2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya bayanlar pek bi hamilelik belirtim yokk
bu durum beni tedirgin etmeye başladı
bi kaç kez adet olacak gibi ağrı da hissedince iyice tedirgin oldum
bi tek gece bi kere wc için kalıyorum normalde hiç uyanmazdim

Canım çok normal. Bende gebe olduğumu bildiğim halde halen wc ye kanama için bakıyorum. Benimde kasık ağrılarım adet ağrısı gibi. Yerleşmeye çalışıyor kuşlar ☺

Canım çok normal. Bende gebe olduğumu bildiğim halde halen wc ye kanama için bakıyorum. Benimde kasık ağrılarım adet ağrısı gibi. Yerleşmeye çalışıyor kuşlar ☺
bende aynı durumdayım ne bilim mide bulantım falan da yok bide ilk gebelik ya sürekli kanamam olacakmış hissi durduk yerde bakıyorum acaba bişey mi geldi diye :KK48:

Ben 4 ay önce doğum yaptım ve midem bile bulanmadı Sadece kasık ağrısı vardı ilk haftalarda. Korkmayın keyfini çıkarın. Bol bol naz yapın ve dinlenin. İlk bebeğiniz mi bilmiyorum ama 12. Haftadan sonra en rahat haftalarınız başlar taa ki 30. Haftaya kadar
Ay inşallah sizinki gibi rahat bi hamilelik geçiririm bi unut oldunuz bana sabah sabah. Allah analı babalı bebişini zi büyütmeyi nasip etsin

Mrb kızlar Allah nasip ederse bende Temmuz annesi olucam:KK66:hesaplama da 1 temmuz gösteriyo yani tam 40 haftalık doğarsa.yengeç Burcu anne Ada'yı olarak yengeç Burcu bebeğim olacak inşallah:KK66:
hayırlı olsun canım. benim ailem hep yengeç. bir yengeç daha gelecek hayırlısıyla. yengeç evcimendir sevecendir iyidir :)

Kizlarr gunaydin bende araniza katilabilirmiyim 29 ekimde ogrendim gebeligimi ins tamamina hepimiz ereriz hayirlisiyla
günaydın, inşallah canım.

Günaydın bayanlar. Bende hamiş olduğumu öğrendim. Benim 2. Gebeliğim ilk çocuğum 4 yaşında. 5 yıl arayla aynı tarihte tekrar gebe kaldım.
günaydın canım hayırlı olsun.

Ay inşallah sizinki gibi rahat bi hamilelik geçiririm bi unut oldunuz bana sabah sabah. Allah analı babalı bebişini zi büyütmeyi nasip etsin

Amin canım. Allah sizlerin de kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu forumdan çok faydalanmıştım. Size bir kaç küçük tavsiye haddim olmayarak... Burada insanların başına gelen en kötü bazen en nadir olayları da okuyacaksınız. Ama şöyle düşün; sonu Mutlu biten gebelikler çok çok daha fazla. Duymadığım şeyler de duydum burada. Çok endişeleniyordum benim de başıma gelecek diye. Gizli gizli farklı doktorlarda kaç kere ultrasona girdim doğurana kadar bilemezsin Her Bebek aynı olmuyor. Mesela herkes tekmelerden uyuyamıyorum diyordu bende hiç olmadı. Ama şimdi de bebeğim çok uslu. Gece uykusu sorunum hala yok. Neredeyse 4 aylık olacak bebeğim ve gece uykumuz 2. Ayda başladı aralıksız 9 saat uyuyor benim meleğim. Ne gazımız oldu ne reflümüz... Diyeceğim o ki gebelik de böyle. Karnım kocamandı benim. 8 aylık hamileyken düğünlerde göbek atıyordum. Annem kızıyordu bana böyle olacağını bilsem hemen yine hamile kalırdım. Folik asit mutlaka kullan. Beyin gelişimi için çok ama çok önemli. Bütün testleri yaptır. Ben ilaca karşıyım deme. Bunun gebelik sonrası da var. Bütün vitamini sıpalar alıyor sadece faydalı şeyler ye. Ben çok kilo aldım hata yaptım. İlk 3 ay senin depodan yiyor zaten. Şimdi sabahlara kadar kusup bir şey yiyemesen de önemli değil. Ayrıca bulantı falan 7. haftadan sonra başlar korkma. Ben doktora gittim neden bulantım yok diye Adam dedi ki daha ne istiyorsun belanı mı sadece keyfini çıkar.

