- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
benim önceki gebeliğimde pek bişey yoktu ama bunda çok erken başladı sıkıntılar. ben memnunum halimdem valla :) bulantısı bile güzel benim minik kuşumunYa canim belli olmuyoki o isler.benim arkadaslarimin 6 ve 7. Haftalardan sonra baslamis hep.bende rahat rahat geziyodum ama oyle olmadi.cikaramiyorum ama surekli rahatsiz eden bi bulanti var.yemek yememi engelliyo
canım idrar yaparken yanma, kaşıntı, akıntıda koku olmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum. cumaya şurda kaldı 3 gün. ne olur ne olmaz diyerek bol su iç ve bekle derim benim düşüncem tabi.Akintilariniz ne durumda acaba ben mi tedirgin oluyorum sari bazen koyu sari akintim var doktoruma cuma gitcem acaba onemi alsam kontrolümu
ya bendede göğüs hassaslaşması falan hiç yok normal mi sizce kimisi diyor ben zaten göğüslerimden anladımcanım idrar yaparken yanma, kaşıntı, akıntıda koku olmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum. cumaya şurda kaldı 3 gün. ne olur ne olmaz diyerek bol su iç ve bekle derim benim düşüncem tabi.
ben daha test yapmadan gece uyanır olmuştum göğüsler yüzünden. adete 4 gün falan vardı. bendeki durum biraz anormal canım. sende sorun yok merak etme. normalde belirtiler 7. haftada başlarmış anca. önceki gebeliğimde 7de belirtiler başlıyordu 8 de malesef kaybettim. her hamilelik farklı oluyor demek ki canım. hiç canını sıkma senya bendede göğüs hassaslaşması falan hiç yok normal mi sizce kimisi diyor ben zaten göğüslerimden anladım
canım idrar yaparken yanma, kaşıntı, akıntıda koku olmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum. cumaya şurda kaldı 3 gün. ne olur ne olmaz diyerek bol su iç ve bekle derim benim düşüncem tabi.
doktorların bazısı hemen istiyor bazısı kalp atışını duyunca istiyor canım. tam kan tam idrar rubella toxoplazma vs isteniyor hep. kazıkçı hastanelerde 500 lira tutuyor ama çoğunu sağlık ocağı da yapıyormuş.Kızlar benden bi sürü test istedi doktorum bu hafta yapmam için. Sizdende istedilermi ? TSH, Toxo, Rubella , HSV, CMV vs..
Kızlar benden bi sürü test istedi doktorum bu hafta yapmam için. Sizdende istedilermi ? TSH, Toxo, Rubella , HSV, CMV vs..
Ne kadar güzel anlatmışsin canım. Benim 2. Olacak ama 5 yıl geçti aradan unuttuk bir çok şeyi. Sen yeni annesin tecrübelerin taze .Bekliyoruz seni arada uğra buraya.Amin canım. Allah sizlerin de kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu forumdan çok faydalanmıştım. Size bir kaç küçük tavsiye haddim olmayarak... Burada insanların başına gelen en kötü bazen en nadir olayları da okuyacaksınız. Ama şöyle düşün; sonu Mutlu biten gebelikler çok çok daha fazla. Duymadığım şeyler de duydum burada. Çok endişeleniyordum benim de başıma gelecek diye. Gizli gizli farklı doktorlarda kaç kere ultrasona girdim doğurana kadar bilemezsin Her Bebek aynı olmuyor. Mesela herkes tekmelerden uyuyamıyorum diyordu bende hiç olmadı. Ama şimdi de bebeğim çok uslu. Gece uykusu sorunum hala yok. Neredeyse 4 aylık olacak bebeğim ve gece uykumuz 2. Ayda başladı aralıksız 9 saat uyuyor benim meleğim. Ne gazımız oldu ne reflümüz... Diyeceğim o ki gebelik de böyle. Karnım kocamandı benim. 8 aylık hamileyken düğünlerde göbek atıyordum. Annem kızıyordu bana böyle olacağını bilsem hemen yine hamile kalırdım. Folik asit mutlaka kullan. Beyin gelişimi için çok ama çok önemli. Bütün testleri yaptır. Ben ilaca karşıyım deme. Bunun gebelik sonrası da var. Bütün vitamini sıpalar alıyor sadece faydalı şeyler ye. Ben çok kilo aldım hata yaptım. İlk 3 ay senin depodan yiyor zaten. Şimdi sabahlara kadar kusup bir şey yiyemesen de önemli değil. Ayrıca bulantı falan 7. haftadan sonra başlar korkma. Ben doktora gittim neden bulantım yok diye Adam dedi ki daha ne istiyorsun belanı mı sadece keyfini çıkar.
