Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya seninde hayırlı haberlerini bekliyorum yarın yaz mutlakaAyy hadi hayırlısı inşallah ,bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın
Dua edin inşallah siz tüp bebek sürecinde miydiniz? Başlayacak mıydınızÇok heyecanlıyım inşallah yerleşmedir .yoksa da bu ay hsg çekilicem zaten ...
Yok tedavi sürecinde değilim henüz . Bu ay hsg çektirmem lazım adet olmayı bekliyorum. Bu arada sonucum negatif. Ama dün bir kaç damla halinde çok açık bir kanamaydı gelen eğer gebelik olsaydı çıkar mıydı acaba . Kimisi yerleşme kanaması görüldükten bi hafta sonra çıkar diyor. Geç döllenme mi oldu acaba.Dua edin inşallah siz tüp bebek sürecinde miydiniz? Başlayacak mıydınız
Siz yine de dikkatli olun genelde çıkıyor kan tahlilinde. Yoksa bile dikkatli davranın ağır falan kaldırmayınYok tedavi sürecinde değilim henüz . Bu ay hsg çektirmem lazım adet olmayı bekliyorum. Bu arada sonucum negatif. Ama dün bir kaç damla halinde çok açık bir kanamaydı gelen eğer gebelik olsaydı çıkar mıydı acaba . Kimisi yerleşme kanaması görüldükten bi hafta sonra çıkar diyor. Geç döllenme mi oldu acaba.
Selamlar şuan süreciniz nasıl bilmiyorum ama bende pcos yok. Yumurtlamalarım reglim her şeyim düzenli. Doktor bir hsg çekelim dedi hem şansı arttırıyor hem olmazsa aşılamada lazım zaten dedi. Bi baktı doğuştan sağ tüpüm yok. Dolayısıyla rahmiminde yarısı yok. 33 yaşındayım 0 belirti verdi. Yumurtlamada hormonlarda regl düzeninde hiç bir sıkıntı yok düşünün. Riskli gebelik oluyormuş genelde.hamile kalırsam ona göre kayıp yaşamamam için sıkı takip olacak. Demem o ki mutlaka rahim filmini çektirin. Ben burada okuyorum aşılama tüp bebek öncesi hsg çekmeyen doktorları enteresan gerçekten. Bu zamana kadar bana da öyle dendi hep her şeyin çok okey ne gerek var hsg ye diye allahtan bu doktorum görelim dedi.Aslında bende kararsız kaldım doktora hemen cektirebilirim dedim fakat acelesi yok dedi yaşın henüz genç rahimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi bende ona güvenerek başladım çok başarılı bir doktor. Hsg yi transferden önce cektirecegim için belkide sorun teşkil etmiyor rahimin durumu transfer için önemli sonuçta.
Merhaba cektik transfer öncesi herhangi bir sorun yoktu rahimde fakat negatif oldu hayırlısı Allah'tanSelamlar şuan süreciniz nasıl bilmiyorum ama bende pcos yok. Yumurtlamalarım reglim her şeyim düzenli. Doktor bir hsg çekelim dedi hem şansı arttırıyor hem olmazsa aşılamada lazım zaten dedi. Bi baktı doğuştan sağ tüpüm yok. Dolayısıyla rahmiminde yarısı yok. 33 yaşındayım 0 belirti verdi. Yumurtlamada hormonlarda regl düzeninde hiç bir sıkıntı yok düşünün. Riskli gebelik oluyormuş genelde.hamile kalırsam ona göre kayıp yaşamamam için sıkı takip olacak. Demem o ki mutlaka rahim filmini çektirin. Ben burada okuyorum aşılama tüp bebek öncesi hsg çekmeyen doktorları enteresan gerçekten. Bu zamana kadar bana da öyle dendi hep her şeyin çok okey ne gerek var hsg ye diye allahtan bu doktorum görelim dedi.