2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim bebis 24 günlük oldu bugün toparlandi biraz büyüdü sariligi atlattı fakat isitme testinde bir kulagindan gecemedi halâ doktor normal birkaç kez daha banyo yaltirip gelin dedi ama ben korkuyorum bu tarz problem yaşayan var mi
Dogum yaptigim gun kulak testinde bi kulaginda su oldugu icin testten gecemedi. 15gun sonraya gün verdiler o zaman. Ve bir hafta oncesinden itibarende banyo yaptirmayin dediler. Gecen hafta gittik gecti testten. Korkma canim

Benim bebis 24 günlük oldu bugün toparlandi biraz büyüdü sariligi atlattı fakat isitme testinde bir kulagindan gecemedi halâ doktor normal birkaç kez daha banyo yaltirip gelin dedi ama ben korkuyorum bu tarz problem yaşayan var mi
Benimki de isitme testinde bi kulagi gecememisti. Bazen kir olabiliyomus kulakta. Bikac gun sonra gidince testten gecti

Mrhb. Bayanlar bebeģin mama takviyesi yapanlar var mı?ben bu hafta sütüm yetmediği için mamaya da başladım ve çok üzülüyorum.kızım her seferinde biraz daha fazla istiyor mamayı ve hiç doymadığinı düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Bende mama veriyorum. Gündüz olabildiğince emziriyorum. Ama benim göğüslerim hiç şişmiyor. Sıkınca da damla damla geliyor. Sütüm az yani. Herşeyi de deniyorum artsın diye. Gece hep mama veriyorum mecburen. Bir türlü bi düzen oturtamadım. Oturup ağlıyorum arada bu yüzden. Ama olmayınca olmuyormuş bazı şeyler kabullenmek mi gerekiyor bilmiyorum ki. Yine de elimden geleni yapıyorum.

benzer durumdayız canım kist var hem de büyükmüş ama solunumu iyi olduğu için takipteyiz sadece. ameliyatı da 6 aya kadar yapacakmış doktor. ameliyattan kurtulamadık ama kızım iyi çok şükür
Buna şükür canım bize neler neler dediler nasıl korkuttular şükürler olsun ki onların korkuttugü kadar olmadı

O süre boyunca emdiğine eminmisin peki ben bakyrm artık yutkunma Sesi gelmiyo benim Emzik gibi kullandığını anlayp bıraktryrm tabi en baştan beri yaptığım için yerine koyunca uyuyo öyle alış tı yani. Belki bi süre yapsan alışır seninki de. Yemene koyunca gözünü alıyo ama hafif sırtını ovyrm ya da beşiğini hafif sallyrm hemen uyuyo
Yok canım alacağını aliyor memeden ikisini de veriyorum emdigini tabiki anlıyorum sonra beslenme arası gazını çıkarıyorum baktım ki fazlasını kusuyor anlıyorum duyduğunu ama sonra ağlıyor veriyorum göğsümü emmeden emzik gibi kullanıyor oynuyor kerata :) :) biraz oynamasına izin veriyorum sonra besigine yatiriyorum hemen mayisiyo böyle geçiyor işte :) :)

Canım bizimkide ilkinde kirlidir dediler geçmedi, diğerinde geçti çok şükür. Sizde geçersiniz merak etme

Canım
Sivilce gibi birşey çktı cnm ya dikişlere yakın yerde dr u aradım sivilceyse sık değilse iyileşme reaksiyonu kendiliğinden geçer dedi :KK43: ama ben bittim resmen :KK43:
Canım benim de sivilce cıktı orada ben pek önemsemedim ama çok da yanma falan yok şu sıcakta da hiç çekilmez canım git eczaneden al biseyler zaten bir sürü sıkıntımız var o da tuzu biberi olmuş çok geçmiş olsun canım

Lütfen bu kadar kendini paralama canım akışına bırak birazcık :) tabi ki biz de musluk suyuyla yıkıyoruz. Takip olarak da anne yüreği en iyi takip programından daha iyidir :p
bide ciddi anlamda depresyondayım aşırı unutkanlık yapıyo o da. sabahtan beri çocuğa aynı göğsü verip niye ağlıuo bu çocuk dyip durmuşum. yalnız olsaydım ne zaman farkedecektim acaba bunu:KK43: dün de eşim uyarmasa bi saat arayla iki kere verecektim ilacını

