- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
inşallah cnminşallah bekleyişimiz pozitif sonuçlanır :)
inşallah ol der :) ben de senin takvime bakıyorum aynı yaAy çok heyecanlı geriliyorum belirti arıyorum utanmasam test yapıcam inşallah bu ay gerçek sağlıklı bir bebeğe hamileyizdir bu ay içim umut dolu daha ovulasyondan 6 gün geçti hiç belirti yok haliyle ama olsun çok istiyorum oğlum 6 temmuz doğumlu yine temmuz annesi olmayı çok istiyorum ilk aylar hem daha kolay oluyor hemde üşüdümü vs stres daha az oluyor Rabbim ol desin inşallah
aynen cnmhakkaten ya daha adet donemindeydim buraya yazmaya basladigimda
bat ne zamandı geçmişti senin galiba öyle hatırlıyorumevet yaa bayağı oldu hala beklemedeyim :) kızlar ara ara sancılar geliyo adet sancısı gibi sonra kesiliyortestte yapmadım biraz daha geçsin kanda yaptıriyim diyorum
Evet canım bu 4. Gün oldu geçeli ama nedense hiç umudum yokaynen cnm
bat ne zamandı geçmişti senin galiba öyle hatırlıyorum
Süper, inşallah tutar ve birlikte takip ederiz canım :)benim de bata 8 gün var cnm hayırlısı olsun
Biraz daha geçsin kanda yapiyim diyorum , şimdi negatif çıkarsa çok üzülürüm üstelik niye gecikti diye stres olurumben ilk adet olacam sanmıştım 6 gün adet sancısı çektim meğerse hamileymişim .. bence test yap
Aynen bende ilk gebelikte bebeğimin kalbi durduktan sonra okadar üzüldüm ki, cinsiyetin hiç önemi olmadığını düşünüyorum artık.valla kız erkek hiç kafana takma ben ilkini kaybettikten sonra 9 ay taşıyayıp sağlıklıca doğurayım da der oldum ilkinde bende merak ediyordum deli gibi ama suan saçmalıkmış onu görüyorum cnm.
baştaki sayfalarda belirttiğim gibi bu ay olacakkk olacakkkaynı kaderi paylaşıyoruz canım inşallah rabbim bekletmeden verir yine bende talibim temmuz annelerine
Benim ki biraz huysuz bir çocuktu.yemesi uyuması.o yüzden boşver meleginin tadını cikar
Evet canım bu 4. Gün oldu geçeli ama nedense hiç umudum yokbilmiyorum çok uzak geliyor bana onun için de test yapmak istemiyorum
valla kız erkek hiç kafana takma ben ilkini kaybettikten sonra 9 ay taşıyayıp sağlıklıca doğurayım da der oldum ilkinde bende merak ediyordum deli gibi ama suan saçmalıkmış onu görüyorum cnm.
Tam 5 haftalikken gittim kucuk ve silik gorundu kesem.2 gun sonra tekrar kontrolum var 6 haftalik olucam tam.keseyi net gorelim diye.kalp atislari icin ne zaman cagirir hic bilmiyorumAramızda 1 gün var bu iyi.burdan bilgi paylaşımında bulunabiliriz.karından ultrasonla bebeği gördünüz mü acaba?bi de kalp atışları için ne zaman gideceksiniz Dr a?
Ah canim orasi oyle tabi.Ben cok ugrastim bu bebek icin.Ama bu bulanti beni mahvetti ve kendime cok kiziyorum.Bu kadar ugrastiktan sonra nasil sikayetleniyorum diyebenim önceki gebeliğimde pek bişey yoktu ama bunda çok erken başladı sıkıntılar. ben memnunum halimdem valla :) bulantısı bile güzel benim minik kuşumun
Üzülme canım hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşturur inşallah seni.Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)
Ay canım çok sağol tavsiyeleri n içinAmin canım. Allah sizlerin de kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu forumdan çok faydalanmıştım. Size bir kaç küçük tavsiye haddim olmayarak... Burada insanların başına gelen en kötü bazen en nadir olayları da okuyacaksınız. Ama şöyle düşün; sonu Mutlu biten gebelikler çok çok daha fazla. Duymadığım şeyler de duydum burada. Çok endişeleniyordum benim de başıma gelecek diye. Gizli gizli farklı doktorlarda kaç kere ultrasona girdim doğurana kadar bilemezsin Her Bebek aynı olmuyor. Mesela herkes tekmelerden uyuyamıyorum diyordu bende hiç olmadı. Ama şimdi de bebeğim çok uslu. Gece uykusu sorunum hala yok. Neredeyse 4 aylık olacak bebeğim ve gece uykumuz 2. Ayda başladı aralıksız 9 saat uyuyor benim meleğim. Ne gazımız oldu ne reflümüz... Diyeceğim o ki gebelik de böyle. Karnım kocamandı benim. 8 aylık hamileyken düğünlerde göbek atıyordum. Annem kızıyordu bana böyle olacağını bilsem hemen yine hamile kalırdım. Folik asit mutlaka kullan. Beyin gelişimi için çok ama çok önemli. Bütün testleri yaptır. Ben ilaca karşıyım deme. Bunun gebelik sonrası da var. Bütün vitamini sıpalar alıyor sadece faydalı şeyler ye. Ben çok kilo aldım hata yaptım. İlk 3 ay senin depodan yiyor zaten. Şimdi sabahlara kadar kusup bir şey yiyemesen de önemli değil. Ayrıca bulantı falan 7. haftadan sonra başlar korkma. Ben doktora gittim neden bulantım yok diye Adam dedi ki daha ne istiyorsun belanı mı sadece keyfini çıkar.
Amin inşallah canım :) aslında uzulmuyorum burda sizinle tanısmamin bu artısi oldu :) cunku yalnız olmadığımı ve bizim durumumuzdakilerin çok da imkansız vakka olmadığını gördüm :) yani bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur :) hakkımızda hayırlısı :)Üzülme canım hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşturur inşallah seni.
canım moraller yüksek olacak birbirimizi bırakmak yok inşallah bu ay tutturup bu grupta devam ederiz bendeadet oldum biliyorsun ama yine tedavideyim bu ay inşallah arkadan yetişiriz temmuz annelerineKızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)