2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
0i
Canim emiyor emmeye devam ettir sut gelmese bile bi sure sonra gelir insallah. Ben desene içtiğim günler çok art iyi durum. 3 fincan üç gunde. İncir de arttiriyo.ana son çayı da arttiriyo diye biliyorum daha denemedim

Kozlar gece yavrularınız Nasıl uyanıyor
Ağlayarak mı mızmızlayarak mı
Nasıl
Bizim ki Bi kaç dakka ıh ıh ediyor sonra uyanıyor sanki Ağrı'sı sancısı varmış gibi
Sanırım gazı var
Aslında alttan da üstten de gaz çıkarıyor
Bu durumu net anlayabilir miyim yöntemi var mı
Aciktigi icin uyaniyorsa mizmizlanarak uyaniyor sanci oldugunda daha siddetli agliyor ve kendini sıkıyor ordan anliyorum ben canim

Kizlarrr yaaa gee gece psikolojim bozuldu tabiki onemli olan bebeklerin guzel emmeleri bol sut olmasi ama benim goguslerim baya sarkti kocaman oldu bu boylemi olcak ya toparlancakmi acaba benim anneminkide sarkik onami cektik acaba. Bide sutyen taktirmiyo annem sut kacar die. Bigun inat edip taktim azalir gibi oldu psikolojikmi bilmiyorum siz takiyormunuz
Emzirirken sut bosalinca gogusler saliyor kendini ama sutten kesince eskisi gibi olmasa da topluyor kendini sııkma canini herseye ragmen onlar icin deger...
ben sadece disari cikarken kullaniyorum sutyen rahat emziremiyorum zaten sutyenle

Herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar. Uzun zamandır giremedim bayagi zor günler geçirdim ve o kadar çok alışmışım ki sizinle yazışmaya çok büyük eksiklik oldu benim için. Yokluğumda doğum yapan bütün arkadaşlar gözünüz aydın . Hepiniz kusura bakmayın tek tek etiketleyip tebrik edemedim.
Bende 22 temmuz da spinal sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu. 3820 kg 52 cm dogdu. Sonrası bebis iyiydi ama ben kötüydum. Kaç kere acillik oldum. Kusma oldu . Sonra midem kapandı hiç bir şey yiyip içemedim sadece yudumla şu icebildim. Serum sakinleştirici falan derken ben toparlandim ama oğluşumun göbeği iltihaplandi . Sonrada onun için 2 günde bir hastaneye gidiyoruz.
Bizde durumlar böyle . Umarım herkes iyidir . Sağlığınız yerinizdedir. Rabbim hepimize kolaylık versin.
Canim benim çok geçmiş olsun iyi olursunuz en kisa zamanda İnşallah

Ben iyiyim doğumdan geldim markete çıktım düşün artık doruk dikissiz çıktı gibi bisi dikisim yoktu fazla şimdi daha iyiyim doguya üzülüyorum yetemiyor muyum çocuklara diye üzülüyorum ağlama krizlerim tutuyor bazen 2 tane olunca anlarsın ah cnm :KK43:
Çok doğru valla bi tane beni böyle zorladıysa size allah yardım etsin çok zor gerçekten ama iyise n çıkın kız rahatla.

Aynen öyle canım meme ucu yaraları geçti daha beteri geldi
Canım bi de benim 9. Gün dikişim açılmış bi daha diktiler beni 1 dikişe 3 dikiş attılar Psk çöktü bende resmen :110: bugün 18. Gün oturamıyorum Baykuş gibi ayaktayım yada yatıyorum :silah: Göğüs için emzirme sonrası sabunla yıka demişti burdan birileri işe yaradı azalttı biraz kurutulmuş zeytin yağı da sürdüm ama tembellik edip yıkamayınca gene başlıyor:işsiz:

Her bebekte de bir olmuyor bazı bebeklerin emme refleksleri kuvvetli olduğundan tahriş fazla oluyor doğuda 1.5 ay çektim meme yarasını doruk sanırım daha pasif emme konusunda bunda geçti çok şükür
Anaacımmmm cidden mi benim kızım kırmızı gören boğa gibi saldırıyo ondan mı bu kadar tahriş olması 5 dk da indiriyor memeyi mideye:KK57:

Bebek 2.3 aylik olduğu zaman geçiyor o sizilar canım her daim oyle olsa kimse çocuğunu 2 yasina kadar emzirmezdi biraz sabır etcez sık sık emzircez yavruları
Dört gözle bekliyorum o günleri :KK61: bi de bebeğim 2700 doğdu benim bol emzirmem lazım Allahtan kilo alımı fena değil

Herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar. Uzun zamandır giremedim bayagi zor günler geçirdim ve o kadar çok alışmışım ki sizinle yazışmaya çok büyük eksiklik oldu benim için. Yokluğumda doğum yapan bütün arkadaşlar gözünüz aydın . Hepiniz kusura bakmayın tek tek etiketleyip tebrik edemedim.
Bende 22 temmuz da spinal sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu. 3820 kg 52 cm dogdu. Sonrası bebis iyiydi ama ben kötüydum. Kaç kere acillik oldum. Kusma oldu . Sonra midem kapandı hiç bir şey yiyip içemedim sadece yudumla şu icebildim. Serum sakinleştirici falan derken ben toparlandim ama oğluşumun göbeği iltihaplandi . Sonrada onun için 2 günde bir hastaneye gidiyoruz.
Bizde durumlar böyle . Umarım herkes iyidir . Sağlığınız yerinizdedir. Rabbim hepimize kolaylık versin.
Geçmiş olsun canım.ah annelik diyorum böyle durumlarda neler yaşayıp neler çekiyoruz hayırlı evlat olurlar inşallah annemin kıymetini anne olunca daha iyi anladım allah sana da kolaylık versin teyzesi doğduğu günü sevsin teyzesiyle aynı gün doğdu senin yavru :) allah anali babali büyütsün inşallah cnmm

Merhaba herkese, mama takviyesi yapan annelere bir sorum olacak. Gerçi her bebeğin ihtiyacı farklıdır ancak 22 günlük bebeğime doktor tavsiyesiyle mama takviyesi yapıyoruz. Sizler bebeğinize günde ne kadar takviye yapıyorsunuz?

Kızlar dün gecesen beri oğlum saat dolmadan ayakta ve hiç meme emmemiş gibi :KK43: bi anda sütüm mü yetersiz gelmeye başladı anlamadım.
Şu saate kdr direndim ama dayanamadım mama verdim 60-70 cc içti yine aranıyo.
Saat 2 de emdi uyudu 3 e 10 kala yani 50 dakika sonra aç feryat figan uyandı 15 dk sonra 60-70 cc mama içti hala emmek istiyo toplam 1,5 saatte normalmi noldu birden bire bebeğime sizce ya :KK43:
Ben ne uydum ne bir lokma yemek yedim ölcem resmen :KK43:

Son düzenleme:
Canim süt parasi için nereye basvurdun bnm esim memur diye olmaz demişler öyle mi . Bn calismiyorum eşim memur . Yararlanabiliomuyum nereye basvurcam

Eşinin memur olması almanıza engel midir onu bilmiyorum ama esim doğum belgesi ve benim kimliğimle sgk ya başvuru yaptı yaklaşık 15 gün sonra para yattı. Bir deneyin bence.

Merhaba herkese, mama takviyesi yapan annelere bir sorum olacak. Gerçi her bebeğin ihtiyacı farklıdır ancak 22 günlük bebeğime doktor tavsiyesiyle mama takviyesi yapıyoruz. Sizler bebeğinize günde ne kadar takviye yapıyorsunuz?

Benim de bebeğim 19 günlük sütüm az olduğu için dogdugundan beri mama veriyorum. Önceleri hic sütüm olmadığından her seferinde 60cc veriyordum. Ama bir haftadır sütüm artmaya başladı, emzirdikten sonra doğmadığını hissedersem 30 cc veriyorum. Yani vereceğin ölçüyü biraz sütun biraz da bebek belirliyor.

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-07-15-51-00.jpg
    Screenshot_2016-08-07-15-51-00.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 56
X