İnan cok zor tombigim ya. Esimin is kiyafetleri disinda hic utu yapamaz oldum. Haftada iki kere makarna pisirmeye basladim. Camasirlari makinenin icinde unutuyorum.cocuklar uyudu suan yorgunum oyuncak ve kiyafetlerle daginik olan koltuklarin ortasindayim yemek yapilacak ama halim yok. Cok sikayet ettim Allah im sükrüne erdirsin evlatlarimiz eslerimiz eksik olmasin yuvamizdan
canım sorma kv kp bide arkadaşım var evde. kv kp in hizmetini evişini ben yaparken arkadaşım da bebeği oyalıyor. bebeğime ben baksam işleri arkadaşım yapacak o hoş olmaz misafir zaten. kv kp de odalarında yatıyor dinleniyor. buraya ne için geldiler ne yapıyorlar... senin kendi işin en azından bugün yapmasan yarına kalır ama ben mecbur her gün üç çeşit yemek temizlik çamaşır bulaşıkla uğraşıyorum :KK43: allah yardım etsin hepimize

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))

Cnm çok tanıdığım var kulak testinden geçemeyip biraz zaman geçince geçen. En az 2-3 yakınen tanıdığım var. Hiç takma kafana geçer

Bende mama veriyorum. Gündüz olabildiğince emziriyorum. Ama benim göğüslerim hiç şişmiyor. Sıkınca da damla damla geliyor. Sütüm az yani. Herşeyi de deniyorum artsın diye. Gece hep mama veriyorum mecburen. Bir türlü bi düzen oturtamadım. Oturup ağlıyorum arada bu yüzden. Ama olmayınca olmuyormuş bazı şeyler kabullenmek mi gerekiyor bilmiyorum ki. Yine de elimden geleni yapıyorum.
gece sutu yagin en cok oldugu ve besleyiciligin en cok oldugu ogunmus canim.emzirme psikologu var instagramda orda okudum.emzirdikten sonra mama takviyesi versen daha iyi olur belki.beslenmene dikkat et.bir de bira mayasi tabletleri var.gnc ya da solgarda.siddetle.tavsiye ederim.nette de arastirabilirsin cok memnun kalan var

Kızlar bana yardım edin ne olur. Bebeğimin sağ gözü akmaya başladı. Yavrum doğru dürüst açamıyor da gözünü çapaklanıyor, ıslak kalıyor hep. Canımdan can gitti ne zormuş anne olmak. Bir yerden mikrop kaptı herhalde. Kimseye sevmek için bile çocuğu bermemek lazım. Me yapanilirim başına böyle bie şey gelen var mı?:KK43:

Kızlar bana yardım edin ne olur. Bebeğimin sağ gözü akmaya başladı. Yavrum doğru dürüst açamıyor da gözünü çapaklanıyor, ıslak kalıyor hep. Canımdan can gitti ne zormuş anne olmak. Bir yerden mikrop kaptı herhalde. Kimseye sevmek için bile çocuğu bermemek lazım. Me yapanilirim başına böyle bie şey gelen var mı?:KK43:
Canim gozyasi kanallari tikali oluyomus kaynatilmis ilitilmis suyla sil duzenli olarak bizdede oldu 3-4gune gecti

aynısı bende de oldu bugün doktora sordum kaynamış ılımış su ile içten yanı burun tarafından dışa doğrı tek seferde sil bezi ileri geri yapma dedi. gazlı bez yada pamuk kullanabilirsin dedi pamuk kav bırakır gazlı bez de sert olur ama birini yapıcam artık

Ben de kullaniyorum hiç kilo almiyor sariligi atlatan kadar verelim dedik bagimlisi oldu kerata kanmiyor 30-40ml lere artik mamayi kasikla vermek lazimmis aslında lurk diye mideye indirmesin diye ama bir saat sürüyor biberonla veriyorum ben 3 seferde bölerek içiyorum 2-3 dk arayla bide daha isterse vermiyirum başka şeylerle oyaliyorum oynatiyorum şarkı söylüyorum emzik veriyorum ya da 3-4 dk memede tutup uyutuyorum doymadi diye dusunup fazlasini verme bence
Peki kaç ml veryorsun gün içinde toplam.gündüzleri uyumuyor hiç.doymuyor o yüzden uyumuyor die düşünüyorum

Canım

Canım benim de sivilce cıktı orada ben pek önemsemedim ama çok da yanma falan yok şu sıcakta da hiç çekilmez canım git eczaneden al biseyler zaten bir sürü sıkıntımız var o da tuzu biberi olmuş çok geçmiş olsun canım

Ah cnm sorma doktoru aradım bugün, bende fena acı ve yanma var. Bakalım inşallah krem ilaç bişey önerir ya. Mahvoluyorum artık kaç gün oldu dışarıyı bırak yataktan salona geçemiyorum resmen :KK43:

X