-
- Konu Sahibi matsiyahoje
GEBELİĞİN ERKEN BELİRTİLERİNDEN BİRİDİR CANIM NORMAL YANİBENDE KARDIMDA REGL OLACAKMISIM GİBİ AĞRI OLUYO ZAMAN ZAMAN SİZDE DE OLUYOR MU
Arkadaşlaaar ben de geldim bhcg 320 çıktı :)bugün adet olmam gerekiyodu olmadım :))
HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KAVUŞTURSUNArkadaşlar bende 2.kez hayırlısıyla temmuz annesi olacağım bhcg 854 çıktı hepimize hayırlı olsun sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)
Arkadaşlar bende 2.kez hayırlısıyla temmuz annesi olacağım bhcg 854 çıktı hepimize hayırlı olsun sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)
acaba hamilemiyim
Merhaba kızlar
adetime bir hafta kala sadece peçeteye gelecek kadar lekelenmem oldu üç gün boyunca ara ara devam etti. lekelenmeyle birlikte alt karinda hassasiyet sol kasik agrim oldu ara ara belim agridi bazen de adet sancisi gibi. adini koyamiyorum yani. bir kac gun sonra betahcg baktirdim sonuc negatif bi hafta sonrasi yani bugun baktim idrarda yine negatif. adetimi cuma gunu olmam lazimdi. simdi biraz daha bekleyip tekrar mi idrar testi yaptirsam bilemedim. neyin habercisi bu lekelenme mide bulantisi ve agri acaba. bir oglum var zaten ona hamileligimj adet gunune kalmadan anlamistim yorgunluk goguste hassasiyet yemeklerden tiksinme dar kiyafet giyememe. peki bu ne şimdi benim gibi birsey yasiyaniniz var mi
sagol canım hsyirlisiyla sağ salim alırsın inşallah kucağına bebeğini. yeni anne adaylarını tebrik ederim bu arada allah isteyen herkese nasip etsin yeryüzünün en güzel duygusu anne olmak. olamıyorum diye üzülmeden denemeye devam allah tan bıkmadan isteyinEn dogru sonucu kan testi verir canim. Ama adet gecikmesi olup idrarda cikmayan var mi onlara sormak gerek tabi
Yok moralim yerinde canım dr a gittim oturdum adet oldum dedim dr gülerek ve okadar pozitif girdinki ben olmadin sandim dedi :).Dedim dr bey sağlıksız olmasindansa geç olsun diye düşündüm Rabbim hayirlisini versin deddim dr da stres en önemlisi böyle hissetmen çok iyi dedi rahim temiz kist vs yok ara vermemize gerek yok dedi klomen yazdi bakalim nasip ben buradan yazmaya devam edecegim insallah bu ay arlanizdan yetisirim saglikla hayirlisiyla hamisler bana dua edin lütfentommbik .!.:hayırlısı olsun canım benim. adet olabiliyor olmak da iyi. hiçç moralini bozma.
dualarım seninle canım. ağustos annesi olunca bizi unutma sakın :)Yok moralim yerinde canım dr a gittim oturdum adet oldum dedim dr gülerek ve okadar pozitif girdinki ben olmadin sandim dedi :).Dedim dr bey sağlıksız olmasindansa geç olsun diye düşündüm Rabbim hayirlisini versin deddim dr da stres en önemlisi böyle hissetmen çok iyi dedi rahim temiz kist vs yok ara vermemize gerek yok dedi klomen yazdi bakalim nasip ben buradan yazmaya devam edecegim insallah bu ay arlanizdan yetisirim saglikla hayirlisiyla hamisler bana dua edin lütfen
dualarımız seninle canım inşallah Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ve bi an önce aramıza gelYok moralim yerinde canım dr a gittim oturdum adet oldum dedim dr gülerek ve okadar pozitif girdinki ben olmadin sandim dedi :).Dedim dr bey sağlıksız olmasindansa geç olsun diye düşündüm Rabbim hayirlisini versin deddim dr da stres en önemlisi böyle hissetmen çok iyi dedi rahim temiz kist vs yok ara vermemize gerek yok dedi klomen yazdi bakalim nasip ben buradan yazmaya devam edecegim insallah bu ay arlanizdan yetisirim saglikla hayirlisiyla hamisler bana dua edin lütfen
hayırlı olsun canım benim :) rabbim saglıkla kavuştursun bebeğine :)Kizlarrr test sonucum pozitif 700 4 haftalık hamileymisim com mutluyum rabbim isteyen herkeze versin hesaplamaya göre temmuzda doğuyor minigim :)
hayırlı olsun canım benim :) rabbim saglıkla kavuştursun bebeğine :)
ayyyy bugün ne güzel haberler var böyleeeeeeeeeeehamile arkadaşlar tebrik ederim sizin adınıza çooooook sevindiimmmmmm hayırlısıyla sağlıkla kucaklarınıza alın inşallahhhh :)
ve de rabbim bize de nasip etsin bizlere bol bol dua edin lütfen :)
Teşekkür ederim insallah insallah rabbim sizlere de nasip etsinn hepinize duaciyim :)
Amin Aminnn İnşallah canııımmmInşallah canimm rabbim sanada diğer arkadaşlara da nasip etsin :)
Amin inşallah canım :)Inşallah canimm rabbim sanada diğer arkadaşlara da nasip etsin :)
Amin Aminnn İnşallah canııımmm
inşallah canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeeeAmin kimsenin kucağına boş kalmasın :)