- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi matsiyahoje
7-8 kasımı bekleyenler nasıl gidiyo bekleyiş offff test yapmamak için kendımı zor tutuyorum resmen
8 kasımı bekliyorum geçmiyo zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7-8 kasımı bekleyenler nasıl gidiyo bekleyiş offff test yapmamak için kendımı zor tutuyorum resmen
benim de bata 8 gün var cnm hayırlısı olsunmerhaba, bende Temmuz adayıyım. 1 kürtaj ve 1 dış gebelik geçirdim. Geçen ay korunmayı bıraktık. Pozitif sonucu henüz görmedik. BAT'a 8 gün kaldı.
normal istemesi cnm yaptır senKızlar benden bi sürü test istedi doktorum bu hafta yapmam için. Sizdende istedilermi ? TSH, Toxo, Rubella , HSV, CMV vs..
tsh rubella toxoplazma fln testlerini sağlık ocakları yapmıyor o testler için devlet hastahanesine gidilmesi gerekiyor.BENDE İLKİNDEDE OLMAMIŞTI BUNDADA YOK HERKESDE AYNI BELİRTİLER OLMUYOR
İLK KONTROLDE Bİ SÜRÜ TEST İSTİYOLAR ÖZEL HASTANELERDE ÇOK FAHİŞ FİYATLAR BEN SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRACAM ÖYLE GİTCEM İLK KONTROLÜME... TABİ DR BULABİLİRSEM :)
valla kız erkek hiç kafana takma ben ilkini kaybettikten sonra 9 ay taşıyayıp sağlıklıca doğurayım da der oldum ilkinde bende merak ediyordum deli gibi ama suan saçmalıkmış onu görüyorum cnm.Kızlarrr grubumuz ne kadar hızlı ilerliyorr size yetişmekte zorlanıyorum :)) bu arada benim aklımı hemen bebeğin cinsiyeti ne acaba diye sorular kurcalamaya başladı çoktan araştırma yapmaya başladım bile boş keseye bakıp kız mı erkek mi diye düşünüyorum :)))
ben 10- 11 kasımı bekliyorum sayfanın başından beri buradayım artık sen düşün.... MarV-el teacher1907 HurremSultan M melinda sayfa başından beri buradayız beklemedeyiz....7-8 kasımı bekleyenler nasıl gidiyo bekleyiş offff test yapmamak için kendımı zor tutuyorum resmen
o gun test yapcak msın8 kasımı bekliyorum geçmiyo zaman
o gun test yapcak msın
inşallah bekleyişimiz pozitif sonuçlanır :)ben 10- 11 kasımı bekliyorum sayfanın başından beri buradayım artık sen düşün.... MarV-el teacher1907 HurremSultan M melinda sayfa başından beri buradayız beklemedeyiz....
bende bekleyemem testımı yaparım çok heyecanlı yaaaa... ilk mı olcak allah nasıp edewrseaslında gecikince yapmak daha mantıklı ama dayanamayıp o gün yapıcam sanırım sabahtan.. pazara geliyo
inş hayal kırıklığı olmaz
bende bekleyemem testımı yaparım çok heyecanlı yaaaa... ilk mı olcak allah nasıp edewrse
inşallah gonlune gore olur benım ıkıncı olcak oğlum var iki yaşında 35 yasındayım çok ara veremedım korunmayı bıraktıktan sonra ıkıncı ya da ucuncu denememiz inşallah tutmustur :) oğlumu da dokuz ayda tutturmustum bizim yumurtalar tembel heraldeevet ilk olucak ve hatta bu ilk denememiz..
ama ovulasyon günlerini iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum
hep ekimde korunmayı bırakırız diye planlıyorduk öyle yaptık
uzun zamandır bekleyenler var biliyorum belki acele ediyorum ama kendimi fena kaptırdım
çok heyecanlıyım cidden
ben de 2.5 yıllık evliyim ve 29 yaşındayıminşallah gonlune gore olur benım ıkıncı olcak oğlum var iki yaşında 35 yasındayım çok ara veremedım korunmayı bıraktıktan sonra ıkıncı ya da ucuncu denememiz inşallah tutmustur :) oğlumu da dokuz ayda tutturmustum bizim yumurtalar tembel heralde
takvimi uğur getirsin diye mi yaptıninşallah gonlune gore olur benım ıkıncı olcak oğlum var iki yaşında 35 yasındayım çok ara veremedım korunmayı bıraktıktan sonra ıkıncı ya da ucuncu denememiz inşallah tutmustur :) oğlumu da dokuz ayda tutturmustum bizim yumurtalar tembel heralde
çok hissettım yaaa sanki hamile gibiyim oğlumdada kasık ağrılarım olmustu ama daha oncede dedıgım gıbı psıkolojık de olabılır... olmazsada kısmet silerim takvımıtakvimi uğur getirsin diye mi yaptın
az önce ben de denedim 17 temmuz diyo bana da inşallah gerçek olur
Benim ki biraz huysuz bir çocuktu.yemesi uyuması.o yüzden boşver meleginin tadını cikarGeçen sene bu zamanlarda aynı durumdaydım. Şimdi yavrumun yüzüne bakıp duygulanıyorum ve sizler için çok mutluyum. İnşallah bir daha ki yaz korunmayı bırakacağım ben de. İnşallah çok aramayız 2. yi. Yaşım 34 benim çok vakit kaybetmek istemiyorum. Bu arada senin tecrübelerini de duymak isterim çocuk büyütmek konusunda.
hakkaten ya daha adet donemindeydim buraya yazmaya basladigimdaben 10- 11 kasımı bekliyorum sayfanın başından beri buradayım artık sen düşün.... MarV-el teacher1907 HurremSultan M melinda sayfa başından beri buradayız beklemedeyiz....
evet yaa bayağı oldu hala beklemedeyim :) kızlar ara ara sancılar geliyo adet sancısı gibi sonra kesiliyor testte yapmadım biraz daha geçsin kanda yaptıriyim diyorumben 10- 11 kasımı bekliyorum sayfanın başından beri buradayım artık sen düşün.... MarV-el teacher1907 HurremSultan M melinda sayfa başından beri buradayız beklemedeyiz....
ben ilk adet olacam sanmıştım 6 gün adet sancısı çektim meğerse hamileymişim .. bence test yapevet yaa bayağı oldu hala beklemedeyim :) kızlar ara ara sancılar geliyo adet sancısı gibi sonra kesiliyor testte yapmadım biraz daha geçsin kanda yaptıriyim diyorum
Ay çok heyecanlı geriliyorum belirti arıyorum utanmasam test yapıcam inşallah bu ay gerçek sağlıklı bir bebeğe hamileyizdir bu ay içim umut dolu daha ovulasyondan 6 gün geçti hiç belirti yok haliyle ama olsun çok istiyorum oğlum 6 temmuz doğumlu yine temmuz annesi olmayı çok istiyorum ilk aylar hem daha kolay oluyor hemde üşüdümü vs stres daha az oluyor Rabbim ol desin inşallahben 10- 11 kasımı bekliyorum sayfanın başından beri buradayım artık sen düşün.... MarV-el teacher1907 HurremSultan M melinda sayfa başından beri buradayız beklemedeyiz....