2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam kızlar nasılsnz benmde sancılrm var kasıgmda solda bide bazn dogm sancısı gibi arkdan saplnur sanki normlmi bilemedm agrıya dayanklı oldgm ıcın anlayamıyorm ilk hamilelliğimde kinide hic hatırlamıyorum

canım moraller yüksek olacak birbirimizi bırakmak yok inşallah bu ay tutturup bu grupta devam ederiz bendeadet oldum biliyorsun ama yine tedavideyim bu ay inşallah arkadan yetişiriz temmuz annelerine :anneadayı: yazışalım terketme buraları sakın
Aa tabiki bırakmayız :) insallah sağlıklı sıhhatli ve hayirli olsunlar da :) vakit önemli değil :)

Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)
:110:Hayırlısı olsun Emelcim.En çok da buradan ayrılmana üzüldüm :KK42:Umarim diğer aya olur ve burdan devam edersin.tabi inşallah bende burda olurum:KK68:

Ay canım çok sağol tavsiyeleri n için
ne çok ihtiyacım var bilemezsin
7 ay kadar önce düşuk yapmıştım
hala hamile olup olmadigindan emin değilim beta 19 çıktı ama daha da yaptırmadım bu cumartesi doktora gideceğim .hamilesin desin ancak inanırım. dediğin gibi okudugumuz ve onceden yqsadigimiz olumsuz yaşantılar ister istemez etkiliyor . ama inşallah bu sefer hersey yolunda gider (tüm hamile icin:)
takıldıkca kapıni tiklarım canim

Çok yeni senin gebeliğin cnm. Ben de 49 ken öğrenmiştim. Muhtemelen döllenme yeni. Benim 7 ekim sat tı. Ama doktor 21 ekim sat olarak baz aldı. Geç yumurtlama olmuş. Yani ben adet olmama bir kaç gün kala gebe kalmışım. Hep 2 hafta gerideydi bebeğim. Ultrason tarihine göre de doğum yaptım sat a göre değil. Her zaman elimden geldiğince yardıma hazırım.

Selam kızlar nasılsnz benmde sancılrm var kasıgmda solda bide bazn dogm sancısı gibi arkdan saplnur sanki normlmi bilemedm agrıya dayanklı oldgm ıcın anlayamıyorm ilk hamilelliğimde kinide hic hatırlamıyorum
Selam canım ilk haftalarda adet sancısı gibi ağrılar normalmiş ama sanki senin anlattğın ağrılar biraz ciddi gibi. Sen daha iyi anlarsın tabi de ağrın fazlaysa doktora git istersen

Süper, inşallah tutar ve birlikte takip ederiz canım :)
İnşallah amiiiiin
Bende takvim yapmak istiyorum:emir_bebek::emir_bebek:o_O
Takvimin hayırlı olsun ugurlu gelsin
Doktora gittim kese oluşmaya başlamış dış gebelik olduğunu dusunmuyorum dedi bisey söylemek için erken dedi keseyi görmedik haftaya salı tekrar çağırdı inşallah kesesini de gorurum minigimin
Gözün aydın cnm
Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)
:eek:ya önce Miami007 şimdi sen patir patir dökülüyoruz... o_O inşallah diğer ay hemen tutar cnm benim de bu ay tutmazsa diğer ay tutsun istiyorum buraya çok alıştım. Ağustos veya temmuz farketmez ama ara açilirsa zor olur.

Ayy bende tam gecen sene bu gunlerde öğrenmiştim şimdi oğlum kucagımda sabah 6 da kalktık gezınıyoz evde ne guzel gınlerdı diyemiyorum cunku aynı zamnda eşim trafık kazası gecırıp 17 gın yogun bakımda kalmıştı çok şükür iyi artık
Herkez yawrusuna kavusur inşallah

Kızlar günaydın :) geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, temmuza olmaz yetişemem derken dün beta hcg 286 çıktı :anneadayı:

Geçen ayki düşüğü son kanama olduğu için sat olarak alıyor, 1 ekim. Haftaya ultrasona çağırdı, inşallah bu sefer sorunsuz gider de keseyi görürüz belki haftaya :emir_bebek:

Günaydın arkadaşlar benimde bat18 kasım 9gündür kasık ağrısı çekiyorum 3gündür de mide bulantım oluyo bu kadar erken belirti olabilirmi bilemedim heyecanla bekliyorum

Kızlar günaydın :) geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, temmuza olmaz yetişemem derken dün beta hcg 286 çıktı :anneadayı:

Geçen ayki düşüğü son kanama olduğu için sat olarak alıyor, 1 ekim. Haftaya ultrasona çağırdı, inşallah bu sefer sorunsuz gider de keseyi görürüz belki haftaya :emir_bebek:

Gunaydin hayirli olsun umarim sorunsuz gecirirsiniz

çok sevindim gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah kimyasal ben de haziranda geçirmiştim bu ay cuma günü beta hcgm 220 çıkmıştı inşallah sağlıklı sıhhatli gebeliklerimiz olur :emir_bebek:

çok sevindim gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah kimyasal ben de haziranda geçirmiştim bu ay cuma günü beta hcgm 220 çıkmıştı inşallah sağlıklı sıhhatli gebeliklerimiz olur :emir_bebek:
Hakkımızda hayırlısı olsun, kimyasalda çok üzülmüştüm, baya etkilemişti duygusal olarak :110:

Sen ne zaman gideceksin ultrason için?

Ben cumartesi gibi tekrar kan vericem, bhcg artıyor mu diye baktıracağım. Haberdar ederim duruma göre.

X