2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar bende 2.kez hayırlısıyla temmuz annesi olacağım bhcg 854 çıktı hepimize hayırlı olsun sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)

En dogru sonucu kan testi verir canim. Ama adet gecikmesi olup idrarda cikmayan var mi onlara sormak gerek tabi

En dogru sonucu kan testi verir canim. Ama adet gecikmesi olup idrarda cikmayan var mi onlara sormak gerek tabi
sagol canım hsyirlisiyla sağ salim alırsın inşallah kucağına bebeğini. yeni anne adaylarını tebrik ederim bu arada allah isteyen herkese nasip etsin yeryüzünün en güzel duygusu anne olmak. olamıyorum diye üzülmeden denemeye devam allah tan bıkmadan isteyin

tommbik .!.:
hayırlısı olsun canım benim. adet olabiliyor olmak da iyi. hiçç moralini bozma.
Yok moralim yerinde canım dr a gittim oturdum adet oldum dedim dr gülerek ve okadar pozitif girdinki ben olmadin sandim dedi :).Dedim dr bey sağlıksız olmasindansa geç olsun diye düşündüm Rabbim hayirlisini versin deddim dr da stres en önemlisi böyle hissetmen çok iyi dedi rahim temiz kist vs yok ara vermemize gerek yok dedi klomen yazdi bakalim nasip ben buradan yazmaya devam edecegim insallah bu ay arlanizdan yetisirim saglikla hayirlisiyla hamisler bana dua edin lütfen

dualarım seninle canım. ağustos annesi olunca bizi unutma sakın :)

dualarımız seninle canım inşallah Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ve bi an önce aramıza gel

Kizlarrr test sonucum pozitif 700 4 haftalık hamileymisim com mutluyum rabbim isteyen herkeze versin hesaplamaya göre temmuzda doğuyor minigim :)

ayyyy bugün ne güzel haberler var böyleeeeeeeeeee hamile arkadaşlar tebrik ederim sizin adınıza çooooook sevindiimmmmmm hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza alın inşallahhhh :)
ve de rabbim bize de nasip etsin bizlere bol bol dua edin lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…