- 16 Ekim 2015
- 79
- 45
- 36
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #14.001
Tesekkür ederim sizin nasıl gidiyor ikizlerle hayatÇok geçmiş olsun. Bayagı zor bir süreç atlatmişsın.
Zor ama güzel. Sütüm az o nedenle mama veriyoruz. Gaz yapiyor oda. 6 ay bitince bebeklerimi birakip ise donucem kara kara onu düşünüyorum.Tesekkür ederim sizin nasıl gidiyor ikizlerle hayat
Bende mama veriyorum onlara da biberon rahat geliyor. Olsun yapacak birşey yok çalışmak ta lazım. Bebekler herşeye kolay alışıyor hayırlısı olsun. :)Zor ama güzel. Sütüm az o nedenle mama veriyoruz. Gaz yapiyor oda. 6 ay bitince bebeklerimi birakip ise donucem kara kara onu düşünüyorum.
canim allah yardimcin olsun bebislerine mama verirken bir cay kaşığı zeytinyagi koyarsan cok faydasini gorecrksin bunu bnce hergun bir kere yapMerhaba. Ikizlerim 22 günlük sutum az mama takviyesi veriyoruz ama son gunlerde cok ciddi bir kabizlik yasiyorlar. 3 gunu geçmedi aslinda ama cok zorlaniyorlar inliyorlar geceleri. Bir tavsiyesi olan var mi? Biogai diye bir damla vermişti doktorumuz onu kullaniyoruz ama fayda etmedi sanriim
Bizede doktor zeytinyağı dedi bir çay kaşığı ama bütün mamaya değil , az mamaya koyup yedirMerhaba. Ikizlerim 22 günlük sutum az mama takviyesi veriyoruz ama son gunlerde cok ciddi bir kabizlik yasiyorlar. 3 gunu geçmedi aslinda ama cok zorlaniyorlar inliyorlar geceleri. Bir tavsiyesi olan var mi? Biogai diye bir damla vermişti doktorumuz onu kullaniyoruz ama fayda etmedi sanriim
Gecmis olsun bizde 6.5 aylik olduk sukur bugunlerimizeIyı geceler ben de yazmayalı uzun zamn oldu benım ıkizlerde5 bucuk aylk oldular allahın ıznıyle cok gazlıydılar sımdı damla kullanyorm ıyı gelıyor sımdıde kabızlk cıktı 10 gunu gecıyor vefıtılle yapıyolar zeytn yag veryorm ama ıse yaramıyr heralde bı doktor yolu gorunuyor
Burdayım2016 ikiz anneleri nerede?