2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Geceden beri ağlıyorum nolur yaşayan varsa aynısını yazsın rahim kısmımda çok ağrı var ayakta duramıyorum bile. Rahim ağzından bir şey sanki aşağı çekiyor ayakta dueamıyorum çok kötüyüm
cok gecmis olsun canim bi dr a git hemen bosuna cekme aci illaki vardir bir caresi rabbin sifa versin
@jindam canim allah kolaylik versin

Bebegin goz rengi tam ne zaman kesinlesir canim biliyor musun?
Bizimkinin gozleri acik renk suan. Cihan boyle degildi dogdugunda nasilsa simdi ayni. Ben degisir diyorum ama etrafimdakiler degismez diyor.

Benim minnosumun da açık mavi şuanda büyük oğlanın lacivertti kahverengiye döndü 6.aydan sonra.bunun daha açık annem kardeşimin de bebekken böyle olduğunu söylüyor kardeşimde renkli gözlü

Göbek bağımız 9. Gün düştü, eczaneden bugün set aldık baby time diye. İçinde nasıl kullanılacağına dair de bir bilgi yok. Bu markadan kullanan var mı?
Bir de ben emzirdikten sonra göğüs hizama göre sırtımın o kısmında çok şiddetli ağrı yaşıyorum ve bir süre devam ediyor, bu durumda olan var mı hiç? :KK43:
Biz kullandik icinden cikan beze spreyi sik gobek cevresini ve o aparati sil sonra yeni bez ile sar

9. Gün düştü canım. Annem yapıyor bakımını batticon sürüyordu bugün de eczaneden bir solüsyon aldık. Kıyafetlerinde azar azar kan oluyor yine de beş gündür kurumadı tam. Korkuyorum valla, yarın aile hekimine götüreceğim bir, olmadı K vitamini takviyesi yapılsın inan içim gidiyor kuzuma.. Allah beterinden saklasın yavrularımızı
Gobeğine batikonu soktor mu surun dedi eczanede temizleme seyi bar biz ondan kullandik hemen dustu

canım ben fizyolojik serumu her sanaj damlatıp burun Aspiratörüyle de çekiyorum pislikleri. dışarı çıkanları da peçeteyle alıyorım. peçete sert oluyo ben o öıkanları bile alırken burnunun ucu hemen kızarıyo yavrumum. peçete pek tavsiye etmem.
bir de çok hapşuruyorsa mutlaka sebebi vardır. doktora sornuştum.ortamda toz, sigara dumanı, kokular vs varsa olurmuş. bizim sıkıntı tozmuş. hem kv temizliği sıklaştırdı hem de serum fizyolojiğe başladık hapşuruk normale döndu
Günde iki.üç kez hapsiriyor seninki nasıldı canım? Burun aspiratoruyle nefesini çekip zarar veririm diye korkuyorum kimse yok yanımda bi şey olacak diye korkuyorum:KK43: serum bi damla mi damlatiyosun canım? Yan yatırıp mi?

@Nurmuratkf canım bizim 1. Gün hastanede burnu tıkalı yDı hemşireler serum fizyolojik kullandi siz de alın dedi otribebe aldık otribebenin içinde de yazıyor serum fizyolojik ile kullanın diye bir kaç defa kullandık burnu tıkalı ken doymuyor da uyumuyor da çok iyi geldi tavsiye ederim ama fazla damlama 1 damla yeter
Peki damlatirken yan mi yatiriyosun canım? Emzirme den evvel mi damlatayim? Bi de damlasından akiyo mu burnu yoksa çekmem mi lazım? Çok sorusordum.hakkını helal.et canım benim :/

Kizlar p.tesi normal doğum yaptım ama oluyorum hemoroid ağrısından hala büyük tuvaletimi yapamadım çok acıyor dikislerim in açısından ağır basıyor ikisi de üst üste geldi oturup emziremiyorum kızımı lavoboya ağlaya ağlaya gidiyorum nr yapacağım nasıl geçecek bilmiuorim var mı bana bi tavsiye si olacak :KK43:

Kizlar p.tesi normal doğum yaptım ama oluyorum hemoroid ağrısından hala büyük tuvaletimi yapamadım çok acıyor dikislerim in açısından ağır basıyor ikisi de üst üste geldi oturup emziremiyorum kızımı lavoboya ağlaya ağlaya gidiyorum nr yapacağım nasıl geçecek bilmiuorim var mı bana bi tavsiye si olacak :KK43:

Dereotu iyi geliyor canim. Bir de dikislere baski uygulayacak sekilde oturma. Ya tam dik otur yada yat. Cok gecmis olsun...

Annecikler bir dert de benden... gunde 5-6 defa kakasini yapan bebeğim 4. Gün oldu kakasını yapamıyor :KK43: bu sabah da acıyla ağlayarak uyandı. Bir kaç dakika sancı çekiyor sonra bir iki pırt yapıp uyuyor. Önceden kaka yapmasa bile pırtıyla az birşey bezine dışkı bulaşırdı şimdi o bile yok. İnternette 6güne kadar normal olduğunu yazan bile olmuş ama yavrucak acı çekiyor... gece de karnına masajlar yaptım, ayaklarını karnına itme cekme hareketlerini yaptim, pamuklu çubuğu zeytinyağına batırıp poposunun deliğini uyardım. Hatta ağzına bile bir damla zeytinyağı sürdüm ama tık yok. Burada bir arkadaş acile götürduklerini, lavman yapildigini soylemisti ama pisman oldum demisti ben de o yuzden goturmeden önce her yolu denemek istiyorum. Var mi bu sorunlari yasayip cozumunu bilen?
Çocuk doktoruna git canım illa bi ilacı bi şeyi vardır bekleme derim yazık yavrum konusmuyo acısını diyemiyorum bekletme git götür derim

Öyle yapıyorum canım ama lavoboya cikamamak o koca hemoroid beni mahvetti çok kötüyüm xok keşke sezeryan olsaymisim keske

Öyle deme canım o çok mu kolay sanki.. doktoruna sorsan belkş bir merhem verir.. kayısıdan komposto filan yapsan belki rahatlatır yaa

Çocuk doktoruna git canım illa bi ilacı bi şeyi vardır bekleme derim yazık yavrum konusmuyo acısını diyemiyorum bekletme git götür derim

Ay yazmayı unuttum Senam72015 Senam72015 ın verdiği tavsiye sayesinde sonunda yaptı kakasını yaa.. ama hala ıkınıyor inşallah tamamını bitirebilir...

Senam72015 Senam72015 senden de Allah gani gani razı olsun dile benden ne dşlersen :)

Öyle deme canım o çok mu kolay sanki.. doktoruna sorsan belkş bir merhem verir.. kayısıdan komposto filan yapsan belki rahatlatır yaa

Tabiki değil ama hem öncesinde hem sonrasında çekiyoruz normalin derdini böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim ben hemen ayağa kalkabileyim yavrumla ilgilebebileyim diye istemiştim normal olmayı şimdi kızımın 5.gun kontrolü var orda bile olamıyorum xok içim acıyor çok

X