- 12 Eylül 2011
- 445
- 275
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
benim sat 2 ekim canım. evet doğum tarihlerimiz aynı sayılır. sen doktora ne zaman gittin? kese göründü mü?
BEN GEÇEN AY SPİRAL ÇIKARTMIŞTIM EBE HAMİLE OLURSAN HABER VER DEMİŞTİ BUGÜN ARADIM MÜSAİT Bİ ZAMANDA GEL HEM KAYDINI YAPALIM HEMDE TAHLİLLERİNİ YAPALIM DEDİ.. YANİ ARASAN BİLE SENİ ÇAĞIRIYOLAR ZATENyok ben çalışıyorum. nasıl izin alayım da gideyim sağlık ocağına. acaba telefonla söylesek olur mu? biara sürekli arıyorlardı beni hamile misin diye. çok istiyordum ama olmuyordu onlar sordukça ağlıyordum. en sonunda korunuyorum çocuk istemiyorum beni aramayın bi daha dedim. sonra aramadılar :)
keseyi betanız kaç iken alttan görmüştü doktor hatırlıyor musunuz acaba30 unda gittim kese alttan muayneyle gozuktu fakat bebisi goremedik bu cuma ins gorurum mercimegimi benimde senin gibi zor bir surecten sonra hamile kaldim hatta bana direk tup dendi hic olmaz derken bu ay bi baktim hamileyim Rabbim bizr mucize verdi. Bu arada betan kac cikti ne zaman olctun bide
anladım canım sağol. gitmek farz oldıu. anadolu yakasında hangi semttesin?BEN GEÇEN AY SPİRAL ÇIKARTMIŞTIM EBE HAMİLE OLURSAN HABER VER DEMİŞTİ BUGÜN ARADIM MÜSAİT Bİ ZAMANDA GEL HEM KAYDINI YAPALIM HEMDE TAHLİLLERİNİ YAPALIM DEDİ.. YANİ ARASAN BİLE SENİ ÇAĞIRIYOLAR ZATEN
TUZLADA OTURUYORUM AMA KADIKÖYDE ÇALIŞIYORUM...anladım canım sağol. gitmek farz oldıu. anadolu yakasında hangi semttesin?
inşallah canım.30 unda gittim kese alttan muayneyle gozuktu fakat bebisi goremedik bu cuma ins gorurum mercimegimi benimde senin gibi zor bir surecten sonra hamile kaldim hatta bana direk tup dendi hic olmaz derken bu ay bi baktim hamileyim Rabbim bizr mucize verdi. Bu arada betan kac cikti ne zaman olctun bide
ben de kimyasal geçirdim şimdide boş gebelik yada dış gebelik geçirmekten çok korkuyorum Allah inşallah sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsininşallah canım.
aynen canım bana da çocuğunuz olmaz dediler. sonra oldu ama boş gebelik oldu. baya sıkıntılar çektim.neyse geride kaldı unutalım...
ben kan tahlili yaptırmadım. doktora da gitmedim. biraz oyalanıyorum. iki günde bir evde idrar tahlili yapıyorum. boş gebelikten sonra kötü bişey duymaya tahammülüm yok. gideyim bebeği göreyim istiyorum hayırlısıyla. hatta biraz daha bekleyip kalp atışını da duyayım dedim ama sabretmek zor :)
TUZLADA OTURUYORUM AMA KADIKÖYDE ÇALIŞIYORUM...
amin canım. ben de dış gebelikten korkuyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki biri kulağımda sürekli dış gebelik deyip duruyor. şeytan vesvese veriyor diyorum duymamaya çalışıyorum ama nedense hep aklımda. Allah göstermesin inşallah canım. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.ben de kimyasal geçirdim şimdide boş gebelik yada dış gebelik geçirmekten çok korkuyorum Allah inşallah sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
REMEDY DE 2 HAFTA ÖNCE KOMŞUM DOĞUM YAPTI DOKTORLARI NASIL BİLMİYORUM (ONUN DR DIŞARDAN GELİP SEZARYEN YAPTI SADECE) AMA HASTANEYİ HİÇMİ HİÇ BEĞENMEDİM ODALARI OLSUN TEMİZLİĞİ OLSUNkurtköy emsey iyi diyolar. hatta bi başlık var onunla ilgili daha bugün okudum. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yada-yapacak-arkadaslar-varmi.604784/page-12
benim gittiğim remedy pendik hem bahar hanım hem seher hanım hangisi müsaitse ona giriyorum ikisi de iyi.
başka bilmiyorum canım.
Ne kadar güzel anlatmışsin canım. Benim 2. Olacak ama 5 yıl geçti aradan unuttuk bir çok şeyi. Sen yeni annesin tecrübelerin taze .Bekliyoruz seni arada uğra buraya.
ya bendede göğüs hassaslaşması falan hiç yok normal mi sizce kimisi diyor ben zaten göğüslerimden anladım
o konuda haklısın canım. ben de emseyin odalarını temizliğini imkanlarını görünce şok olmuştum. remedy biraz geri o yönden ama doktoru iyi naparsın el mahkum gidiyorum. gidince doğum fiyatlarını da sorcam. biraz erken ama merak ettim.REMEDY DE 2 HAFTA ÖNCE KOMŞUM DOĞUM YAPTI DOKTORLARI NASIL BİLMİYORUM (ONUN DR DIŞARDAN GELİP SEZARYEN YAPTI SADECE) AMA HASTANEYİ HİÇMİ HİÇ BEĞENMEDİM ODALARI OLSUN TEMİZLİĞİ OLSUN
30 unda gittim kese alttan muayneyle gozuktu fakat bebisi goremedik bu cuma ins gorurum mercimegimi benimde senin gibi zor bir surecten sonra hamile kaldim hatta bana direk tup dendi hic olmaz derken bu ay bi baktim hamileyim Rabbim bizr mucize verdi. Bu arada betan kac cikti ne zaman olctun bide
peki kese ne zaman 20mm olcakmış? yani ne zaman tekrar gel dedi?Canım ben dün gittim doktora 5+1ken yani doktor alttan muayene etmedi normal ultrasonla baktı bebeğin kesesi göründü sadece ve kese 7.65 mm doktor kese 20mm olduğunda hem bebeği görürüz hemde kalp atışını duyarız dedi
peki kese ne zaman 20mm olcakmış? yani ne zaman tekrar gel dedi?