2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tebrik ederim canım.ben de eylülde boş gebelikten kürtaj olmuştum bir daha çocuğum olmaz diye ağlarken hamileymişim haberim yok. satlarımız aynı benim de ya 1 ekim ya 2 ekim. ben garanti olsun diye 2 ekim diyorum:)

Günaydın arkadaşlar benimde bat18 kasım 9gündür kasık ağrısı çekiyorum 3gündür de mide bulantım oluyo bu kadar erken belirti olabilirmi bilemedim heyecanla bekliyorum
canım adetine 14 gün var. sen anca yumurtluyorsundur bugünlerde. sen çalışmaları hızlandır bu aralar .inşallah aramıza katılırsın.

canım adetine 14 gün var. sen anca yumurtluyorsundur bugünlerde. sen çalışmaları hızlandır bu aralar .inşallah aramıza katılırsın.
25 26 günde bir adet görüyorum ben oyüzden daha erken yumurtlamısımdır diye düsündüm bakalım insallah bende aranıza katılırım

25 26 günde bir adet görüyorum ben oyüzden daha erken yumurtlamısımdır diye düsündüm bakalım insallah bende aranıza katılırım
inşallah canım. ben 23 günde bir adet görüyorum. ama hiç sekmezdi bir sonraki adete 14 gün kala yumurtlardım. genelde öyle olurmuş. aklında olsun

ben pazar günü baktırdım 537 çıktı dün gittim doktora kese oluşmaya başlamış dedi ama henüz bişey göremedik haftaya salıya tekrar çağırdı sende beni haberdar et canım kimyasalda bende çok etkilenmiştim

mrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı

mrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı
hayırlı olsun canım. ben 4+5 im bugün mide bulantısı uykudan uyandırdı beni. kime söylesem psikolojik diyo ama gerçekten midem bulanıyo hem de çok fena

hayırlı olsun canım. ben 4+5 im bugün mide bulantısı uykudan uyandırdı beni. kime söylesem psikolojik diyo ama gerçekten midem bulanıyo hem de çok fena

ayyy aynen ya ben bütün gün neredeyse bulanıyorum ama özellikle sabahları çok fena, bana da herkes daha erken diyo ama yarın doktora da sorcam bakalım bi yol buluruz insallah ben ilk çocuğumda da 9 ay bulanmış hem de çok fena çıkarmıştım korkuyom şimdi hep böyle sürer mi diye

Biz 5 haftalıkken duyamamıştık inşallah siZ duyarsınız ben 6+0 da gidicem Dr a duyar mıyız acaba stres yaptım
Ben yarin sabah gidicem canim 6+0 olucam tam.Keseyi net gorememistik gecen hafta o yuzden gidicez.kalp atislarini duyarsak haber ederim burdan :)

Canim ben suan 5+6 gunlugum.3 gundur bulantilarim sabahtan aksama kadar devam ediyo.kusmalarimda dun itibariyle basladi

Canim ben suan 5+6 gunlugum.3 gundur bulantilarim sabahtan aksama kadar devam ediyo.kusmalarimda dun itibariyle basladi
hayırlı olsun senin de bebişin canım :) demek ki aşağı yukarı bulantı dönemine girmişim offf ya bütün gün iş yerin de limon yiyorum acayip kesiyo ama herkes bana bakıyo :)

Gunaydınkızlar benim aglr devam budefada belim sol trf fena harekt edemiyrm sanrm norml bnlar ama siddtlndi

Güzel artmış ya, inş görürsün bidahaki gidişinde. Bana da istersen perşembe kan ver dedi tekrar ama garanti olsun diye cumartesi kan vereceğim işte. Sen de salı günü görünce haber edersin, güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun, tebrikler. Ben senden bi hafta gerideyim henüz bulantı vs hiç yok, bakalım merakla bekliyorum neler olacak diye :)

benim hafif ağrılarım var normal mi sizce iki gündür hiç bişeyim yoktu
Çok hafif bende de var ama sürekli değil, ara ara oluyor. Sanki regl olmadan önce olanlar gibi. Ama bi kaç yerde okudum olabiliyormuş ilk haftalarda. Endişelenecek bir şey yoktur muhtemelen, içimizi ferah tutalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…