2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Can'lar yavrum solumda uyuyor bin şükür bugüne
Rabb im sağlık versin inşaallah:KK200:

Emme refleksi var şükür

Sütüm henüz gelmedi sanırım
Ama sarı su dediklerini emmek bile bambaşka

Hayırlısı ile olsun her şey inşaallah:KK200:
hadi gozun aydin canim devlete millete hayirli evlt olur insallah nasil bebis

12saat koskoca 12saatte sadece 10dk uyudu:kızgın: sirtim basim dikislerim cok fena :KK43:
Caresizim cildircam artik
aman allahim neden boyle acaba can mi dayanir ona allah yardimcin olsun

Şu sütüm yetiyormu yetmiyor mu düşüncesi beni çok gergin yorgun psikopat yaptı ya
ustune dusup dtsundukce insan stres yapiyor moralini bozma o sut illa ki gelecek sabret

Ben de buradayım kızlar.. Gaz sancısından uyuyamıyor minnosum, biz de bir gram uyumadık emzirirken içim geçiyor artık..su günleri bi atlatsak hayırlısıyla..

Sütüm henüz gelmedi ancak şükür ki yavrum Emmeye çalışıyor
İnşaallah sütüm gelir tez Zaman'da

Napmak gerekir sütün gelmesi için ??
Tecrübeli annelere soruyorum özellikle

Canim benim yaptigim seyler
gunde iki bardak rezene-anason-isirgan cayi
4 lt su
sik emzirme 2 saatte bir
duzenli beslenme herseyden yiyorum
birde dus tabi ki :)

Süt dışında mama veriyor musun

Sadece anne sütü alıyor minnosum

Cnm asi nasil gecti cok ağladi mi bizimde yrn asimiz var

Aşı olduğu an ağladı birde gündüz uykusunda bir kaç kez ağladı sonra geçti gecemiz de iyiydi şükür. Allah sizede kolaylik versin inşallah

Şu sütüm yetiyormu yetmiyor mu düşüncesi beni çok gergin yorgun psikopat yaptı ya

Benim ikinci çocuk olmasına rağmen kvninde başkilariyla kafamı çok kurcaliyordu lakin dün bütün soru işaretleri gitti.bebeğim kilo almış boyu uzamis demekki sütum yeterluymis.sizin kontrolünüz ne zaman

Emmesi çok güzel 2 saatte bir emzir hastanede varsa banyoda göğüslerine sıcak su tut inşallah Ertuğrul'un rizki gelecek.

Kizlar siz emzirirken tek gogsunuzumu yoksa iki gogsunuzu birden mi emziriyorsunuz ????

Genelde tek göğsüm yeterli oluyor

Sadece anne sütü alıyor minnosum

Aşı olduğu an ağladı birde gündüz uykusunda bir kaç kez ağladı sonra geçti gecemiz de iyiydi şükür. Allah sizede kolaylik versin inşallah

Benim ikinci çocuk olmasına rağmen kvninde başkilariyla kafamı çok kurcaliyordu lakin dün bütün soru işaretleri gitti.bebeğim kilo almış boyu uzamis demekki sütum yeterluymis.sizin kontrolünüz ne zaman

Emmesi çok güzel 2 saatte bir emzir hastanede varsa banyoda göğüslerine sıcak su tut inşallah Ertuğrul'un rizki gelecek.

Genelde tek göğsüm yeterli oluyor
maşallah canım kaç kg almış bebeğin?

Yerim ben Doğu'yu :) kuzum benim ya. Benim oğlanda ilk günler sürekli elliyordu bebeğin her yerini özellikle kafasını ve yüzünü ben hiç kısıtlamadim her defasında güzelce anlattım şimdi alıştı ama her gün Abimin den öpücük alıyoruz :) zamanla o da alisacak annesi.benim oğlan küçüğü ağladığında kızıyor bana kardeşime memesini ver diyor :)

Canimm İlla böyle tipler olacak hepimizin yanında senin yapman gereken elinden geldiğince kafaya takmamak ve bildiğini yapmak bırak konuşsunlar benim kayinvalide de senin sutun yetmiyor bu çocuk hep aranıyor diyor bugün saglikocagina gittik çok şükür kilo alımı iyiymiş,ama hala inanmıyor herkese söylemiş sütü yok diye
Kurban olurum yaa onlarda haklı aslında ilgi 1 ken 2 oldu bir oturmaya emeklemeye baslasalar rahat olucak :)

Allaha Şükür yememis canım ya abisi gbi yakışıklı olcak desene.benim kızım hala uyumasi n ninni söylemio soyletmio uyutma anne bana baksın dio yavrum birileri sewince hemen sahiplenio benim kardeşim siz ellemeyin dio gecicek bunlar da alisicaklar birbirlerine :kahve:
Aynı durum bizde de var kuzum elletmiyor kimseye ben hariç beni kiskanmiyor allahtan geçecek zamanla inşallah kötü değil durum en azından zarar vermiyor asla

Ilk 1 ay sonnunda bebegin 900 gr almasini bekliyoruz deei doktor. Benim bebegim 20 gunlukken 400 gr almisti. Sutun kalitesini arttirmsk icin lactamil kullanabilursin dedi doktor. Lactamil cok masrafli oluyo hesaplayinca. Baska onerisi olan var mi kaliteyi arttirmak icin

Oyyyy kuzum masallahhh. Kız şaka maka aynı zamanlarda mi doğum yaptık nedir? :) doğum normal mi sezaryan mi oldu canım Nasılsıniz?
Ay evet valla aynı dogum ettik kuzum :) çok şükür zor geçse de normal dogum ettim. Iyiyim dikisim çok az o da siyrik şeklinde kesi atılmadı hiç. Bebiste iyi maşallah abisi gibi sorunsuz gidiyor suanlik azitmazsa sonradan :) biraz memeye düşkün sadece o kadar da olacak :) siz iyi misiniz bebis nasıl

Kizlar siz emzirirken tek gogsunuzumu yoksa iki gogsunuzu birden mi emziriyorsunuz ????

Tek canim

Oncelikle hayirli olsun gule gule buyutun insallah Ertugrul pasayi.
Benim de 2 gun sizinti seklinde su gelmisti canim, 3.gun anca tam olarak sut geldi. Neler yaptim:

Humana still tea gunde 3 kere ictim. İlik suyla da yapiliyor ama sicak suyla yapinca daha etkili sanirim.
Kayisi ve erikten komposto yapmisti annem ondan bol bol ictim.
4lt ye yakin su ictim. (Zaten insanın içi yanıyor, yemekten cok su istiyorsun)
Elimden geldigince her firsatta uyumaya calistim.
Göğsümü bebeğin ağzına verip bir yandan göğsüme masaj yaptım.
Süt sağma makinesiyle sütümü sağmaya çalıştım.
Son olarak ilik suyla sık sık dus aldim.

İnsallah senin de sutun bol bereketli ve gazsiz olsun canim :)

Bir de ortamin musaitse sütyen giyme canım süt kanallarını tıkıyormuş diye duymuştum.

Iyi çok şükğr teyzesi sadece sabah 9-13 arası uyumuyo yoksa diğer zamanlarda gayet rahat şu An. 40 dan sonra değişmezse tabi.akıllı bi bebek maşallah.beni de üzmüyp yiyp için yatıyo.
Oy benim prensesimmm yaaa hem akıllı hem tatlı yanii :) maşallah annesi maşallah:) değişmez o akıllı kızdır benim yiğenim :KK200:

X