hayırlı olsun canım. benim ailem hep yengeç. bir yengeç daha gelecek hayırlısıyla. yengeç evcimendir sevecendir iyidir :)

günaydın, inşallah canım.

günaydın canım hayırlı olsun.
Yengeç candır:KK66:fazla duygusal ve hassas olduğu için kimi zaman çok üzülür ama bence en nevi şahsına münhasır burçtur:KK66:

V
bende aynı durumdayım ne bilim mide bulantım falan da yok bide ilk gebelik ya sürekli kanamam olacakmış hissi durduk yerde bakıyorum acaba bişey mi geldi diye :KK48:
vallahi duygularıma Tercüman olmuşsunuz bu site Şahane ya grup terapisi gibi.aynı kaygıları korkuları yaşayan insanları duydukça yaşadığı Sürecin normal OLDUĞUNU anlayıp içi rahatlıyor insanın.her lavaboya gittiğimde korkuyorum kan mı var acaba diye:KK43:

Yengeç candır:KK66:fazla duygusal ve hassas olduğu için kimi zaman çok üzülür ama bence en nevi şahsına münhasır burçtur:KK66:
Kesinlikle katılıyorum ,ama kendimde yengeç burcuyum:) en sevmediğim özelliğim çok duygusallim herseye ağlıyorum :) ama yengecler aileye çok düskunler kesinlikle :) bakalım eğer hamile isem bebegimde yengeç olcak inşallah :)

Kesinlikle katılıyorum ,ama kendimde yengeç burcuyum:) en sevmediğim özelliğim çok duygusallim herseye ağlıyorum :) ama yengecler aileye çok düskunler kesinlikle :) bakalım eğer hamile isem bebegimde yengeç olcak inşallah :)
Bende yengeçim minnakım da yengeç olacak inşallah:KK66:bi de bence en zeki burçlardan birisidir yengeç.

Ay ben 4+4 üm süreli artan mide bulandım var. Haftaya daha mı kötü olcam :KK43:
Ya canim belli olmuyoki o isler.benim arkadaslarimin 6 ve 7. Haftalardan sonra baslamis hep.bende rahat rahat geziyodum ama oyle olmadi.cikaramiyorum ama surekli rahatsiz eden bi bulanti var.yemek yememi engelliyo :KK43:

Ya canim belli olmuyoki o isler.benim arkadaslarimin 6 ve 7. Haftalardan sonra baslamis hep.bende rahat rahat geziyodum ama oyle olmadi.cikaramiyorum ama surekli rahatsiz eden bi bulanti var.yemek yememi engelliyo :KK43:

Kızlar bende sabahlari kotu oluyorum zaten hamileligimide mide bulantimdan öğrendim ama cok erken degilmi ya bulanti icin

Kızlar bende sabahlari kotu oluyorum zaten hamileligimide mide bulantimdan öğrendim ama cok erken degilmi ya bulanti icin
Ah canim kimi 9 ay yasiyo.kimi sadece sabahlari kimi tum gun.herkesin hamileligi farkli iste.Allah yardimcimiz olsun erken daha ama basladi iste :KK43:

Bende 5+5im bugun.nette benimde 30 haziran cikiyo.aramizda 1 gun var tam sende 5+4sun bugun.Miden bulanmaya basladimi?ben iki gundur cok fenayim :KK43:
evet bugün 5+4deyim iki gün önce fena bulantı yaşadım şimdi ise karnım acıktığında kazınmayla birlikte bulantı oluyo bi de sabah uyandığımda hafif oluyo onun dışında bi belirtim yok.bende olmamasına biraz korkuyorum herşey yolundadır umarım

Bende 5+5im bugun.nette benimde 30 haziran cikiyo.aramizda 1 gun var tam sende 5+4sun bugun.Miden bulanmaya basladimi?ben iki gundur cok fenayim :KK43:
Aramızda 1 gün var bu iyi.burdan bilgi paylaşımında bulunabiliriz.karından ultrasonla bebeği gördünüz mü acaba?bi de kalp atışları için ne zaman gideceksiniz Dr a?

X