- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.781
Sonucu haber ver canim. Hadi insallah bisey yoktur.Kendi doktorums ulaşamadım acile gitcem sindi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucu haber ver canim. Hadi insallah bisey yoktur.Kendi doktorums ulaşamadım acile gitcem sindi
Ben de bu sebepten umit ettim :) cihaninki siyahtı dogdugunda halen siyah. Ama minigin acık mavi. Yine de degisir dedim ama gorumcemin kizida renkli gozlu. o da boyleymis,kalir mavi olacak dedi. Bakalim meraktayim Canim :)))Benim minnosumun da açık mavi şuanda büyük oğlanın lacivertti kahverengiye döndü 6.aydan sonra.bunun daha açık annem kardeşimin de bebekken böyle olduğunu söylüyor kardeşimde renkli gözlü
Tabiki değil ama hem öncesinde hem sonrasında çekiyoruz normalin derdini böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim ben hemen ayağa kalkabileyim yavrumla ilgilebebileyim diye istemiştim normal olmayı şimdi kızımın 5.gun kontrolü var orda bile olamıyorum xok içim acıyor çok
Benim de olmuştu malesef canim ya normal dogumun da bu derdi var... kabiz yapmayacak sey yemeye dikkat etmistim bir de o bolge rahatlasın diye krem surmustum 2 haftada filan gecti ama dediğin gibi zor bir durum Allah acil şifalar versin. Bugün 47. Günüm hiç doğum yapmış gibi hissetmiyorum her işimi kendim yapıyorum. Hatta dün arkadaşımın nişanına gittim veeee hamilelik oncesi bir kiyafetim oldu cok mutlu oldum :))))
Bu gunler gececek sıkma canını. İyi ki normal doğum yapmışım diyeceksin...
Öyle diyeceğimi hoc sanmıyorum canım ama ins geçer biran onve
Canim senin kabiz olmaman gerekirdi. Hem dikisleein icin hem hemoroid icin. Dogumdan sonra kayisi kompostosu tuketmeye basladin mi? Pirinci ekmegi bi sure tuketme demisti bana hemsire. Kabiz olunca tetikliyor. Benim yine de hafiften agrim oldu.bisey kullanmadimTabiki değil ama hem öncesinde hem sonrasında çekiyoruz normalin derdini böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim ben hemen ayağa kalkabileyim yavrumla ilgilebebileyim diye istemiştim normal olmayı şimdi kızımın 5.gun kontrolü var orda bile olamıyorum xok içim acıyor çok
Canım benim oğluş yapmayınca poposuna bebanthol sürüyorum yağlı ve çok yumuşak bir krem olduğu için anında etki ediyor hemen o anda yapıyor. Geçmiş olsunMalesef şırında yok evde ama bakalım diğer önerileri deneyeyim olmazsa kesin hastane zaten
Allah razı olsun canım. Şimdi yaptı çok şükür ama hala arada sancılanıyor ağlıyor devamını da bitirir inşallah...Canım benim oğluş yapmayınca poposuna bebanthol sürüyorum yağlı ve çok yumuşak bir krem olduğu için anında etki ediyor hemen o anda yapıyor. Geçmiş olsun
Canım her doğum her dikiş aynı olmuyor, benim kızımda bu doğumumdan 3kat fazla dikişim vardı 1 haftada hiçbir şeyim kalmamış iyileşmiştim ama bu doğumda azıcık dikişlere rağmen 15.gün oturabildim 25.gün lavaboya rahat çıkabildim. Senin doğumundaki kesiye bağlı bir durum bu, normal doğumla ilgisi yok. Normal doğumun avantajlarını zamanla göreceksin. Sen uzan sürekli, yan otur. İyileşmeyi sabırla bekle, Allah başka dert vermesin. Geçmiş olsunTabiki değil ama hem öncesinde hem sonrasında çekiyoruz normalin derdini böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim ben hemen ayağa kalkabileyim yavrumla ilgilebebileyim diye istemiştim normal olmayı şimdi kızımın 5.gun kontrolü var orda bile olamıyorum xok içim acıyor çok
Canim acilden bakmadilar ya doktor yokmuş kendi doktorumda devamli sagmamj söyledi ama zagen sütum yoktu bu sertleşme olan göğüste tamamen gitti geçmezse yatin doktorum bana gel dediSonucu haber ver canim. Hadi insallah bisey yoktur.
Ben de bu sebepten umit ettim :) cihaninki siyahtı dogdugunda halen siyah. Ama minigin acık mavi. Yine de degisir dedim ama gorumcemin kizida renkli gozlu. o da boyleymis,kalir mavi olacak dedi. Bakalim meraktayim Canim :)))
Ben de bu sebepten umit ettim :) cihaninki siyahtı dogdugunda halen siyah. Ama minigin acık mavi. Yine de degisir dedim ama gorumcemin kizida renkli gozlu. o da boyleymis,kalir mavi olacak dedi. Bakalim meraktayim Canim :)))
Allah razı olsun canım. Şimdi yaptı çok şükür ama hala arada sancılanıyor ağlıyor devamını da bitirir inşallah...
Hanimlar doğum yardımı ve süt parasına başvuran oldu mu nasıl başvuru yapılıyor bunlara?
Canim senin kabiz olmaman gerekirdi. Hem dikisleein icin hem hemoroid icin. Dogumdan sonra kayisi kompostosu tuketmeye basladin mi? Pirinci ekmegi bi sure tuketme demisti bana hemsire. Kabiz olunca tetikliyor. Benim yine de hafiften agrim oldu.bisey kullanmadim
Canım her doğum her dikiş aynı olmuyor, benim kızımda bu doğumumdan 3kat fazla dikişim vardı 1 haftada hiçbir şeyim kalmamış iyileşmiştim ama bu doğumda azıcık dikişlere rağmen 15.gün oturabildim 25.gün lavaboya rahat çıkabildim. Senin doğumundaki kesiye bağlı bir durum bu, normal doğumla ilgisi yok. Normal doğumun avantajlarını zamanla göreceksin. Sen uzan sürekli, yan otur. İyileşmeyi sabırla bekle, Allah başka dert vermesin. Geçmiş olsun
Sen ya da esin memur değilsiniz di mi canim? Biz memuruz sanırım işyerinden oluyomus bizimki bir de memura süt parası yok memur olanlara duyurulurBenim eşim doğum belgesi ve benim kimliğmle sgk ya başvurdu onlar da aile bakanlığı mı ne öyle bir yere yönlendirdiler. Benimki yatmıştır bile alacağım inşallah :)
Sen ya da esin memur değilsiniz di mi canim? Biz memuruz sanırım işyerinden oluyomus bizimki bir de memura süt parası yok memur olanlara duyurulur
Canim benim sütum yok ki sorun orda saginca bisalmiyor sut olsa banyoda sonra da akar dediğin gibi . Galiba umma falan oldum