- 22 Ocak 2010
- 998
- 204
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.001
KIZIMDA GEGİRMEKTEN KONUŞAMIYODUM BENKızlar bende 2gündür mide bulantısının yanına ek olarak aşırı geğirmede başladı bu kadar kasık agrisi bulantı gegirme hissi üst üsttee gelirmi anlamadım ki daha 2hafta nasıl bekliycem ilk hamileliğimde hic bir belirti olmamıştı
Gegirmekte hamilelik belirtisiymiş normal bir gegirme değil sürekli genelde sessiz oluyo bazen birden çıkıveriyor 3belirti var bende bakalım doğru çıkıvakmıKIZIMDA GEGİRMEKTEN KONUŞAMIYODUM BEN
Ben de ben de ikiz istiyorumKızlar mide yanmalarım da başladı. acaba erken mi yumurtladım bu ay. ultrasonda belki ilerde çıkacak. yada ikiz mi? ayy çok hevesim var ikize
Bende 5 oldum bugun. 3 gundur benimde midem bulaniyor
Kızlar mide yanmalarım da başladı. acaba erken mi yumurtladım bu ay. ultrasonda belki ilerde çıkacak. yada ikiz mi? ayy çok hevesim var ikize
Ben varım 15 KasımMerhaba kizlar
yeni annelerimizi tebrik ediyorum insallah saglikli kucaginiza almak nasip olur.
Biz bekleyenlerde insallah en kisa zamanda hayirlisiyla güzel haberler aliriz.
Benimle bir bat 16 kasim bekleyen varmi ?
Cok heyecanliyim bu ay ilk defa hersey düzgün gitdi o yüzden ümitliyim biraz.
Benim oğlumun da doğum tarihi babasıyla aynı güne denk geliyordu.Ama sabırsız minigim 15 gün önce doğdumerhaba yengeç anneleri. bende yengecim. duygusal ve narin :) 11. temmuz doğumluyum. iki yıl beklemeden sonra bugün hamile olduğumu öğrendim. hem de muhtemel doğum tarihi ne biliyor musunuz. 11 temmuz :) hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. isteyen herkes benim gibi çok beklemeden bir çırpıda hamile kalır inşallah :)
değerin kaç çıkmıştı? ben de bugün baktırcam?Ayy al bendende okadar degerimde yuksekti midemde cok yaniyo acaba ikizmi diyorum
folik asit için doktora gitmeyi bekleme bence hemen başlardim ben olsam.zaten hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlarSelammm kızlar bebeğin kesesi ultrosonda ne zaman görünür ben pazartesi kanka testini yaptirdigimda 700 du bide follik asit kullanmam gerekiyormuş onu ne zaman verirlerbebeğe bişey oolcak diye çok korkuyorum
ULTRASONDA GÖRÜNME OLAYI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. FOLİK ASİDE NE KADAR ERKEN BAŞLARSAN O KADAR İYİ BEN 6 AY ÖNCE BAŞLAMIŞTIM. BENCE DR YAZMASINI BEKLEME Bİ ECZANEDEN AL HEMEN BAŞLASelammm kızlar bebeğin kesesi ultrosonda ne zaman görünür ben pazartesi kanka testini yaptirdigimda 700 du bide follik asit kullanmam gerekiyormuş onu ne zaman verirlerbebeğe bişey oolcak diye çok korkuyorum
ULTRASONDA GÖRÜNME OLAYI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. FOLİK ASİDE NE KADAR ERKEN BAŞLARSAN O KADAR İYİ BEN 6 AY ÖNCE BAŞLAMIŞTIM. BENCE DR YAZMASINI BEKLEME Bİ ECZANEDEN AL HEMEN BAŞLA
BİDE NEDEN DOLAYI KORKUYORSUN ONU ANLAMADIM