- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 30
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.361
O taş gibi oldu dediğin kasılmalar olabilir.bebek iyise merak etme ama son zaman lar devamlı kontrol et hareketleriYalnız karnım taş gibi olduama bebeğimin hareketleri normal
hadi gozun aydin canim devlete millete hayirli evlt olur insallah nasil bebisCan'lar yavrum solumda uyuyor bin şükür bugüne
Rabb im sağlık versin inşaallah
Emme refleksi var şükür
Sütüm henüz gelmedi sanırım
Ama sarı su dediklerini emmek bile bambaşka
Hayırlısı ile olsun her şey inşaallah
aman allahim neden boyle acaba can mi dayanir ona allah yardimcin olsun12saat koskoca 12saatte sadece 10dk uyudusirtim basim dikislerim cok fena
Caresizim cildircam artik
ustune dusup dtsundukce insan stres yapiyor moralini bozma o sut illa ki gelecek sabretŞu sütüm yetiyormu yetmiyor mu düşüncesi beni çok gergin yorgun psikopat yaptı ya
Canim benim yaptigim seylerSütüm henüz gelmedi ancak şükür ki yavrum Emmeye çalışıyor
İnşaallah sütüm gelir tez Zaman'da
Napmak gerekir sütün gelmesi için ??
Tecrübeli annelere soruyorum özellikle
Süt dışında mama veriyor musun
Cnm asi nasil gecti cok ağladi mi bizimde yrn asimiz var
Şu sütüm yetiyormu yetmiyor mu düşüncesi beni çok gergin yorgun psikopat yaptı ya
Sütüm henüz gelmedi ancak şükür ki yavrum Emmeye çalışıyor
Kizlar siz emzirirken tek gogsunuzumu yoksa iki gogsunuzu birden mi emziriyorsunuz ????
maşallah canım kaç kg almış bebeğin?Sadece anne sütü alıyor minnosum
Aşı olduğu an ağladı birde gündüz uykusunda bir kaç kez ağladı sonra geçti gecemiz de iyiydi şükür. Allah sizede kolaylik versin inşallah
Benim ikinci çocuk olmasına rağmen kvninde başkilariyla kafamı çok kurcaliyordu lakin dün bütün soru işaretleri gitti.bebeğim kilo almış boyu uzamis demekki sütum yeterluymis.sizin kontrolünüz ne zaman
Emmesi çok güzel 2 saatte bir emzir hastanede varsa banyoda göğüslerine sıcak su tut inşallah Ertuğrul'un rizki gelecek.
Genelde tek göğsüm yeterli oluyor
Garmasten almistm ama canım bide onu mu alsam acaba
Kurban olurum yaa onlarda haklı aslında ilgi 1 ken 2 oldu bir oturmaya emeklemeye baslasalar rahat olucak :)Yerim ben Doğu'yu :) kuzum benim ya. Benim oğlanda ilk günler sürekli elliyordu bebeğin her yerini özellikle kafasını ve yüzünü ben hiç kısıtlamadim her defasında güzelce anlattım şimdi alıştı ama her gün Abimin den öpücük alıyoruz :) zamanla o da alisacak annesi.benim oğlan küçüğü ağladığında kızıyor bana kardeşime memesini ver diyor :)
Canimm İlla böyle tipler olacak hepimizin yanında senin yapman gereken elinden geldiğince kafaya takmamak ve bildiğini yapmak bırak konuşsunlar benim kayinvalide de senin sutun yetmiyor bu çocuk hep aranıyor diyor bugün saglikocagina gittik çok şükür kilo alımı iyiymiş,ama hala inanmıyor herkese söylemiş sütü yok diye
maşallah canım kaç kg almış bebeğin?
Kurban olurum yaa onlarda haklı aslında ilgi 1 ken 2 oldu bir oturmaya emeklemeye baslasalar rahat olucak :)
Aynı durum bizde de var kuzum elletmiyor kimseye ben hariç beni kiskanmiyor allahtan geçecek zamanla inşallah kötü değil durum en azından zarar vermiyor aslaAllaha Şükür yememis canım ya abisi gbi yakışıklı olcak desene.benim kızım hala uyumasi n ninni söylemio soyletmio uyutma anne bana baksın dio yavrum birileri sewince hemen sahiplenio benim kardeşim siz ellemeyin dio gecicek bunlar da alisicaklar birbirlerine
Ay evet valla aynı dogum ettik kuzum :) çok şükür zor geçse de normal dogum ettim. Iyiyim dikisim çok az o da siyrik şeklinde kesi atılmadı hiç. Bebiste iyi maşallah abisi gibi sorunsuz gidiyor suanlik azitmazsa sonradan :) biraz memeye düşkün sadece o kadar da olacak :) siz iyi misiniz bebis nasılOyyyy kuzum masallahhh. Kız şaka maka aynı zamanlarda mi doğum yaptık nedir? :) doğum normal mi sezaryan mi oldu canım Nasılsıniz?
Kizlar siz emzirirken tek gogsunuzumu yoksa iki gogsunuzu birden mi emziriyorsunuz ????
Oncelikle hayirli olsun gule gule buyutun insallah Ertugrul pasayi.Sütüm henüz gelmedi ancak şükür ki yavrum Emmeye çalışıyor
Oy benim prensesimmm yaaa hem akıllı hem tatlı yanii :) maşallah annesi maşallah:) değişmez o akıllı kızdır benim yiğenimIyi çok şükğr teyzesi sadece sabah 9-13 arası uyumuyo yoksa diğer zamanlarda gayet rahat şu An. 40 dan sonra değişmezse tabi.akıllı bi bebek maşallah.beni de üzmüyp yiyp için yatıyo.
Evet canım benim hep takipteyimmm teşekkür ederim sana yaaa ❤O taş gibi oldu dediğin kasılmalar olabilir.bebek iyise merak etme ama son zaman lar devamlı kontrol et hareketleri