- 11 Ekim 2009
- 153
- 14
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Ya bayanlar pek bi hamilelik belirtim yokk
bu durum beni tedirgin etmeye başladı
bi kaç kez adet olacak gibi ağrı da hissedince iyice tedirgin oldum
bi tek gece bi kere wc için kalıyorum normalde hiç uyanmazdim
bende aynı durumdayım ne bilim mide bulantım falan da yok bide ilk gebelik ya sürekli kanamam olacakmış hissi durduk yerde bakıyorum acaba bişey mi geldi diyeCanım çok normal. Bende gebe olduğumu bildiğim halde halen wc ye kanama için bakıyorum. Benimde kasık ağrılarım adet ağrısı gibi. Yerleşmeye çalışıyor kuşlar ☺
Biraz rahat ol canım kasma kendini de bebeği de. Herşey olacağına varır canım hamileliğin tadını çıkarBilgilendirdigin için çok teşekkür ederim canım gönlümü rahatlattin öğrendiğim den beri hamile olduğumu panik atak oldum kendimi dinliyorum ☺☺
Ay inşallah sizinki gibi rahat bi hamilelik geçiririm bi unut oldunuz bana sabah sabah. Allah analı babalı bebişini zi büyütmeyi nasip etsinBen 4 ay önce doğum yaptım ve midem bile bulanmadı Sadece kasık ağrısı vardı ilk haftalarda. Korkmayın keyfini çıkarın. Bol bol naz yapın ve dinlenin. İlk bebeğiniz mi bilmiyorum ama 12. Haftadan sonra en rahat haftalarınız başlar taa ki 30. Haftaya kadar
hayırlı olsun canım. benim ailem hep yengeç. bir yengeç daha gelecek hayırlısıyla. yengeç evcimendir sevecendir iyidir :)Mrb kızlar Allah nasip ederse bende Temmuz annesi olucamhesaplama da 1 temmuz gösteriyo yani tam 40 haftalık doğarsa.yengeç Burcu anne Ada'yı olarak yengeç Burcu bebeğim olacak inşallah
günaydın, inşallah canım.Kizlarr gunaydin bende araniza katilabilirmiyim 29 ekimde ogrendim gebeligimi ins tamamina hepimiz ereriz hayirlisiyla
günaydın canım hayırlı olsun.Günaydın bayanlar. Bende hamiş olduğumu öğrendim. Benim 2. Gebeliğim ilk çocuğum 4 yaşında. 5 yıl arayla aynı tarihte tekrar gebe kaldım.
Ay inşallah sizinki gibi rahat bi hamilelik geçiririm bi unut oldunuz bana sabah sabah. Allah analı babalı bebişini zi büyütmeyi nasip etsin
Yengeç candırhayırlı olsun canım. benim ailem hep yengeç. bir yengeç daha gelecek hayırlısıyla. yengeç evcimendir sevecendir iyidir :)
günaydın, inşallah canım.
günaydın canım hayırlı olsun.
hayırlı olsun canım. benim ailem hep yengeç. bir yengeç daha gelecek hayırlısıyla. yengeç evcimendir sevecendir iyidir :)
günaydın, inşallah canım.
günaydın canım hayırlı olsun.
vallahi duygularıma Tercüman olmuşsunuz bu site Şahane ya grup terapisi gibi.aynı kaygıları korkuları yaşayan insanları duydukça yaşadığı Sürecin normal OLDUĞUNU anlayıp içi rahatlıyor insanın.her lavaboya gittiğimde korkuyorum kan mı var acaba diyebende aynı durumdayım ne bilim mide bulantım falan da yok bide ilk gebelik ya sürekli kanamam olacakmış hissi durduk yerde bakıyorum acaba bişey mi geldi diye
Kesinlikle katılıyorum ,ama kendimde yengeç burcuyum:) en sevmediğim özelliğim çok duygusallim herseye ağlıyorum :) ama yengecler aileye çok düskunler kesinlikle :) bakalım eğer hamile isem bebegimde yengeç olcak inşallah :)Yengeç candırfazla duygusal ve hassas olduğu için kimi zaman çok üzülür ama bence en nevi şahsına münhasır burçtur
Bende yengeçim minnakım da yengeç olacak inşallahKesinlikle katılıyorum ,ama kendimde yengeç burcuyum:) en sevmediğim özelliğim çok duygusallim herseye ağlıyorum :) ama yengecler aileye çok düskunler kesinlikle :) bakalım eğer hamile isem bebegimde yengeç olcak inşallah :)
Zeki miyim bilmiycem ama :) çok takintiliyim onu biliyorum birşeyi yapmam gerekiyorsa olmadan durmam inat ederim ve o dakika olsun bitsin isterim :)Bende yengeçim minnakım da yengeç olacak inşallahbi de bence en zeki burçlardan birisidir yengeç.
Bende 5+5im bugun.nette benimde 30 haziran cikiyo.aramizda 1 gun var tam sende 5+4sun bugun.Miden bulanmaya basladimi?ben iki gundur cok fenayimTşkler şuan 5+3 ben Dr a sormadım internetten hesaplamaya göre 1 Temmuz .sen kaç haftalıksın
Ay ben 4+4 üm süreli artan mide bulandım var. Haftaya daha mı kötü olcamBende 5+5im bugun.nette benimde 30 haziran cikiyo.aramizda 1 gun var tam sende 5+4sun bugun.Miden bulanmaya basladimi?ben iki gundur cok fenayim
Ya canim belli olmuyoki o isler.benim arkadaslarimin 6 ve 7. Haftalardan sonra baslamis hep.bende rahat rahat geziyodum ama oyle olmadi.cikaramiyorum ama surekli rahatsiz eden bi bulanti var.yemek yememi engelliyoAy ben 4+4 üm süreli artan mide bulandım var. Haftaya daha mı kötü olcam
Ya canim belli olmuyoki o isler.benim arkadaslarimin 6 ve 7. Haftalardan sonra baslamis hep.bende rahat rahat geziyodum ama oyle olmadi.cikaramiyorum ama surekli rahatsiz eden bi bulanti var.yemek yememi engelliyo
Ah canim kimi 9 ay yasiyo.kimi sadece sabahlari kimi tum gun.herkesin hamileligi farkli iste.Allah yardimcimiz olsun erken daha ama basladi isteKızlar bende sabahlari kotu oluyorum zaten hamileligimide mide bulantimdan öğrendim ama cok erken degilmi ya bulanti icin
evet bugün 5+4deyim iki gün önce fena bulantı yaşadım şimdi ise karnım acıktığında kazınmayla birlikte bulantı oluyo bi de sabah uyandığımda hafif oluyo onun dışında bi belirtim yok.bende olmamasına biraz korkuyorum herşey yolundadır umarımBende 5+5im bugun.nette benimde 30 haziran cikiyo.aramizda 1 gun var tam sende 5+4sun bugun.Miden bulanmaya basladimi?ben iki gundur cok fenayim
Aramızda 1 gün var bu iyi.burdan bilgi paylaşımında bulunabiliriz.karından ultrasonla bebeği gördünüz mü acaba?bi de kalp atışları için ne zaman gideceksiniz Dr a?Bende 5+5im bugun.nette benimde 30 haziran cikiyo.aramizda 1 gun var tam sende 5+4sun bugun.Miden bulanmaya basladimi?ben iki gundur cok fenayim