2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Tek bakanları tebrik ediyorum ben de gerçekten biraz zorlu bir süreç oluyor ama şimdi sanki bazı açılardan biraz daha iyi gibi yani küçük bebekliler biraz daha sabır ek gıdaya tam geçildiğinde en azından doydumu doymadımı derdi yok kendi acıkmayı doymayı damak tadını vs öğreniyor :) tabi benim için en önemlisi 3.5 yaşındaki abileri bişey yapınca en azından tepki veriyorlar :)
Biri yeni başladı adım adım azcık yürümeye çalışıyor tabi 2-3 adım atıp düşüyor ama yılmıyor :) diğeri daha iyi paytak paytak düşe kalka ilerliyor :)
4 ayda ek gıdaya onay veren bazı drlar var ama hem bizim drumuz hemde benim şahsi görüşüm olarak çok erken. Gündüzleri çok uyutmayıp biraz oyun oynatıp spor yaptırırsanız geceleri biraz daha uzun uyuyabilirler

Merhaba 4.ay ek gıda için çok erken gibi. Eğer süt yetersizse mama ile takviye yap bence, doktorlar hep ilk 1yıl ana öğünlerde anne sütünü tavsiye ediyor, sütünü artırma yollarını da deneyebilirsin

Selam bir çok anne kucağına yavrusunu almıştır diye düşünüyorum. Henüz doğum yapmamışlar da sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Size bir sorum olacak benzer tecrübesi olanlar bana bilgi verebilir mi?
Tüp bebek yoluyla 8 haftalık ikizlere hamıleyım. İkizlerden birinin gelişimi haftasında ama diğeri ondan neredeyse 10 gün geri ve kalp atımı yavaş. Doktor genetik sorunu olabileceğini kendiliğinden sonebilecegini söyledi. Sonmezse de takip edilir eğer genetik olarak problem varsa söndürülebilir dedi.
Sizde de özellikle tüp bebekse benzer sorunu olan oldu mu? Nasıl sonuçlandi.
Bebeğin sağlıklı olduğuna ve haftasınayetisecegine inanıyorum ama bilmiyorum tabi. Bilgisi veya deneyimi olan varsa yazar misiniz

Canım selam, benimde tüp bebek yöntemi ile ikizlerim oldu. Kızın gelişimi biraz daha geriden geliyordu ama ne kadar hafta vs o konularda doktorum birşey söylememişti. Şu an ikiside kucağımda:) bol bol duıa ettim hamileliğim boyunca. Annenin morali çok önemli bu hususlarda. Her zaman moralini yüksek tut. umarım iki bebeğinide hayırlısı ile kucağına alırsın.

Teşekkür ederim

Merhaba 2016 ikiz annelerii 1 yıl olmuştur girmeyeli görünce yazmak istedim herkesin yavruları iyidir inşallah prensler prensesler büyümüştür benimkiler 16 aylıklar yaşında yürüdüler çok şükür çok yogun olunca teli elime almak ne mümkün bi aklıma geldi bakayım dedim hepinize kucak dolusu sevgiler...

Massalah canim rabbim saglik versin insallah minnoslarimiza benikilerde 12 ayliklar ama yurumuyorlar sukur iyiyiz bekliyoruz yurumeleri cok zor diyirlar ayaklaninca ama zor olan kucagima alip gezdirmek oluyor benim icin ikiside kucak istiyorlar iki bebek kilosu toplam 20 olunca zorlaniyorum artik nasil yurumelerine zorlandinmi

Yaşını karşıladılar canım inşallah seninkilerde yakın zamanda yürür sizinde öyledir mutlaka birbirlerini çok takip ediyorlar biri çok hevesliydi digeride ona bakınca 2 gün arayla başladılar yürümeye evet şimdi uyuttum bizim paşalar uykudan hiç hoşlanmıyorlar hep koşturmak istiyorlar oyuncak nadir ayaklanınca oturmak istemiyorlar

Selam bizde 32 haftalik temmuz 2016 dogumluyuz..
1 bebegim yasina girdigi gun yurudu diger bebegim kuvezde siki tilar atlatti henuz yurumuyor lakin yuruyecek eminim. cablaiyoruz siraliyoruz..

Buara cok yorgunum cok kopek disleri maf etti.. zombi gibiyim 10 gundur uyku yok. Cok sukur bugunumuze cok :))

Koskoca bir bucuk sene gecmis gitmis benim bebislerde bir bucuk yasina girecekler yuruyolar hatta durduramiorum ikitane yaramazim iki tane dunya sekeri cennet kokulularim var rabbim herkese nasip etsin bir gulusleri dunyaya bedel arkamdan anne anne diye bagiran iki afacan iki yaramaz sizi cok seviyorum.....

Üye
Sevgili ikiz anneleri ve anne adayları...Şuan 5+4 hamileyim.İlk doktor kontrolümü 4+6 da vajinal ultrasonla oldum.Doktor tam muayeneyi bitiriyorduki ikinci bir kese olduğunu farketti.İki kese var ama yinede ne olur ne olmaz ümitlenme kaybolabilir dedi.Biri 0.58 diğeri 0.42 idi.Sonra baygınlık geçirip iki gün sonra tekrar doktora gitmek zorunda kaldım.Bu defa karından ultrasonla baktı.Büyük olanı yine kolayca buldu ama diğerini biraz zor buldu ilk randevumuzdaki gibi ve yine diğerinden küçüktü.Dedi ki gebeliğin tekiz devam edecek gibi ama belli de olmaz,saklanmışta olabilir,görünmemişte olabilir .Vajinal baksaydık daha net belli olurdu ama bunun için vajinal bakmaya gerek yok,zamana bırakalım,bir hafta on gün sonra gelirsin dedi.Ama gelin görün ki benim içim içimi yiyor.Eğer hayırlsıysa Rabbim ikisinide bize bağışlasın çok istiyorum Bu konuda benzer tecrübe yaşayanlar varsa bi yorum yazarlarsa çok mutlu olurum.Çok uzun oldu şimdiden hakkınızı helal edin...

benim de bir kese digerinden daha kucuktu canim, saglikla gelsinler insallah :))

Masallah 35 haftalik olmusunuz benim dogum yaptigim 35 hafta insallah siz 37 kadar dogurmazsiniz masallah saglikla alin kucaginiza .. ecmain

Bende picolu olduğumu yeni öğrendim bebek istediğimiz için doktor glifor verdi.İnşallah benim de olur sizin gibi mucizem.

Günaydın herkese aranızda yeniyim Rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin adete 4 gün varken kanda tesadüf eseri betahcgnin 131,3 çıktığını öğrendim bugünle birlikte 2 gün oldu günüm geçeli ve 3 gündürde acayip sabahları midem bulanıyor kafamı karıştıran çoğul gebelik mi acaba ve benim üç çocuğum var ama hiç birinde böyle olmamıştım cevap yazarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…