- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
tebrik ederim canım.ben de eylülde boş gebelikten kürtaj olmuştum bir daha çocuğum olmaz diye ağlarken hamileymişim haberim yok. satlarımız aynı benim de ya 1 ekim ya 2 ekim. ben garanti olsun diye 2 ekim diyorum:)Kızlar günaydın :) geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, temmuza olmaz yetişemem derken dün beta hcg 286 çıktı
Geçen ayki düşüğü son kanama olduğu için sat olarak alıyor, 1 ekim. Haftaya ultrasona çağırdı, inşallah bu sefer sorunsuz gider de keseyi görürüz belki haftaya
canım adetine 14 gün var. sen anca yumurtluyorsundur bugünlerde. sen çalışmaları hızlandır bu aralarGünaydın arkadaşlar benimde bat18 kasım 9gündür kasık ağrısı çekiyorum 3gündür de mide bulantım oluyo bu kadar erken belirti olabilirmi bilemedim heyecanla bekliyorum
canım aramızda iki gün var doktordan çıkınca beni de etiketler misin kaçırmayayım. ben de haftaya doktora gitmeyi düşünüyorumBen bugun 5 haftalik oldum. Aksam ultrasonum var duyabilirsek haber veririm canim. Doktorum.duyariz demisti :)
25 26 günde bir adet görüyorum ben oyüzden daha erken yumurtlamısımdır diye düsündüm bakalım insallah bende aranıza katılırımcanım adetine 14 gün var. sen anca yumurtluyorsundur bugünlerde. sen çalışmaları hızlandır bu aralar.inşallah aramıza katılırsın.
inşallah canım. ben 23 günde bir adet görüyorum. ama hiç sekmezdi bir sonraki adete 14 gün kala yumurtlardım. genelde öyle olurmuş. aklında olsun25 26 günde bir adet görüyorum ben oyüzden daha erken yumurtlamısımdır diye düsündüm bakalım insallah bende aranıza katılırım
ben pazar günü baktırdım 537 çıktı dün gittim doktora kese oluşmaya başlamış dedi ama henüz bişey göremedik haftaya salıya tekrar çağırdı sende beni haberdar et canım kimyasalda bende çok etkilenmiştimHakkımızda hayırlısı olsun, kimyasalda çok üzülmüştüm, baya etkilemişti duygusal olarak
Sen ne zaman gideceksin ultrason için?
Ben cumartesi gibi tekrar kan vericem, bhcg artıyor mu diye baktıracağım. Haberdar ederim duruma göre.
hayırlı olsun canım. ben 4+5 im bugün mide bulantısı uykudan uyandırdı beni. kime söylesem psikolojik diyo ama gerçekten midem bulanıyo hem de çok fenamrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı
hayırlı olsun canım. ben 4+5 im bugün mide bulantısı uykudan uyandırdı beni. kime söylesem psikolojik diyo ama gerçekten midem bulanıyo hem de çok fena
Ben yarin sabah gidicem canim 6+0 olucam tam.Keseyi net gorememistik gecen hafta o yuzden gidicez.kalp atislarini duyarsak haber ederim burdan :)Biz 5 haftalıkken duyamamıştık inşallah siZ duyarsınız ben 6+0 da gidicem Dr a duyar mıyız acaba stres yaptım
Canim ben suan 5+6 gunlugum.3 gundur bulantilarim sabahtan aksama kadar devam ediyo.kusmalarimda dun itibariyle basladimrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı
hayırlı olsun senin de bebişin canım :) demek ki aşağı yukarı bulantı dönemine girmişim offf ya bütün gün iş yerin de limon yiyorum acayip kesiyo ama herkes bana bakıyo :)Canim ben suan 5+6 gunlugum.3 gundur bulantilarim sabahtan aksama kadar devam ediyo.kusmalarimda dun itibariyle basladi
Güzel artmış ya, inş görürsün bidahaki gidişinde. Bana da istersen perşembe kan ver dedi tekrar ama garanti olsun diye cumartesi kan vereceğim işte. Sen de salı günü görünce haber edersin, güzel haberlerini bekliyoruzben pazar günü baktırdım 537 çıktı dün gittim doktora kese oluşmaya başlamış dedi ama henüz bişey göremedik haftaya salıya tekrar çağırdı sende beni haberdar et canım kimyasalda bende çok etkilenmiştim
mrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı
Çok hafif bende de var ama sürekli değil, ara ara oluyor. Sanki regl olmadan önce olanlar gibi. Ama bi kaç yerde okudum olabiliyormuş ilk haftalarda. Endişelenecek bir şey yoktur muhtemelen, içimizi ferah tutalım.benim hafif ağrılarım var normal mi sizce iki gündür hiç bişeyim yoktu
Sen idrar testi yapsan çok silik de olsa çıkar bence. Neden denemiyorsun? BAT'a çok az kalmış.karın ağrısı aynı zamanda gebelik belirtilerindenmiş
inşallah hamilelik dolayısıyladır benim de arada ağrıyo çünkü
mrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı
korkuyorumSen idrar testi yapsan çok silik de olsa çıkar bence. Neden denemiyorsun? BAT'a çok az kalmış.