2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hamile olan arkadaşlar sizinde kasiginizda ağrı gibi ama cokda ağrı kadar şiddetli olmayan kasılma gibi şeyler oluyor mu yoksa kötü birşey mi

Hamile olan arkadaşlar sizinde kasiginizda ağrı gibi ama cokda ağrı kadar şiddetli olmayan kasılma gibi şeyler oluyor mu yoksa kötü birşey mi
Normalmiş canım diğer forumlardan da okudum allah korusun kanama olmadığı sürece ağrı sıkıntı olmazmış. Tabi ağrının da çok aşırısı tehlikeli.

Normalmiş canım diğer forumlardan da okudum allah korusun kanama olmadığı sürece ağrı sıkıntı olmazmış. Tabi ağrının da çok aşırısı tehlikeli.

Bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim canım gönlümü rahatlattin öğrendiğim den beri hamile olduğumu panik atak oldum kendimi dinliyorum ☺☺

Ya bayanlar pek bi hamilelik belirtim yokk
bu durum beni tedirgin etmeye başladı
bi kaç kez adet olacak gibi ağrı da hissedince iyice tedirgin oldum
bi tek gece bi kere wc için kalıyorum normalde hiç uyanmazdim

ya ben şimdi gitsem daha kese oluşmamıştır alttan da muayene bilmiyorum ettirsem mi tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım varrrr

Beta hcg değerin 5000 olmadan karından ultrasonda keseyi göremezsin cnm.

destekleriniz için sağolun kızlar ama adet oldum söküldü artık çok gelmesede epey geliyor bakalım bugün randevum var doktora yeni tedaviye başlayacak mıyız hayırlısı olsun

Biran evvel hayırlı haberlerini bekliyorum

Çok iyi bat 3 gün geçmiş. Umut var çok şükür .inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olur.Benim bat 13 gün var daha bekleyince gecmiyormus
Bekleyecegiz cnm benim de bata su içinde 10 gün var
Cnm benim kardeşim Dişhekimi sana söyleyeceğim şey gebelik oluşmadan önce yani ilk iki haftada dıştaşı dolgu gibi tüm işlemleri yaptırabilirsin zaten bunu hekimler de paylaşırken sana yardimci olacaktır ama ilk 3 ay hiçbir tedavi uygulanamaz. Sadece enfeksiyon riski olduğu zaman müdahale ediyorlar çünkü bebeğe zarar veriyor.
Hayırlı olsun cnm

dualarım seninle canım. ağustos annesi olunca bizi unutma sakın :)

dualarımız seninle canım inşallah Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ve bi an önce aramıza gel
aminn sağolun kizlarr unuturmuyum hic bu ay arkanizdan hamis kalabilirsem inşallah zaten buradan devam edecegim basla topoge yazmayi düşünmüyorum kalazsamda nasip sizleri takip ederim siz dogirana kadar hangi ay yetisirsem artık

Aminnn insallah canim hic ayrilasim yok topikten baksana agustosa llirsa buraya yazayim hayali kuruyorum birakip gidemedim bi

TE="su8692, post: 43344300, member: 669166"]Canım bende bunu sorucaktım inanılmaz bi halsizlik var ve bebişi öğrendikten bir gün sonra grip oldum ilaç da kullanamıyorum hala geçmedi bebişler bizi biraz halsiz bıraktı :))

Bence biraz daha bekle beşinci haftan dolsun en azından alttan muayeneye gerek yok bir hafta sabredersen keseyi görürsün inaşllah :)

Kızlar hayırlı olsun yeni hamişler bebeklerimizin müjdesini ilk önce beraber yaşadık yine hep birlikte kucağımıza da alırız inşallah

Canım bence bu enerjiyle bu ay olucak hepimizin duaları seninle :)

Hayırlı olsun canım çok sevindim allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin :)[/QUOTE]
Oyle mi ddersin inşallah evet bu topoge takildigimdan beri pozitif bir enerji var uzerimmde insallah bebisim fazla bekletmez

Ya bayanlar pek bi hamilelik belirtim yokk
bu durum beni tedirgin etmeye başladı
bi kaç kez adet olacak gibi ağrı da hissedince iyice tedirgin oldum
bi tek gece bi kere wc için kalıyorum normalde hiç uyanmazdim

Ben 4 ay önce doğum yaptım ve midem bile bulanmadı Sadece kasık ağrısı vardı ilk haftalarda. Korkmayın keyfini çıkarın. Bol bol naz yapın ve dinlenin. İlk bebeğiniz mi bilmiyorum ama 12. Haftadan sonra en rahat haftalarınız başlar taa ki 30. Haftaya kadar

Kizlarr gunaydin bende araniza katilabilirmiyim 29 ekimde ogrendim gebeligimi ins tamamina hepimiz ereriz hayirlisiyla

Günaydın bayanlar. Bende hamiş olduğumu öğrendim. Benim 2. Gebeliğim ilk çocuğum 4 yaşında. 5 yıl arayla aynı tarihte tekrar gebe kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…