- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Aa tabiki bırakmayız :) insallah sağlıklı sıhhatli ve hayirli olsunlar da :) vakit önemli değil :)canım moraller yüksek olacak birbirimizi bırakmak yok inşallah bu ay tutturup bu grupta devam ederiz bendeadet oldum biliyorsun ama yine tedavideyim bu ay inşallah arkadan yetişiriz temmuz annelerineyazışalım terketme buraları sakın
Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)
İnşallah canım :) insallah burdan ayrılan son kişi ben olurum :) ama yinede yazarım buraya :)Hayırlısı olsun Emelcim.En çok da buradan ayrılmana üzüldüm Umarim diğer aya olur ve burdan devam edersin.tabi inşallah bende burda olurum
Ay canım çok sağol tavsiyeleri n için
ne çok ihtiyacım var bilemezsin
7 ay kadar önce düşuk yapmıştım
hala hamile olup olmadigindan emin değilim beta 19 çıktı ama daha da yaptırmadım bu cumartesi doktora gideceğim .hamilesin desin ancak inanırım. dediğin gibi okudugumuz ve onceden yqsadigimiz olumsuz yaşantılar ister istemez etkiliyor . ama inşallah bu sefer hersey yolunda gider (tüm hamile icin:)
takıldıkca kapıni tiklarım canim
Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun hamileliğin.Merhaba kizlar. .ben de bugun test yaptım ve pozitif. 1 Kasım adet günümdu. 3 buçuk yaşında bir kızım var. Geçen sene boş gebelik oldu. Ins bu gebeliğim sıkıntısız geçer.. Hepinize hayırlı olsun
Selam canım ilk haftalarda adet sancısı gibi ağrılar normalmiş ama sanki senin anlattğın ağrılar biraz ciddi gibi. Sen daha iyi anlarsın tabi de ağrın fazlaysa doktora git istersenSelam kızlar nasılsnz benmde sancılrm var kasıgmda solda bide bazn dogm sancısı gibi arkdan saplnur sanki normlmi bilemedm agrıya dayanklı oldgm ıcın anlayamıyorm ilk hamilelliğimde kinide hic hatırlamıyorum
İnşallah amiiiiinSüper, inşallah tutar ve birlikte takip ederiz canım :)
Takvimin hayırlı olsun ugurlu gelsinBende takvim yapmak istiyorum
Gözün aydın cnmDoktora gittim kese oluşmaya başlamış dış gebelik olduğunu dusunmuyorum dedi bisey söylemek için erken dedi keseyi görmedik haftaya salı tekrar çağırdı inşallah kesesini de gorurum minigimin
Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)
Kızlar günaydın :) geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, temmuza olmaz yetişemem derken dün beta hcg 286 çıktı
Geçen ayki düşüğü son kanama olduğu için sat olarak alıyor, 1 ekim. Haftaya ultrasona çağırdı, inşallah bu sefer sorunsuz gider de keseyi görürüz belki haftaya
çok sevindim gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah kimyasal ben de haziranda geçirmiştim bu ay cuma günü beta hcgm 220 çıkmıştı inşallah sağlıklı sıhhatli gebeliklerimiz olurKızlar günaydın :) geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, temmuza olmaz yetişemem derken dün beta hcg 286 çıktı
Geçen ayki düşüğü son kanama olduğu için sat olarak alıyor, 1 ekim. Haftaya ultrasona çağırdı, inşallah bu sefer sorunsuz gider de keseyi görürüz belki haftaya
Kızlar kalp atışlarını duyan var mı aranızda kaç haftalıkken duydunuz
Biz 5 haftalıkken duyamamıştık inşallah siZ duyarsınız ben 6+0 da gidicem Dr a duyar mıyız acaba stres yaptımBen bugun 5 haftalik oldum. Aksam ultrasonum var duyabilirsek haber veririm canim. Doktorum.duyariz demisti :)
Günaydın, karnım ara ara ağrıyor sanırım bu ay olmayacakgünaydın
bata son 4
Hakkımızda hayırlısı olsun, kimyasalda çok üzülmüştüm, baya etkilemişti duygusal olarakçok sevindim gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah kimyasal ben de haziranda geçirmiştim bu ay cuma günü beta hcgm 220 çıkmıştı inşallah sağlıklı sıhhatli gebeliklerimiz olur
karın ağrısı aynı zamanda gebelik belirtilerindenmişGünaydın, karnım ara ara ağrıyor sanırım bu ay olmayacakBat'a son 8