- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.281
CanlarımmmSaat 4.30 itibariyle miniğini kucağıma aldım çok şükür Dualarımız,tavsiyeleriniz ,mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim...Artık bende anneyim temmuz olamasakta doğumumu sonra alnatıcam inşallah öpüyorum kocaman hepinizi
Ay ben de netten açtım ama faydası olmadı hiçCanım bizde de aynı dert, saç kurutma makinesiyle uyuttum inan
CanlarımmmSaat 4.30 itibariyle miniğini kucağıma aldım çok şükür Dualarımız,tavsiyeleriniz ,mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim...Artık bende anneyim temmuz olamasakta doğumumu sonra alnatıcam inşallah öpüyorum kocaman hepinizi
Ayyyy cnmmmm benim ya çabuk oldu ya kız doğumun. Iyi geçmiştir inş.hayurlı uğurlu olsun gözünaydın bak miniğin yine istediği zaman geldi. Öpyrz bizde siziCanlarımmmSaat 4.30 itibariyle miniğini kucağıma aldım çok şükür Dualarımız,tavsiyeleriniz ,mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim...Artık bende anneyim temmuz olamasakta doğumumu sonra alnatıcam inşallah öpüyorum kocaman hepinizi
Aaaa sende yazmışsın zaten yeni gördümLittlestar hadi sağlıkla kavus inşallah cnm oğlanı emzirmeye kalktım sana bakayım dedim bir nefeste kurtul insallahhh
Cok sukur cnm hayırlı olsn kac gunde dustuKızlar gunaydinlar veeeeeee bizim de kordonumuz düşer biz de büyüyüp banyomuzu yaparız
Teşekkür ederim canım 15. Gün bugünCok sukur cnm hayırlı olsn kac gunde dustu
evet canım akşamları yapıyorum ondan ayırıp sabah da veriyorum. ılık mı vermek lazımmış?Vereyim canim ne zahmeti :) 1 su bardagi suya yarim tatli kasigi tohum kimyon,1 tatli kasigi rezene koyup kaynatiyorum.2 cay kasigi kizima veriyorum gerisini ben iciyorum.sabah alsam bu sekilde yapiyorum.az oncematsiyahoje in yazisini okudum kaynatmamak gerekiyomus.kaynamis suda 10 dk demlemek yeterliymis.yarin sabahtan itibaren o sekilde yapicam.birde sabah aksam taze yapiyorum.sabah yaptigimi aksam vermiyorum.iyice sogumus oluyo cunku.ilikken veriyorum.soguk verince karni agirabilir.sende oyle yap tombikcim.anladigim kadariyla sabah yaptigindan aksamda veriyosun.oyle anladigim icin diyorum.yoksa dikkate alma beni :)
canım sırf sana bakmaya girmiştim bugün. çok şükür doğum yapmışson allah sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasşp etsin miniğini. ♥CanlarımmmSaat 4.30 itibariyle miniğini kucağıma aldım çok şükür Dualarımız,tavsiyeleriniz ,mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim...Artık bende anneyim temmuz olamasakta doğumumu sonra alnatıcam inşallah öpüyorum kocaman hepinizi
Kızlar benimde öyleydi duramıyordum dr. Bana vaki norm diye bi jel verdi ondan sonra rahatladim ben dikişlerim hala duruyo ama ağrılarım geçtiBende Aynıyım dikişlerde sorun var sanırım ama resmen dr a gitmeye üşeniyrm ya. Ve alttan muayeneden kokryrm ağrı var ayakta çok duramyrm hala.
Gözünaydın canımm güzel bi bıcı bıcıyı haketti prenses :)Kızlar gunaydinlar veeeeeee bizim de kordonumuz düşer biz de büyüyüp banyomuzu yaparız
HejaR12 canim anne 1.55 baba 1.70 olunca zaten yavrucuktan cok da uzun olmasini beklemiyoruz. Minnos dogdu minnos gidiyor :) senin kızın maşallahı var az daha büyüse benim boyuma ulaşacak bizim sorunumuz kalça değil de omurgası olması gerekenden biraz daha uzun gibi görünüyormuş ama ultrasonla tespit yeterli değilmiş. O yüzden bir dahaki muayeneye kadar emar çekip tespit ettireceğiz gerçekten öyle bir sorun var mı yok mu. Zaten varsa da yoksa da yapabilecegimiz birsey yokmus malesef... senin yavruna da cok gecmis olsun insallah hemencecik atlatir :)
Bizde çok uzun sayılmayiz anne 165 baba 176 bizim dedeler dayı uzun :) saglikli olsunlarda senin minnosu öperim :) benim boncugum da erkek teyzesi ❤
İnşallah iki kuzuda da biseycik cikmaz Allah Şafii ismiyle sifalandirsin