennet neden analrın ayağı altında olduğunu daha iyi anlamaya başladım

Bende 28 şubatta doğum yaptım 22günlük olduk 10 gün küvezde kaldılar kızlarım kendim de iç kanama geçirdim sezeryandan sonra 5 gün de ben kaldım hastanede şimdi çok şükür evdeyiz

Kızlar selam nasıl gidiyor? Herkes
Kilit durumda sanırım :) biz 2 ay 20 gunluk olduk. Anca kendimize geldik. Sizde durumlar nedir?

Allah bagislasin:) ben de arada bakiyorum tecrübeli annelerin anlattiklarina. Az kaldi doguma merak ediyorum acikcasi beni neler bekliyor. Oneriler tavsiyeler verebilirseniz cok mutlu olurum

Allah bagislasin:) ben de arada bakiyorum tecrübeli annelerin anlattiklarina. Az kaldi doguma merak ediyorum acikcasi beni neler bekliyor. Oneriler tavsiyeler verebilirseniz cok mutlu olurum
selam canim. Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah. İkiz annesi olmak cidden zormus:) biz hastanedeki bebek yataklarindan aldik eve. İki ay onda yattilar. Simdi park yataga gectik.kizim yaramaz huysuz, oglan daha ilimli. Bebeklerin karakteri ile alakali zorluk derecesi:) ikiside uykucu olursa sanslisin.

Insallah canim ya hep oyle dua ettik bakalim nasil olacaklar:) mutlaka zordur ama güzeldir de ikiz annesi olmak. Allah saglik versin bebislere bizlere de guc kuvvet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…