2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oyy kuzum maşallah. Bende normal doğum yaptım valla epiduralsiz fln ama nası yaptım inan bilmiyorum biz de iyiyiz çok şükür hemen hemen bebislerimizin ölçülerde aynıydı buarada dünyaya çabuk adaptasyon sagladik :) gece uykusuzluklarina alismaya çalışıyorum. Abicik nasıl buarada. Mutlu mu abi olmaktan

Bi de ben sezaryen doğum yaptım düşün yani doğum sonrası çıkma ihtimalimi

Peki ne zmanandan beri kullanıyosun damlayı biz yirmi günlüğüz acaba bende versem mi öyle günde kaç kere dedin unuttum ya k.b

Canim 15 gunluk falandi acile gotirduk cok aglayinca ogun bugundie veriyiruk gunde uc defa 8 damla yani toplamda 24 damla

Slm bayanlar
Bebeğim 31+6 haftalık 43 cm 1860 gr doğdu. Erken doğduğu 34 hafta olmadığı için emme refleksi gelişmedi daha ve ciğerleri gelişmediği için hızlı nefes alıp veriyor ama ciğer iğnesi olmustum o doğmadan 2 gün önce oldum . Bebegim ne zaman kuvezden çıkar ??????????????

Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlık sıhhatle en yakın zamanda kavuşursunuz bebişinle. Ciğer geliştirici iğneden 48 saat sonra doğması çok iyi canım peki Solunum için destek alıyor mu yoksa kendi nefes alabiliyor mu? Kendi alıyorsa çok iyi haber. Benim bildiğim kadarıya 2 kiloyu geçtikten sonra herhangi bir aksaklık olmazsa çıkıyor küvezden. En fazla 2-3 haftaya çıkar inşallah. Sen şimdi bol bol dinlen ki sütün artsın bebişin gelince onu emzirip yaşıtlarına yetiştirirsin Allahın izniyle.

Günaydın kızlar . 40 haftam doldu bugün ama bizde tık yok daha . Kafamda bi sürü tilki bi sürü soru işareti var günü geçti diye kakasini yer mi? Kordon dolanır mi vs vs . Rabbim hayırlısını nasip etsin dua etmekten Baska yapcak bisry yok artık sizden de dua bekliyorum kızım sağlıcakla sorunsuzca normal yollarla gelsin ins

. Solunumu düzelip beslenmeye başladıktan sonra çıkar merak etme bebekler cok güçlü cok çabuk toparlıyorlar.... Sen ona sut sağmaya çalış

Burnunda hortum vardı Allahma şükür onu çıkarmışlar fanus gibi bisey koymuşlar kafasina o var

Burnunda hortum vardı Allahma şükür onu çıkarmışlar fanus gibi bisey koymuşlar kafasina o var
Can'ım o fanus dediğin şeyin içine oksijen veriyorlar Bebek daha rahat nefes alsin diye. Burnundaki hortum ya nefes alması yada emme refleksi olmadığı icin beslenmesi içindir ben hemşireyim merak etme cok çabuk toparlıyorlar 1 haftaya kucağına alırsın Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…