2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba arkadaslar biz bugun 1 yasimizi doldurduk ama bu bir yil nasil gecti gelin birde bana sorun:) iki kizim oldu bide 4 yasinda kizim var kizlari 3ledik yani:) ikizlerden biri cok huysuz ne uyku ne yemek hepsi sorun ama.diger kizim cok mülayim verirsen yiyo o modda cok sukur sagliklilar bi sorunumuz yok surekli evin icinde kosma halindeyiz bi odayi toplasan digeri dagiliyor bosverdim bende:):) yedir icir topla uyut kaldir altini degistir ustunu giydi r hooopp aksam olmus :) allahim hepimizin yavrularini bize bagislasin onlarin uzuntusunu yasatmasin bize hepinize kolay gelsin

Kizlar gebeliginiz basindan bu yana yasadiklarinizi anlatmak istermisiniz blogumda paylasmak icin her bolum 1 ikiz gebeye yer vermek istiyorumda insallah ondan sonra kitap olarak bastirmayi dusunuyorum tabi bebeklerimle anilar biriktirince sizde hikayenizin yer almasini istiyorsaniz msj atabilirsiniz ozelden. :)

Merhaba. Ikizlerim 22 günlük sutum az mama takviyesi veriyoruz ama son gunlerde cok ciddi bir kabizlik yasiyorlar. 3 gunu geçmedi aslinda ama cok zorlaniyorlar inliyorlar geceleri. Bir tavsiyesi olan var mi? Biogai diye bir damla vermişti doktorumuz onu kullaniyoruz ama fayda etmedi sanriim

Merhaba. Ikizlerim 22 günlük sutum az mama takviyesi veriyoruz ama son gunlerde cok ciddi bir kabizlik yasiyorlar. 3 gunu geçmedi aslinda ama cok zorlaniyorlar inliyorlar geceleri. Bir tavsiyesi olan var mi? Biogai diye bir damla vermişti doktorumuz onu kullaniyoruz ama fayda etmedi sanriim
canim allah yardimcin olsun bebislerine mama verirken bir cay kaşığı zeytinyagi koyarsan cok faydasini gorecrksin bunu bnce hergun bir kere yap

Bizede doktor zeytinyağı dedi bir çay kaşığı ama bütün mamaya değil , az mamaya koyup yedir

Hayirli mutlu sevgi dolu pazarlar nice gunlerimiz olsun insallah ...ecmain
index.php

Cocuklarimizin bayrami kutlu olsun bugun hic unutulmasin ❤❤
index.php

Iyı geceler ben de yazmayalı uzun zamn oldu benım ıkizlerde5 bucuk aylk oldular allahın ıznıyle cok gazlıydılar sımdı damla kullanyorm ıyı gelıyor sımdıde kabızlk cıktı 10 gunu gecıyor vefıtılle yapıyolar zeytn yag veryorm ama ıse yaramıyr heralde bı doktor yolu gorunuyor

Iyı geceler ben de yazmayalı uzun zamn oldu benım ıkizlerde5 bucuk aylk oldular allahın ıznıyle cok gazlıydılar sımdı damla kullanyorm ıyı gelıyor sımdıde kabızlk cıktı 10 gunu gecıyor vefıtılle yapıyolar zeytn yag veryorm ama ıse yaramıyr heralde bı doktor yolu gorunuyor
Gecmis olsun bizde 6.5 aylik olduk sukur bugunlerimize

X