2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Emira SY maşallah kuzuya bizimki nin boyu 57 cm biraz uzun galiba :) geçen hafta bizde kalça usg si çektik bizim değerler sınırda çıktı 2.ay kontrolünde tekrar çekilecek insallah bir sıkıntı çıkmaz bize kesinlikle kundak yapmayın dedi ki hiç yapmadım zaten.ilk 3 ay takip edilecekmis.birde bende de vardı bebekken kalça cikikligi o yüzden dahs sıkı takip ediyorlar,bende bebekken ameliyat olmuşum şimdi hiç bir sorunum yok çok şükür

Hadi Gozunaydin canim cok sevindim Allah analı babalı büyütsun inşallah

Canım bizde de aynı dert, saç kurutma makinesiyle uyuttum inan
Ay ben de netten açtım ama faydası olmadı hiç
Kıyamam ya minikler iyi olsun diye anneler neler deniyor

Ay maşaallah sana hayırlı olsun analı babalı büyüsün
Hayırlı evlat olsun inşaallah

Ayyyy cnmmmm benim ya çabuk oldu ya kız doğumun. Iyi geçmiştir inş.hayurlı uğurlu olsun gözünaydın bak miniğin yine istediği zaman geldi. Öpyrz bizde sizi

evet canım akşamları yapıyorum ondan ayırıp sabah da veriyorum. ılık mı vermek lazımmış?
ben mama suyunu da kavanoza hazırladım ordan soğuk veriyorum mamayı da.
hata mı yapıyorum acaba?

canım sırf sana bakmaya girmiştim bugün. çok şükür doğum yapmışson allah sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasşp etsin miniğini. ♥

Günaydın analaaaar
insanbuL canım bugün yürüyüş te yapmıcam yatcam bakim aynı mı olcak olursa doktor yolu görüncek bana :)

asososos canım büyük ihtimalle benim annem ya da KV yıkar bebeği gibi geliyo bana dinlemezler :)

Littlestar eneeem doğurmuş allah analı babalı büyütsün canımm gözünaydıın :) sıra bana geldiiii

Bende Aynıyım dikişlerde sorun var sanırım ama resmen dr a gitmeye üşeniyrm ya. Ve alttan muayeneden kokryrm ağrı var ayakta çok duramyrm hala.
Kızlar benimde öyleydi duramıyordum dr. Bana vaki norm diye bi jel verdi ondan sonra rahatladim ben dikişlerim hala duruyo ama ağrılarım geçti

HejaR12 canim anne 1.55 baba 1.70 olunca zaten yavrucuktan cok da uzun olmasini beklemiyoruz. Minnos dogdu minnos gidiyor :) senin kızın maşallahı var az daha büyüse benim boyuma ulaşacak bizim sorunumuz kalça değil de omurgası olması gerekenden biraz daha uzun gibi görünüyormuş ama ultrasonla tespit yeterli değilmiş. O yüzden bir dahaki muayeneye kadar emar çekip tespit ettireceğiz gerçekten öyle bir sorun var mı yok mu. Zaten varsa da yoksa da yapabilecegimiz birsey yokmus malesef... senin yavruna da cok gecmis olsun insallah hemencecik atlatir :)

Ayyy canım benim çok sevindim gözün aydın RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi NASİP etsin INŞALLAH darisi basima ben tek kaldim canım sancin kendi kendine mi geldi bişey yaptinmi doktorun çatı muanesi yapti mi bide doğum nasıldı Cok zormuydu ayy çok soru sordum bebegini benim için op

Bizde çok uzun sayılmayiz anne 165 baba 176 bizim dedeler dayı uzun :) saglikli olsunlarda senin minnosu öperim :) benim boncugum da erkek teyzesi ❤
İnşallah iki kuzuda da biseycik cikmaz Allah Şafii ismiyle sifalandirsin

Bizde çok uzun sayılmayiz anne 165 baba 176 bizim dedeler dayı uzun :) saglikli olsunlarda senin minnosu öperim :) benim boncugum da erkek teyzesi ❤
İnşallah iki kuzuda da biseycik cikmaz Allah Şafii ismiyle sifalandirsin

Ay afedersin canim aklimda kiz gibi kalmis

Aminnn insallah Rabbim cumlemizin evladini korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…