- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.421
Emme refleksi ne zaman oluştu kaçıncı haftdagözün aydin canım Rabbim hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin INŞALLAH aramisda iki gün vardi Ben öndeydi m darisi başımıza canım sancin varmiydi normalmi oldu
Bende bende bendeeeeeeyollarina bak baka gözlerimden ŞAŞI oldumyaaa artik sabırsızlanıyorum
Bi de ben40+0 im ama hala gelen giden yol
bakalım önce hangisi geliyor hayırlısı olsun INŞALLAHUç kişi kaldık kuzum sanırımbende de birşey yok Sancım hele hiç
Aynen canım bende hepsini yapıyorum ama bişey yok ( yer sıkma ) anlamadımYürüyüş,sıcak duş,yer sikme,merdiven çıkma,burma ,korunmasız ilişki her yolu demedim ysniş
Banyosunu ne zaman yaptırdın peki canım benimkinin 10.günü daha düşmediCanım bizim 11.günde düştü göbeği, iltihap tutmuştu 14.gününde doktora götürdüm yaktı doktor. 20.günümüz kurudu gitti. Göbek ihmale gelmez, sen neyaptın götürdünmü?
Maşallah onaa :)1kg250gr canım boyunda 6 cm uzamis
canım sağlıklı beslen bide decavit kullanabilirsin vitamin olarak fiyatı uygundu onunIlk 1 ay sonnunda bebegin 900 gr almasini bekliyoruz deei doktor. Benim bebegim 20 gunlukken 400 gr almisti. Sutun kalitesini arttirmsk icin lactamil kullanabilursin dedi doktor. Lactamil cok masrafli oluyo hesaplayinca. Baska onerisi olan var mi kaliteyi arttirmak icin
sen tam gününde Doğurcan bence hazır olbu gecede doğuramadım anne
ben çok karşıydım emziğe ama hata etmişim. uyutmak için verip bırakınca alırsan rahat edersin hiçbi emziği tutmuyor.beni emzik yaptı kızım çok yoruluyorumSelam kızlarr..Bebişlerinize emzik veriyomusunuz? Çol kararsız kaldım vermelimi vermemelimi? Siz ne yaptınız merak ediyorumm..
Önemli değil canım bende dedim belki bilmediğim biseydir onuda yapiyimSilme kuzummm yaa telden yazıyorum da yanlış olmuşşşayyy çok özür dilerim yaa
Benimde 2 günüm geçiyor ben ne zaman yaparım sencesen tam gününde Doğurcan bence hazır ol
salı yada çarşamba diyorum canım. hazır ol :)Benimde 2 günüm geçiyor ben ne zaman yaparım sence
Ayy hadi INŞALLAH canım ağzından bal damliyorsalı yada çarşamba diyorum canım. hazır ol :)
Bende aynı durumdayım..emzik yaptı beni,memeden ayırıncada uyuyamıyor..3 saat uğraşıyorum resmen ya..bende karşıydım emziğe ama artık şart galibaben çok karşıydım emziğe ama hata etmişim. uyutmak için verip bırakınca alırsan rahat edersin hiçbi emziği tutmuyor.beni emzik yaptı kızım çok yoruluyorum
Ay hadi inşallah canım benim :) ağzın bal yesin vallasen tam gününde Doğurcan bence hazır ol