doktorların bazısı hemen istiyor bazısı kalp atışını duyunca istiyor canım. tam kan tam idrar rubella toxoplazma vs isteniyor hep. kazıkçı hastanelerde 500 lira tutuyor ama çoğunu sağlık ocağı da yapıyormuş.
ayy herşeye de yazıyorum ama ne yapayım forumun başında boş boş oturunca böyle geveze oldum çıktım
kaptırmamak elde değil ama asıl olay sonucu görünce yapacakların. adet olursan yıkılmaman lazım. yıkılırsan kötü. ben 2 seneye yakın bekledim bu bebeği. hep kaptırdım kendimi hep adet oldum hep yıkıldım. sonunda pko oldum stresten. o zaman kafama dank etti. dedim bu gidişle hiç olmayacak topla kızım kendini. ve güçlü durdum. kısacası bu süreçte kendini yıpratmaman çok önemliinşallah yaa
her ne kadar kendimi sakinleştirmeye çok kaptırma olmayabilir demeye çalışıyorum ama yine de kaptırdım çok
inş hayal kırıklığı olmaz
benim sat 2 ekim canım. evet doğum tarihlerimiz aynı sayılır. sen doktora ne zaman gittin? kese göründü mü?Yaz yaz cnm bak venim gibi bilgisi olmayan cok senin bat ne zamandi sanirim ayni dogum tarihlerimiz
yok ben çalışıyorum. nasıl izin alayım da gideyim sağlık ocağına. acaba telefonla söylesek olur mu? biara sürekli arıyorlardı beni hamile misin diye. çok istiyordum ama olmuyordu onlar sordukça ağlıyordum. en sonunda korunuyorum çocuk istemiyorum beni aramayın bi daha dedim. sonra aramadılar :)Bende aile hekimine gittim o demisti gel yapalım yada kadin dogum doktoruna yaptir diye bu arada kizlar saglik ocagina bildirimde bulundunuz mu
teşekkür ederimm :)ben daha test yapmadan gece uyanır olmuştum göğüsler yüzünden. adete 4 gün falan vardı. bendeki durum biraz anormal canım. sende sorun yok merak etme. normalde belirtiler 7. haftada başlarmış anca. önceki gebeliğimde 7de belirtiler başlıyordu 8 de malesef kaybettim. her hamilelik farklı oluyor demek ki canım. hiç canını sıkma sen
BENDE İLKİNDEDE OLMAMIŞTI BUNDADA YOK HERKESDE AYNI BELİRTİLER OLMUYORya bendede göğüs hassaslaşması falan hiç yok normal mi sizce kimisi diyor ben zaten göğüslerimden anladım
İLK KONTROLDE Bİ SÜRÜ TEST İSTİYOLAR ÖZEL HASTANELERDE ÇOK FAHİŞ FİYATLAR BEN SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRACAM ÖYLE GİTCEM İLK KONTROLÜME... TABİ DR BULABİLİRSEM :)Kızlar benden bi sürü test istedi doktorum bu hafta yapmam için. Sizdende istedilermi ? TSH, Toxo, Rubella , HSV, CMV vs..