2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
KIZIMDA GEGİRMEKTEN KONUŞAMIYODUM BEN

merhaba yengeç anneleri. bende yengecim. duygusal ve narin :) 11. temmuz doğumluyum. iki yıl beklemeden sonra bugün hamile olduğumu öğrendim. hem de muhtemel doğum tarihi ne biliyor musunuz. 11 temmuz :) hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. isteyen herkes benim gibi çok beklemeden bir çırpıda hamile kalır inşallah :)

Masallah herkes ikiz istiyor ama nette bir sitede görmüştüm ikiz olmasi için yumurtlama gününden 18 gün sonraki değerin 200 olmasi lazımmış. Aman sağlıklı olsun da tek olsun

Merhaba kizlar

yeni annelerimizi tebrik ediyorum insallah saglikli kucaginiza almak nasip olur.
Biz bekleyenlerde insallah en kisa zamanda hayirlisiyla güzel haberler aliriz.

Benimle bir bat 16 kasim bekleyen varmi ?
Cok heyecanliyim bu ay ilk defa hersey düzgün gitdi o yüzden ümitliyim biraz.

Ben varım 15 Kasım

Benim oğlumun da doğum tarihi babasıyla aynı güne denk geliyordu.Ama sabırsız minigim 15 gün önce doğdu Neyse burçları bari ayni

Selammm kızlar bebeğin kesesi ultrosonda ne zaman görünür ben pazartesi kanka testini yaptirdigimda 700 du bide follik asit kullanmam gerekiyormuş onu ne zaman verirler bebeğe bişey oolcak diye çok korkuyorum

Selammm kızlar bebeğin kesesi ultrosonda ne zaman görünür ben pazartesi kanka testini yaptirdigimda 700 du bide follik asit kullanmam gerekiyormuş onu ne zaman verirler bebeğe bişey oolcak diye çok korkuyorum
folik asit için doktora gitmeyi bekleme bence hemen başlardim ben olsam.zaten hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlar

ULTRASONDA GÖRÜNME OLAYI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. FOLİK ASİDE NE KADAR ERKEN BAŞLARSAN O KADAR İYİ BEN 6 AY ÖNCE BAŞLAMIŞTIM. BENCE DR YAZMASINI BEKLEME Bİ ECZANEDEN AL HEMEN BAŞLA
BİDE NEDEN DOLAYI KORKUYORSUN ONU ANLAMADIM

EczanedeN alıyorum sağlık ocağına gidip yazdirmiyorum bile folbiol 3 tl eczanede

kızlar 31 ekimde değer 192 dun 850 çıktı doktora gittik ama kese iiçin erken dedi rahimde kalınlaşma başlamış ve pazartesi gel tekrar dedi sizce hala kan tahlili yaptırmama gerek var mı yani pazartesi görebilirmiyiz keseyi?

Karnında hafif hafif ağrılar oluyor korkuyorum bebek ölür diye normal diyorlar ama hiç içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…