- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.381
Oyy kuzum maşallah. Bende normal doğum yaptım valla epiduralsiz fln ama nası yaptım inan bilmiyorumAy evet valla aynı dogum ettik kuzum :) çok şükür zor geçse de normal dogum ettim. Iyiyim dikisim çok az o da siyrik şeklinde kesi atılmadı hiç. Bebiste iyi maşallah abisi gibi sorunsuz gidiyor suanlik azitmazsa sonradan :) biraz memeye düşkün sadece o kadar da olacak :) siz iyi misiniz bebis nasıl
Bende ole düşünüodum. Bi sabah kalktim cat diye doguma gittim 14.37 de dogurdumbu gecede doğuramadım anne
Bende ole düşünüodum. Bi sabah kalktim cat diye doguma gittim 14.37 de dogurdumEli kulağındadir minnosun merak etme canim
Ay hadi inşallah güzelimBende ole düşünüodum. Bi sabah kalktim cat diye doguma gittim 14.37 de dogurdumEli kulağındadir minnosun merak etme canim
Bi de ben sezaryen doğum yaptım düşün yani doğum sonrası çıkma ihtimalimiAslında bende sonra düşündüm yanımdan ayıramam diye ama onun oyle yapmasına kırıldım yaniiSenin kvde bi alemmiş yanii doğumdan sonra bide alışverişlemi uğraşıcakmışsın bende artık saldım gitti valla hiç takmıyorum bazen he diyorum geçiyorum bazen cevabını veriyorum:)
Tamam canım çok teşekkür ederim satayım ben de öyleyse sarkmadi daha ama top gibi karnım hala :/Ben ilk sezeryan sonrası da sardım bunda da bana ilkinde korse gy istersen bişi olmaz dedi canım sar mutlaka sarkma kalmasin
Peki ne zmanandan beri kullanıyosun damlayı biz yirmi günlüğüz acaba bende versem mi öyle günde kaç kere dedin unuttum ya k.b
Hepsinin ortalama ayni dememekki benimkide uc saatte bi aliyo gunduz gce uc bucuk dortGece 2 saatte bir kesin uyanıyo bizimki ama uysnmasa bende uyandırmazdım.hçbizimde gündüz 2.5-3 saat arayla emiyo.
Slm bayanlar
Bebeğim 31+6 haftalık 43 cm 1860 gr doğdu. Erken doğduğu 34 hafta olmadığı için emme refleksi gelişmedi daha ve ciğerleri gelişmediği için hızlı nefes alıp veriyor ama ciğer iğnesi olmustum o doğmadan 2 gün önce oldum . Bebegim ne zaman kuvezden çıkar ??????????????
Oo onların zamanında sezeryan mı vardı çatır çatır normla doğurdu onlarBi de ben sezaryen doğum yaptım düşün yani doğum sonrası çıkma ihtimalimi
. Solunumu düzelip beslenmeye başladıktan sonra çıkar merak etme bebekler cok güçlü cok çabuk toparlıyorlar.... Sen ona sut sağmaya çalışSlm bayanlar
Bebeğim 31+6 haftalık 43 cm 1860 gr doğdu. Erken doğduğu 34 hafta olmadığı için emme refleksi gelişmedi daha ve ciğerleri gelişmediği için hızlı nefes alıp veriyor ama ciğer iğnesi olmustum o doğmadan 2 gün önce oldum . Bebegim ne zaman kuvezden çıkar ??????????????
Burnunda hortum vardı Allahma şükür onu çıkarmışlar fanus gibi bisey koymuşlar kafasina o varHayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlık sıhhatle en yakın zamanda kavuşursunuz bebişinle. Ciğer geliştirici iğneden 48 saat sonra doğması çok iyi canım peki Solunum için destek alıyor mu yoksa kendi nefes alabiliyor mu? Kendi alıyorsa çok iyi haber. Benim bildiğim kadarıya 2 kiloyu geçtikten sonra herhangi bir aksaklık olmazsa çıkıyor küvezden. En fazla 2-3 haftaya çıkar inşallah. Sen şimdi bol bol dinlen ki sütün artsın bebişin gelince onu emzirip yaşıtlarına yetiştirirsin Allahın izniyle.
İnşallah ya beslenmeye başladıktan sonra derken hemşire süt sağ getir dedi şuan zaten beslenmiyormu?. Solunumu düzelip beslenmeye başladıktan sonra çıkar merak etme bebekler cok güçlü cok çabuk toparlıyorlar.... Sen ona sut sağmaya çalış
Can'ım o fanus dediğin şeyin içine oksijen veriyorlar Bebek daha rahat nefes alsin diye. Burnundaki hortum ya nefes alması yada emme refleksi olmadığı icin beslenmesi içindir ben hemşireyim merak etme cok çabuk toparlıyorlar 1 haftaya kucağına alırsın Allah'ın izniyleBurnunda hortum vardı Allahma şükür onu çıkarmışlar fanus gibi bisey koymuşlar kafasina o var