2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Allah yardimcin olsun insallah. Ben coktan huniyi kafama takmistim bu kadarini yapsalardi. sehir disinda mi oturuyorlar canim. Onlar gidince esinle sakince oturup bu konuyu bi tartin bence. Bir daha boyle biseye izin vermesin. Aradan birileri cekilince esinle her sey yoluna giriyor merak etme canim. azicik aşım agrisiz basim. Vallahi aç kalin yine de iki taraftanda kimse gelmesin.

Cok haklisin tombigim. Kendimde bi dengesizlik soz konusu bu aralar ben de farkindayim. İlk hafta boyle degildim cok yolundaydi her sey ama bi kac sey ust uste gelince ruh halimi koruyamadim. Şu bi haftanin izlerini silmem lazim hemen.

Boyle cesaret alyorum ben de ssizden. Cikaricam bakalim.
Ne guzel bi yardimcinin olmasi. Bi tencere yemegini bile yapmalari bi yük kaldiriyor insandan. Yani kaldiriyordur hic yadamadimda bu duyguyu guzeldir heralde :)

Uzulme canim. Aciklik varsa eger muayene cok zorlamaz. İnsallah kendi sancinla dogurursun. Bu kadar kasiyorsan da eger sezaryen olursun hic uzulme lutfen.

Slm kızlar, benim bebeğim sürekli emiyor gündüzleri de uymuyor fazla, uyandığında 3 saat uyanık kalıyor. Bebeğim 15 günlük sizce bu durum normal mi? İlk çocuğum olduğum için bilmiyorum sizler de durumlar nasıl?

Benim bebegim bi gun uyuyor ni gun uyumuyor. Biraz buyuyene kadar bi duzenimiz olmucak bizim galiba :)

Bugun 37 gunluk olduk ve benim kanamam az da olsa devam ediyor
Bu kanama ne zaman biter? Dikislerde bi sorun yoktur insallah

asososos canım nasılsın fıstık nasıl?
bi şey sorcam sana ferat hoca kaçıncı haftada çatı muayenesi yaptı sana?
Yapmadi canım bebek yukarda nst de 1-5 arası gösteriyor hiç catina bakıp suni sancı ya girmeyelim dedi suni sancıyı yediginle kalırsın dedi iki doğum yapmış gibi olursun dedi direkt sezaryana aldı

Canım benimde bebeğim ara ara uyanık kalıyor ama 3 saat bana uzu bir zaman geliyor 15günlük bebek için. Eskiler uyusunda büyüsün derdi, uyku çok önemli küçük bebekler için. Küçük bir beşik bul emzir rahatlat sonrada yavaş yavaş salla uyut bence. Alışır beşiğe uyur artık

Benim de 16 günlük, bazen bütün gün uyuduğu oluyor, bazı gunler de hic uyumuyor. Bazı geceler 3 saatte bir kalkarken bazı geceler sabahliyoruz. Yani anlayacağın bir düzeni yok. Ben de durumu kabullendim artik takmıyorum :) benim de ilk çocuğum ama bence 3 aya kadar bir düzeni olmayacak keyfine gore yiyip keyfine gore uyuyacak sen de takma rahat olmak lazim galiba.

Kızlar cumartesi mevlütümüz var önerileriniz var mı acaba süsleme ve ikramla ilgili farklı olsun istiyorum

Bizim artık yüzünde kafasında yer kalmadı heryeri patladı kıpkırmızı yavrumun. Bugün sütümü sürmeye başladım bakalım geçecek mi?
Doktor
anladım canım benimmm... teşekkür ederim bende merak ettim bana da daha yapmadı çünkü
Bi arada bebeğim 3 gündür gaz sıcak problemi yaşıyor ferhat bey göbek düşmeden yıkama taraftarı değil ben de yikamadim sana tavsiyem yikamayacksan çok kalın giydirme adana sıcağında isilik oldu benim kuzum

Kızlar d vitamini için sağlık ocağı monovit d3 verdi bazıları bunu kullanma falan diyo bilgisi olan var mı ve siz ne kullanıyorsunuz

Kızlar ya iki göğsümde sönmüş balon gibi boş sanki süt artırmak için neler yapılmalı daha önce yazan varsa paylaşabilir mi?

Boyle cesaret alyorum ben de ssizden. Cikaricam bakalim.
Ne guzel bi yardimcinin olmasi. Bi tencere yemegini bile yapmalari bi yük kaldiriyor insandan. Yani kaldiriyordur hic yadamadimda bu duyguyu guzeldir heralde :)
Aynen öyle canim Allah sana da yardım edicek birini nasip etsin ya 40 i cikmadan çocuğu yalnız birakmazlar denir ya sizlerde de öylemi yoksa biz mi böyle yapioz bi tek

Adet oldum ben ya 15 gündür kanama yoktu bugün kasik ağrısıyla başladı kanamam vatana milete hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…