2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

insallah Allah isteyen herkese nasip eder

Selammmm cok şükür bende varım... temmuz annesi olacagım inşallah hemde 2.kez herkese hayırlı olsun inşallahhh Allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder
Selam canım ne güzel tecrübeli temmuz annesi var aramızda. bize yardımcı olursun di mi. Allah evlatlarına uzun ömürler versin.

Selam bayanlar nasılsınız ben 2010 haziran annesiydim . sanırım simdi 2016temmuz annesi adayıyım henuz doktora gitmedim kendim test yaptım pozitifi cıktı biraz hazırlıksız gibiyim şoktayım yada bilemiyorum. Biraz korkuyorum cok ara verdigim için sanırım

Aa tebrik ederim canım. Ne güzel haberler geldi bugün. Grubumuz gitgide kalabalıklaşıyor. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Mrb kızlar Allah nasip ederse bende Temmuz annesi olucamhesaplama da 1 temmuz gösteriyo yani tam 40 haftalık doğarsa.yengeç Burcu anne Ada'yı olarak yengeç Burcu bebeğim olacak inşallah

Canım bende bunu sorucaktım inanılmaz bi halsizlik var ve bebişi öğrendikten bir gün sonra grip oldum ilaç da kullanamıyorum hala geçmedi bebişler bizi biraz halsiz bıraktı :))

ya ben şimdi gitsem daha kese oluşmamıştır alttan da muayene bilmiyorum ettirsem mi tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım varrrr

Bence biraz daha bekle beşinci haftan dolsun en azından alttan muayeneye gerek yok bir hafta sabredersen keseyi görürsün inaşllah :)

Arkadaşlaaar ben de geldim bhcg 320 çıktı :)bugün adet olmam gerekiyodu olmadım :))

Arkadaşlar bende 2.kez hayırlısıyla temmuz annesi olacağım bhcg 854 çıktı hepimize hayırlı olsun sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)

Kızlar hayırlı olsun yeni hamişler bebeklerimizin müjdesini ilk önce beraber yaşadık yine hep birlikte kucağımıza da alırız inşallah

Canım bence bu enerjiyle bu ay olucak hepimizin duaları seninle :)

Kizlarrr test sonucum pozitif 700 4 haftalık hamileymisim com mutluyum rabbim isteyen herkeze versin hesaplamaya göre temmuzda doğuyor minigim :)

Hayırlı olsun canım çok sevindim allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin :)

Teşekkür ederim canim hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız Inşallah isteyen arkadaslarimizda en kısa zamanda kavuşur bebeklerine :)

Mrb kızlar Allah nasip ederse bende Temmuz annesi olucamhesaplama da 1 temmuz gösteriyo yani tam 40 haftalık doğarsa.yengeç Burcu anne Ada'yı olarak yengeç Burcu bebeğim olacak inşallah
Kac haftaliksin suan canim bana da 1 temmuz demisti doktor.hayirli olsun bu arada :)

Geçmiş olsun canım dinlen, bol su iç meyve ye. Ben de grip olacak gibiyim. Dikkat etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…