- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bebisler cok uyanik canim. Neyi bi kac kere yaparsan hemen ona alisiyor. Uyanikken hic kucaga almiyorduk biz. Babasi ozledim diye kucakta sevmeye basladi. Simdi uyanikken durmuyor yattigi yerdeml.kucakta etrafi izlemelere basladi pörtlek gözleriyle :)Ya taha da omuzda uyuo koyunca kipirdio kizz benimkidemi alisti dün markette omzumda eve getrdim
Sut yok ki canım sorun orda sut olsa saginca gelir rahatlar galiba ben umma oldum heralde damla sut çıkmıyor sagincaCan'ım sen sütünü Nasıl bu kadar arttırdın :))
Canim benim sütum yok ki sorun orda saginca bisalmiyor sut olsa banyoda sonra da akar dediğin gibi . Galiba umma falan oldumIlık duş cnm. O üşüme hissi bir kaç gece banada oldu. Belime sıcak duş tuttum, ayaklarımı sıcak tuttum geçti. Sütün içinde duş iyi gelir herhalde ben duştan çıkınca giyinene kadar yerlere akıyo o arada sağarsan işe yarar belki.
Azıcık bekle 15-20 dk sürebilirOff yaa yine yapamadı4-5tane pirt yapti gerisi yok yok yokkkkk
Sutü saginca hic yumusamiyor mu canim. Yumusamazsa emmez evet. Gerekise butun goğsunu bosalt.iltihaplanmadanEmmiyor canım ya sert olduğu içinde hiç tutamiyor
HejaR12 aynen bu minnaklar vitaminler den böyle akıllı oluolar heralde sıpa lar. Benimkide fildir fildir bakio ya çok sekerBu bebisler cok uyanik canim. Neyi bi kac kere yaparsan hemen ona alisiyor. Uyanikken hic kucaga almiyorduk biz. Babasi ozledim diye kucakta sevmeye basladi. Simdi uyanikken durmuyor yattigi yerdeml.kucakta etrafi izlemelere basladi pörtlek gözleriyle :)
Bebegin goz rengi tam ne zaman kesinlesir canim biliyor musun?HejaR12 aynen bu minnaklar vitaminler den böyle akıllı oluolar heralde sıpa lar. Benimkide fildir fildir bakio ya çok seker
Nette okuduğum kadarıyla 6. Ayda netleşmiş oluomus döner diolar hep bende öyle biliorum bizimki mavi gbi gri gbi şu an mavi çooook zor kahve olur sanirim.belki sizinki Renkliyse bebisinde renkli olurBebegin goz rengi tam ne zaman kesinlesir canim biliyor musun?
Bizimkinin gozleri acik renk suan. Cihan boyle degildi dogdugunda nasilsa simdi ayni. Ben degisir diyorum ama etrafimdakiler degismez diyor.
Yok canım saginca da yumuşamiyor sut gelmiyor çünkü saginca anlamadım ben neden böyle oldu yaSutü saginca hic yumusamiyor mu canim. Yumusamazsa emmez evet. Gerekise butun goğsunu bosalt.iltihaplanmadan
Allah isini iyi yapan doktorlarla karsilastirsinBenim bebek 24 saat yapmayınca gittim ben ne bilim anneme de ulsşamsdım çok dolu değildi yani 7 güne kadar normalmiş aslında bna öyle dese hiç bişey yaptırmadan getiritdim hemen lavman yaptılar çok kaka da yapmadı 3 gün bsğırsaklrdan ses geldi
Azıcık bekle 15-20 dk sürebilir
Bizim renkli degilde benim iki kardesimin renkli. Ben de doner diye biliyorum. Genelde her bebegin mavi gri olurmus dogduklarinda. Umut dunyasiNette okuduğum kadarıyla 6. Ayda netleşmiş oluomus döner diolar hep bende öyle biliorum bizimki mavi gbi gri gbi şu an mavi çooook zor kahve olur sanirim.belki sizinki Renkliyse bebisinde renkli olur
Canim seni tedirgin etmek istemem ama o zaman iltihaba cevirmis sut kanallarin tikanmis olabilir. Fazla beklemeden bi dr a gitmen senin icin daha hayirli olacak sanirim.Yok canım saginca da yumuşamiyor sut gelmiyor çünkü saginca anlamadım ben neden böyle oldu ya
Canim seni bu kadar aglatacak kadar idrar yolu enfeksiyonu yoksa rahminde yolunda gitmeyen bi durum mu var acaba. Allah sifa versinKanama varken idrar tahlili yapılıyor mu arkadaşlar? Ben gerçekten gittikçe kötü oluyorum ağlamaktn helak oldum ağrıdan