2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar biberonu devamli kaynatiyormuyuz sterilizator ve isitici mi alsam kullanan varmi eylulde is basi yapacagim ion herturlu biberonu cok kullanicam

Kizlar biberonu devamli kaynatiyormuyuz sterilizator ve isitici mi alsam kullanan varmi eylulde is basi yapacagim ion herturlu biberonu cok kullanicam
ben sterilizator kullaniyorum 2 3 gunde 1.kaynatinca renkleri bir acayip oluyor biberonlarin.gun icinde biberon yikama sivisiyla yikiyorum.

Ben de okula başlycm ya çok Takýrm ya kızıma nasıl süt bırakcm die kesin bi kere mama verilecek günde ama sütüm yeter mi acaba okulda iki saatte bir sağmayı düşünyrm ertesi gün için ama sütüm kesilir die çok korkyrm ben en az 2 yaşa kadar emzirmeyi istiyodum.çok üzülyrm ya çok kafama Takýrm. Bi de o gün ablama bırakıp gittim uyutamamış ben geldim kucağımda hemen uyudu o kadar üzüldüm ki brn yokken napck bebeğim

1cicek3bocek 1cicek3bocek iyimisin kız nerelerdesin.göremedim sanki seni.iki oğlan anası oldun unuttun bizii.herşey yolundadır inş
Canım iyiyim çok şükür bebiste bende iyiyiz. Annem bende idi canim kaç gundur bugünde ben ona geçtim 1 haftalık olduk kontrollerimiz var doruk ile benim akşam evime gececegim unutmadım sizi ancak toparlandik eylül iyi mi fındık :)

Canlarımmm :KK200: Saat 4.30 itibariyle miniğini kucağıma aldım çok şükür:anne: Dualarımız,tavsiyeleriniz ,mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim...Artık bende anneyim temmuz olamasakta :KK70: doğumumu sonra alnatıcam inşallah öpüyorum kocaman hepinizi
Hadi gözün aydin olsun tatlım :) allah anali babali büyütsün kaynanaya de artık oh çatır çatır dogurdum de :KK70: opuyorum minigide seni de

Günaydın analaaaar:-)
insanbuL insanbuL canım bugün yürüyüş te yapmıcam yatcam bakim aynı mı olcak olursa doktor yolu görüncek bana :)

asososos asososos canım büyük ihtimalle benim annem ya da KV yıkar bebeği gibi geliyo bana dinlemezler :)

@karpuz_suyu eneeem doğurmuş :-) allah analı babalı büyütsün canımm gözünaydıın :) sıra bana geldiiii:skandal:
Üçümuz yikicaz canım anneannesi ilk torun diye galiba kordonu düştü diye ağladı :-)

Canlarımmm :KK200: Saat 4.30 itibariyle miniğini kucağıma aldım çok şükür:anne: Dualarımız,tavsiyeleriniz ,mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim...Artık bende anneyim temmuz olamasakta :KK70: doğumumu sonra alnatıcam inşallah öpüyorum kocaman hepinizi
Çok sevindim canım ya gözün aydın :halay: sağlıklı hayırlı uzun ömürleriniz olsun inşallah:KK68:

Oyy sukur canim cok sevindim :) saglikla mutlulukla buyut bebisini. Minnak istedigim zaman gelirim dedi :)

evet canım akşamları yapıyorum ondan ayırıp sabah da veriyorum. ılık mı vermek lazımmış?
ben mama suyunu da kavanoza hazırladım ordan soğuk veriyorum mamayı da.
hata mı yapıyorum acaba?
Canim oyle verme karni agirir bebisin.biz ilk gunler mama takviyesi yaparken kasikla vermeyi denemistim.kasikla icene kadar mama soguyodu arkadasim altina socak su dolu tabak koy demisti.soguyunca sanci yaparmis.ordan aklima geldi.gecen gun bende rezenemi bitirwmemistim ondan vereyim dedim.tadina baktim baya sogumustu yani oda isisnda olmasina ragmen.rezene cok bekleyince sorun olurmu bilmiyorum.ama olmuyosa hafif isitabilirsinde

Cnm evet gece gittik, dikişlerde problem yok şükür. Etrafında çıkan şişlik ve kırmızılıklar baxı bünyeler iyileşirken olurmuş. Batikon ve antibiyotik yazdı. Bende rahatladım biraz. Şu idrardaki yanmaya çözüm yok :KK43: geçmesi için beklicez cnm inşsllsh çok çekmeyiz.
Hatırlayıp sorduğun için çok sağol cnm :dua:
Antibiyotigi ne icin yazdi canim. Hadi gecmis olsun korktugun gibi olmadi bak.

Ben de okula başlycm ya çok Takýrm ya kızıma nasıl süt bırakcm die kesin bi kere mama verilecek günde ama sütüm yeter mi acaba okulda iki saatte bir sağmayı düşünyrm ertesi gün için ama sütüm kesilir die çok korkyrm ben en az 2 yaşa kadar emzirmeyi istiyodum.çok üzülyrm ya çok kafama Takýrm. Bi de o gün ablama bırakıp gittim uyutamamış ben geldim kucağımda hemen uyudu o kadar üzüldüm ki brn yokken napck bebeğim
Canim saatlerin cok mu uzun? Evde oldugun surece sik sik emzirirsen azalmaz sutun bence.okuldada sagacakmissin zaten.hep sagma islemi yapinca azalir diyo uzmanlar.ama senin bebegin seni emiyo sonucta korkma

Bende istiyordun ama hayat sartlari benim isyerimde cok musait degil nerde sagicam napicam iki saat yol nasil goturup getircem hic bilmiyorum.

Canim oyle verme karni agirir bebisin.biz ilk gunler mama takviyesi yaparken kasikla vermeyi denemistim.kasikla icene kadar mama soguyodu arkadasim altina socak su dolu tabak koy demisti.soguyunca sanci yaparmis.ordan aklima geldi.gecen gun bende rezenemi bitirwmemistim ondan vereyim dedim.tadina baktim baya sogumustu yani oda isisnda olmasina ragmen.rezene cok bekleyince sorun olurmu bilmiyorum.ama olmuyosa hafif isitabilirsinde
hastanede bikaç kere mama verdik orda da hemşire soğuk vermişti o yüzden aklıma gelmedi ısıtmak canım ama ılıtırım biraz madem öyle. altına sıcak su dolu tabak koysam ılınır heralde.

Bende istiyordun ama hayat sartlari benim isyerimde cok musait degil nerde sagicam napicam iki saat yol nasil goturup getircem hic bilmiyorum.
Bugun soguk sicak termos onerileri benden :KK48: canim bi arastirsaniz is yerinde sagdigin sutleri soguk termoslarda muhafaza etsen buzlarla gidince derin dondurucuya atsan tarihiyle. Ertesi gune bebegine bakan kisi verir. Her gun o kadar yol gidilmez ama aksama kadar is yerinde biriktirmis olursun ne dersin olur mu ki?
Senam72015 Senam72015

Son düzenleme:
X