- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Saol cnm hemen bakyım uzun zaman oldu buralarda gezınmeyeli özlemişimDoktor çok önemli gerçekten. Umarım iyi birini bulursun bu sitede de tavsiyeler var birsürü burdan bakabilirsin. Bol şans:)
Bende de oluyor herhalde normaldirHamile olan arkadaşlar sizinde kasiginizda ağrı gibi ama cokda ağrı kadar şiddetli olmayan kasılma gibi şeyler oluyor mu yoksa kötü birşey mi
Normalmiş canım diğer forumlardan da okudum allah korusun kanama olmadığı sürece ağrı sıkıntı olmazmış. Tabi ağrının da çok aşırısı tehlikeli.Hamile olan arkadaşlar sizinde kasiginizda ağrı gibi ama cokda ağrı kadar şiddetli olmayan kasılma gibi şeyler oluyor mu yoksa kötü birşey mi
Bende de oluyor herhalde normaldir
öyle olmasını umut ediyorum
Normalmiş canım diğer forumlardan da okudum allah korusun kanama olmadığı sürece ağrı sıkıntı olmazmış. Tabi ağrının da çok aşırısı tehlikeli.
Tşkler şuan 5+3 ben Dr a sormadım internetten hesaplamaya göre 1 Temmuz .sen kaç haftalıksınKac haftaliksin suan canim bana da 1 temmuz demisti doktor.hayirli olsun bu arada :)
Çok tşklerHayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alan inşallah
âmin hepimiz inşallahHayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alan inşallah
ya ben şimdi gitsem daha kese oluşmamıştır alttan da muayene bilmiyorum ettirsem mi tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım varrrr
destekleriniz için sağolun kızlar ama adet oldum söküldü artık çok gelmesede epey geliyor bakalım bugün randevum var doktora yeni tedaviye başlayacak mıyız hayırlısı olsun
Bekleyecegiz cnm benim de bata su içinde 10 gün varÇok iyi bat 3 gün geçmiş. Umut var çok şükür .inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olur.Benim bat 13 gün var daha bekleyince gecmiyormus
Cnm benim kardeşim Dişhekimi sana söyleyeceğim şey gebelik oluşmadan önce yani ilk iki haftada dıştaşı dolgu gibi tüm işlemleri yaptırabilirsin zaten bunu hekimler de paylaşırken sana yardimci olacaktır ama ilk 3 ay hiçbir tedavi uygulanamaz. Sadece enfeksiyon riski olduğu zaman müdahale ediyorlar çünkü bebeğe zarar veriyor.Herkese selambende insallah 2016 temuz annesi olmayi dileyenlerdenim...bir sorum var ve sizlerden acil yrdm istiyorum..su an regl donemim,hala bitmedi ve bu ara dislerimi yaptiracagim.Akabinde yaklasik 10 gun sonra yumurtlama donemim hamislik calismasi yapacagiz insallah.aklima takilan su netice olusarqk yumurta olusmasini ve adet baslangicini son adetin ilk gununden itibaren aliyorlar yani iliskiden 2 hafta sonra 4 haftalik hamis olunuyo sizce disimi yaptirdiktan hemen sonra hamile kalmak bu acidan zararli mi olur? Bilgisi olan lutfen paylassin
Hayırlı olsun cnmSelam bayanlar nasılsınız ben 2010 haziran annesiydim . sanırım simdi 2016temmuz annesi adayıyım henuz doktora gitmedim kendim test yaptım pozitifi cıktı biraz hazırlıksız gibiyim şoktayım yada bilemiyorum. Biraz korkuyorum cok ara verdigim için sanırım
dualarım seninle canım. ağustos annesi olunca bizi unutma sakın :)
aminn sağolun kizlarr unuturmuyum hic bu ay arkanizdan hamis kalabilirsem inşallah zaten buradan devam edecegim basla topoge yazmayi düşünmüyorum kalazsamda nasip sizleri takip ederim siz dogirana kadar hangi ay yetisirsem artıkdualarımız seninle canım inşallah Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ve bi an önce aramıza gel
Aminnn insallah canim hic ayrilasim yok topikten baksana agustosa llirsa buraya yazayim hayali kuruyorum birakip gidemedim biarch2401canım sizt: 43347108 .!.:Beta hcg değerin 5000 olmadan karından ultrasonda keseyi göremezsin cnm.
Biran evvel hayırlı haberlerini bekliyorum
Bekleyecegiz cnm benim de bata su içinde 10 gün var
Cnm benim kardeşim Dişhekimi sana söyleyeceğim şey gebelik oluşmadan önce yani ilk iki haftada dıştaşı dolgu gibi tüm işlemleri yaptırabilirsin zaten bunu hekimler de paylaşırken sana yardimci olacaktır ama ilk 3 ay hiçbir tedavi uygulanamaz. Sadece enfeksiyon riski olduğu zaman müdahale ediyorlar çünkü bebeğe zarar veriyor.
Hayırlı olsun cnm
Ya bayanlar pek bi hamilelik belirtim yokk
bu durum beni tedirgin etmeye başladı
bi kaç kez adet olacak gibi ağrı da hissedince iyice tedirgin oldum
bi tek gece bi kere wc için kalıyorum normalde hiç uyanmazdim
evet cnm ben de beklemedeyim zaten yerim sağlam değilAminnn insallah canim hic ayrilasim yok topikten baksana agustosa llirsa buraya yazayim hayali kuruyorum birakip gidemedim bi
Kizlarrr test sonucum pozitif 700 4 haftalık hamileymisim com mutluyum rabbim isteyen herkeze versin hesaplamaya göre temmuzda doğuyor minigim :)
Hamile olan arkadaşlar sizinde kasiginizda ağrı gibi ama cokda ağrı kadar şiddetli olmayan kasılma gibi şeyler oluyor mu yoksa kötü birşey mi