2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tsh rubella toxoplazma fln testlerini sağlık ocakları yapmıyor o testler için devlet hastahanesine gidilmesi gerekiyor.

O KADARINI BİLMİYORUM BANA EBE GEREKEN TÜM TESTLERİ YAPIYORUZ DEDİ... ZATEN SAĞLIK OCAKLARIDA HASTANEYE GÖNDERİYOR ANALİZE KENDİLERİNİN LABARATUVARI YOK.
Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)

HAYIRLISI OLSUN...

HOŞGELDİN. HAYIRLI OLSUN. BENİMDE 5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR.

HAYIRLI OLSUN. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.

Günaydın arkadaşlar benimde bat18 kasım 9gündür kasık ağrısı çekiyorum 3gündür de mide bulantım oluyo bu kadar erken belirti olabilirmi bilemedim heyecanla bekliyorum

ÇOK ERKENMİŞ GERÇEKTEN... ÇOKLU GEBELİK OLABİLİR YADA PSİKOLOJİKDE OLABİLİR. BAT GEÇMEDEN BİŞEY DİYEMİYORUM İŞALLAH GEBESİNDİR.
Kızlar kalp atışlarını duyan var mı aranızda kaç haftalıkken duydunuz

KIZIMDA 7. HAFTANIN SONLARINDA ANCAK DUYMUŞTUK AMA VAJİNAL ULTRASONLA DAHA ERKEN DUYANLARDA VAR
mrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı
HAYIRLI OLSUN.. NORMAL ARTIK BULANTILAR

benim hafif ağrılarım var normal mi sizce iki gündür hiç bişeyim yoktu
BENDEDE HALA ADET SANCISI GİBİ AĞRILAR VAR... BİDE KASIKLARIMDA BATMA ÇOK OLUYO AMA NORMALDİR ERKEN GEBELİK BELİRTİSİDİR

İnşallah hep güzel haberler duyarız canım Rabbim Hepimize nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah

MİDE YANMASI BENDEDE ÇOK ERKEN BAŞLADI KIZIMDA EN OK ÇEKTİĞİM ŞEYDİ GAVİSCON İÇEBİLİRSİN
sağol canım. onları da kullanmıyorum zararlı diye. inşallah kullanmak zorunda kalmam.
soda çok iyi geliyo sanki midemde rahatsız eden ne varsa eritiyor :)

sağol canım. onları da kullanmıyorum zararlı diye. inşallah kullanmak zorunda kalmam.
SODA DAHA ÇOK YAKMASIN.... İLAÇ ALMAK İSTEMİYORSAN 1 ÇAY BARDAĞI SOĞUK SÜT İYİ GELİR

Bana da doktor gaviscon verdi. Cok rahatsiz olunca iciyorum. Kullanabilirsin bence sanmiyorum zararli biseyi vereceklerini

inşallah senin güzel haberini alırız canım :)

SODA DAHA ÇOK YAKMASIN.... İLAÇ ALMAK İSTEMİYORSAN 1 ÇAY BARDAĞI SOĞUK SÜT İYİ GELİR
onu da denerim canım soda baya iyi geliyor hep içerim.

Benimde :) benim asilama oldu 3 yumurtam vardi. Belki ikisi döllenmistir :)
ooh maaşallah. inşallah gönlüne göre olur canım.

Bana da doktor gaviscon verdi. Cok rahatsiz olunca iciyorum. Kullanabilirsin bence sanmiyorum zararli biseyi vereceklerini
şöyle anlatayım gaviscon zararlı değil ama kararında kullanılması lazım. benim midem çok problemli ben ayda bi şişe bitiriyordum. doktor bir arkadaşım söyledi böyle devam edersen erkenden kemik erimesi olursun dedi. ben artık çok nadir kullanıyorum. sizler de yaşlılığınızı düşünün kararında kullanın.

Bende ikizden supheleniyorum bu arada kizlar.degerim 3 kattan fazla artiyo hep.bakalim birkac haftaya belli olur sanirim

ikiz gibi sanki:) ultrasona girince haber et canım merak ettim şimdi
Cift yumurta olsaydi yarin belli olurdu aslinda.ama cift olamaz cunku tek yumurtam vardi bu ay.tek yumurta ikizi olmussa da bikac hafta sonra belli olur o yuzden mi bu kadar siddetli bulantim var acaba diyorum

Cift yumurta olsaydi yarin belli olurdu aslinda.ama cift olamaz cunku tek yumurtam vardi bu ay.tek yumurta ikizi olmussa da bikac hafta sonra belli olur o yuzden mi bu kadar siddetli bulantim var acaba diyorum
hayırlısı bakalım canım. ben de incir kürü yapmıştım bu ay. belki birkaç yumurtam olmuşsa çift yumurta ikizi olur mu acaba diye düşünüyorum. gerçi ilk hamileliğin acemiliği ikizle birleşince baya zorlar gibi geliyor. o yüzden inşallah ikiz olur diyemiyorum hayırlısını diliyorum :)

Kızlar bende 2gündür mide bulantısının yanına ek olarak aşırı geğirmede başladı bu kadar kasık agrisi bulantı gegirme hissi üst üsttee gelirmi anlamadım ki daha 2hafta nasıl bekliycem ilk hamileliğimde hic bir belirti olmamıştı

Belli olmaz bu şekilde olul hamile olduğunu öğrenen çok kişi oldu moralini bozma tweetyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…