2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
BENDE İLKİNDEDE OLMAMIŞTI BUNDADA YOK HERKESDE AYNI BELİRTİLER OLMUYOR

İLK KONTROLDE Bİ SÜRÜ TEST İSTİYOLAR ÖZEL HASTANELERDE ÇOK FAHİŞ FİYATLAR BEN SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRACAM ÖYLE GİTCEM İLK KONTROLÜME... TABİ DR BULABİLİRSEM :):anneadayı:
tsh rubella toxoplazma fln testlerini sağlık ocakları yapmıyor o testler için devlet hastahanesine gidilmesi gerekiyor.

Kızlarrr grubumuz ne kadar hızlı ilerliyorr size yetişmekte zorlanıyorum :)) bu arada benim aklımı hemen bebeğin cinsiyeti ne acaba diye sorular kurcalamaya başladı çoktan araştırma yapmaya başladım bile boş keseye bakıp kız mı erkek mi diye düşünüyorum :)))
valla kız erkek hiç kafana takma ben ilkini kaybettikten sonra 9 ay taşıyayıp sağlıklıca doğurayım da der oldum ilkinde bende merak ediyordum deli gibi ama suan saçmalıkmış onu görüyorum cnm.

bende bekleyemem testımı yaparım çok heyecanlı yaaaa... ilk mı olcak allah nasıp edewrse

evet ilk olucak ve hatta bu ilk denememiz..
ama ovulasyon günlerini iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum
hep ekimde korunmayı bırakırız diye planlıyorduk öyle yaptık
uzun zamandır bekleyenler var biliyorum belki acele ediyorum ama kendimi fena kaptırdım
çok heyecanlıyım cidden:KK17:

evet ilk olucak ve hatta bu ilk denememiz..
ama ovulasyon günlerini iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum
hep ekimde korunmayı bırakırız diye planlıyorduk öyle yaptık
uzun zamandır bekleyenler var biliyorum belki acele ediyorum ama kendimi fena kaptırdım
çok heyecanlıyım cidden:KK17:
inşallah gonlune gore olur benım ıkıncı olcak oğlum var iki yaşında 35 yasındayım çok ara veremedım korunmayı bıraktıktan sonra ıkıncı ya da ucuncu denememiz inşallah tutmustur :) oğlumu da dokuz ayda tutturmustum bizim yumurtalar tembel heralde :KK70:

inşallah gonlune gore olur benım ıkıncı olcak oğlum var iki yaşında 35 yasındayım çok ara veremedım korunmayı bıraktıktan sonra ıkıncı ya da ucuncu denememiz inşallah tutmustur :) oğlumu da dokuz ayda tutturmustum bizim yumurtalar tembel heralde :KK70:
ben de 2.5 yıllık evliyim ve 29 yaşındayım
daha da ertelememeli dedik eşim her ne kadar çekimser olsa da o da tamam dedi :KK45:
inş hepimizin gönlüne göre olur her şey :KK19:

takvimi uğur getirsin diye mi yaptın :KK68:
az önce ben de denedim 17 temmuz diyo bana da inşallah gerçek olur :KK37:

takvimi uğur getirsin diye mi yaptın :KK68:
az önce ben de denedim 17 temmuz diyo bana da inşallah gerçek olur :KK37:
çok hissettım yaaa sanki hamile gibiyim oğlumdada kasık ağrılarım olmustu ama daha oncede dedıgım gıbı psıkolojık de olabılır... olmazsada kısmet silerim takvımı :KK66:

Geçen sene bu zamanlarda aynı durumdaydım. Şimdi yavrumun yüzüne bakıp duygulanıyorum ve sizler için çok mutluyum. İnşallah bir daha ki yaz korunmayı bırakacağım ben de. İnşallah çok aramayız 2. yi. Yaşım 34 benim çok vakit kaybetmek istemiyorum. Bu arada senin tecrübelerini de duymak isterim çocuk büyütmek konusunda.
Benim ki biraz huysuz bir çocuktu.yemesi uyuması.o yüzden boşver meleginin tadını cikar

evet yaa bayağı oldu hala beklemedeyim :) kızlar ara ara sancılar geliyo adet sancısı gibi sonra kesiliyor :KK43: testte yapmadım biraz daha geçsin kanda yaptıriyim diyorum :KK43:
ben ilk adet olacam sanmıştım 6 gün adet sancısı çektim meğerse hamileymişim .. bence test yap

ben 10- 11 kasımı bekliyorum sayfanın başından beri buradayım artık sen düşün.... MarV-el MarV-el teacher1907 teacher1907 HurremSultan HurremSultan M melinda sayfa başından beri buradayız beklemedeyiz....
Ay çok heyecanlı geriliyorum belirti arıyorum utanmasam test yapıcam inşallah bu ay gerçek sağlıklı bir bebeğe hamileyizdir bu ay içim umut dolu daha ovulasyondan 6 gün geçti hiç belirti yok haliyle ama olsun çok istiyorum oğlum 6 temmuz doğumlu yine temmuz annesi olmayı çok istiyorum ilk aylar hem daha kolay oluyor hemde üşüdümü vs stres daha az oluyor Rabbim ol desin inşallah

X