- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.341
Aç mı acaba12saat koskoca 12saatte sadece 10dk uyudusirtim basim dikislerim cok fena
Caresizim cildircam artik
Bnimki 2. Gün uyumadı açtı sağolsun kv yedirtmedi ağladı ve uyumadı12saat koskoca 12saatte sadece 10dk uyudusirtim basim dikislerim cok fena
Canım biz klimada üşütmüyorsak sen yaz sıcağında üşütmezsin merak etme:)Tecrübeli anneler selamm. Evin içi çok cok sıcak 2 günlük bebeğe sadece zibin giydirsem üstümem heralde
12saat koskoca 12saatte sadece 10dk uyudusirtim basim dikislerim cok fena
Peki ne zmanandan beri kullanıyosun damlayı biz yirmi günlüğüz acaba bende versem mi öyle günde kaç kere dedin unuttum ya k.bCanim benimki hep araniyo o agiz hic kapanmiyor agzini yedigiminben zor durumda kalirsam
Mama beriyorum doymadigini hissedersm onun disinda ep
Meme ama sol mememde sut bitti gibi bes dk sonra cocuk aglamaya basliyo digerine gciriyorum napicam bilmiorum
Ayyy daha neler onaneymiş.resmen kıskanıyolar yok böyle bişeyKeşke yanımda ağızları kapayan birileri olsa bunaldım ya 10 gün oldu doğum yapalım bir diyor sütün yetmiyor bir diyor mama ver bir diyor sakın verme kucağına alma kokuna alıştırma!!! Birde kayınvalidem annem diyip duruyor kızıma ! Sabah çocuk uyandı emzircem ilk emerken hala alışamadı bocalıyor .. Emmek istemiyor dedi aldı kızı elimden
Gece 2 saatte bir kesin uyanıyo bizimki ama uysnmasa bende uyandırmazdım.hçbizimde gündüz 2.5-3 saat arayla emiyo.canım gündüz 3 gece 4 saatte bir emiyo. seyrek mi sence? kendi öyle oturttu düzeni.
kalanı sağıp versem memede uyuyo uyurken alır mı sağdığımı. makine almadım daha ben
Bir de ben gece yatmadsn önce mutlaka kalanı sağıp veryrm uyurken yarasın diecanım gündüz 3 gece 4 saatte bir emiyo. seyrek mi sence? kendi öyle oturttu düzeni.
kalanı sağıp versem memede uyuyo uyurken alır mı sağdığımı. makine almadım daha ben
Onların sevmemesinden çok eşimin onları haklı görmesi üzüyo.bide madem sevmiyolar eleştirmesindeseverse de sevmezsede kendi bilir canim cok mu lazim birilerinin sevgisi hic canini sikma boyle seylere annesiyle babasinin sevgisi yeter ona zaten ayrica yorumlarinada he de gecc
Napyn kız burda. Canını sıkmıyosun dmi daha doğmadı die.bak miniğin ne güzel kilo almış daha da alır Doğuma kadar aniden olan bişey bu doğum işi sıkma tmm mı canını
Evet kuzum biraz daha büyümüş çok şükürler yavrumNapyn kız burda. Canını sıkmıyosun dmi daha doğmadı die.bak miniğin ne güzel kilo almış daha da alır Doğuma kadar aniden olan bişey bu doğum işi sıkma tmm mı canını
Selam Canim ne yapıyorsun nasilsin sancin falan yokmu
İki günüm kaldı yok yok yokkkSelam Canim ne yapıyorsun nasilsin sancin falan yokmu
Yalnız karnım taş gibi olduSelam Canim ne yapıyorsun nasilsin sancin falan yokmu
Iyi çok şükğr teyzesi sadece sabah 9-13 arası uyumuyo yoksa diğer zamanlarda gayet rahat şu An. 40 dan sonra değişmezse tabi.akıllı bi bebek maşallah.beni de üzmüyp yiyp için yatıyo.Evet kuzum biraz daha büyümüş çok şükürler yavrumTakılıyorum bende işte boşboş buralarda ne yapayım Bekliyorummm Amann siz boşverin bizi prensesim ne yapıyo bakıyım