-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.401
Besleniyordur sen sağ sütünü stres yapma ki sütün gelsin. Bebekler erken doğdukları Zaman anne vücudu ona özel sut üretiyor daha iyi gelişsin diye aklında olsunİnşallah ya beslenmeye başladıktan sonra derken hemşire süt sağ getir dedi şuan zaten beslenmiyormu?
İNSALLAHHHHH :) burnundaki çıkmış zaten iyi bisey dmi . Elinde var bi tane , ayağında var, bide ağzında var agzindaki hortumun ucu boş herhalde o beslemek icinCan'ım o fanus dediğin şeyin içine oksijen veriyorlar Bebek daha rahat nefes alsin diye. Burnundaki hortum ya nefes alması yada emme refleksi olmadığı icin beslenmesi içindir ben hemşireyim merak etme cok çabuk toparlıyorlar 1 haftaya kucağına alırsın Allah'ın izniyle
Al benden de o kadar gerçekten duş falan alınca hafiften sancı giriyor diyorum işte artık geliyor ama sonuç hep hüsranAhh canım günüm doldu takvimim bile silinmiş baksana ama bende tık yok dün bi sürü yürüdüm sıcak duş aldım yürürken sanxi geliyor yatınca hemen geçiyor stres oldum iyice evde hurma kalmadı yemekten ama yok yok yok
Sağol canım bakcam hemen. Ben saginca da bir ogunluk bile cikmiyor 3 kere sagdigimj ancak bir kere verebiliyorun pes etmek yok devam etcezgece de yatmadan sagdigimi veriyorum.her sagimda 3 ogune yakin sut cikiyor.mama takviyesi yapiyorum sagamadigim zaman.pes etmicez surekli memeyi vericez zamanla aliolarmis.bak nette emzirme destek sistemi diye birsey var.emzirme sondasi ile destek veriyorsun.arastirmani tavsiye ederim
evet ağzındaki beslenmek için. Digerleri ya serum takılıdır ya kalp atilarina solunumuna bakılıyordur. Tabiki iyi birşey kendisi nefes alıp verebiliyor sadece biraz daha oksijene ihtiyacı var. Oda cok erken zamanda toparlar inan yetişkin insanlardan daha güçlü oluyorlar. Rabbim yardım ediyor Melek'lere..İNSALLAHHHHH :) burnundaki çıkmış zaten iyi bisey dmi . Elinde var bi tane , ayağında var, bide ağzında var agzindaki hortumun ucu boş herhalde o beslemek icin
Allah razı olsun içimi rahatlattinizevet ağzındaki beslenmek için. Digerleri ya serum takılıdır ya kalp atilarina solunumuna bakılıyordur. Tabiki iyi birşey kendisi nefes alıp verebiliyor sadece biraz daha oksijene ihtiyacı var. Oda cok erken zamanda toparlar inan yetişkin insanlardan daha güçlü oluyorlar. Rabbim yardım ediyor Melek'lere..
Tez zaman da sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahAllah razı olsun içimi rahatlattiniz
Al benden de o kadar gerçekten duş falan alınca hafiften sancı giriyor diyorum işte artık geliyor ama sonuç hep hüsrankontrole ne zaman gideceksin
İNSALLAHHHHH Allah isteyen herkese evlat duygusunu tattırsınTez zaman da sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
pazartesiye kadar doğurmazsan gelirsin dedi canım.. Bana d yapmadı çatı muayenesi yaa ne olacak ne biticek hiç bilmiyorum inşallah suprz yapar miniklerimiz bize de kolay bir dopumla alırız kucağımızaYarın 14.30 da randevum hala da çatı muayenesi fln yapmadı dr bana normal doğuma elverişli miyim onu bile bilmiyorum yani . Ama çok istiyorum kendi sancim la normal olmasını ama umudumu kaybetmek üzereyimsen ne zaman gideceksin dr a
pazartesiye kadar doğurmazsan gelirsin dedi canım.. Bana d yapmadı çatı muayenesi yaa ne olacak ne biticek hiç bilmiyorum inşallah suprz yapar miniklerimiz bize de kolay bir dopumla alırız kucağımızaben devlet has.gidiyorum sanırım benim doktorum o yüzden çatı muayenesi falan yapmadı.Zaten daha doğum hakkıında hiç konuşmadı bile
Aynen eşim de normalde hep yanımda olan ama bu süreçte iş dolayısıyla olamadı ben de iyice yorgun hissediyorum. Allah'tan annem bana çok yardım etti ediyor. Ben özele gittim canım ama şöyle ki doğum paketi almıştım. Onun içinde bir kez de psikolog ile görüşme vardı o hakkı kullandımben de eşimde misafirle uğraşmaktan hiç görüşemedik o bana çok destek olurdu her zaman ama şimdi yalnız kaldım çevremde birsürü sıkıntıyla. haftaya kv ler gidecek misafir işi de bitecek inşallah iyi olurum kızım da hiç benden ayrılmak istemiyor psikologa gitmeye bile vaktim yok. sen özele mi gittin devlete mi
Amin inşallah canım benim inşallah:)) ben özele gidiyorum ama o da yapmadı dr la ilgili bi durum galiba hastaneyle değil deya iyi bişey aslında ama gecikme olmasaydı . Her gece bi umutla kalkiyorum wc ye kendi kendimi strese soktum iyice . Düşünmeyeceğim diyorum ama elimde değil ya . Allah Yardimcimiz olsun ins canim
gözün aydin canım Rabbim hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin INŞALLAH aramisda iki gün vardi Ben öndeydi m darisi başımıza canım sancin varmiydi normalmi olduCan'lar yavrum solumda uyuyor bin şükür bugüne
Rabb im sağlık versin inşaallah
Emme refleksi var şükür
Sütüm henüz gelmedi sanırım
Ama sarı su dediklerini emmek bile bambaşka
Hayırlısı ile olsun her şey inşaallah
Littlestar Canim nasilsin bi ikimiz kaldık galiba bende bişey yok bugün 40 2 haftalik oldu
O zaman bende verm ya çok sıkıntı çekiyo. Sağol çok tşk ettimCanim 15 gunluk falandi acile gotirduk cok aglayinca ogun bugundie veriyiruk gunde uc defa 8 damla yani toplamda 24 damla
Uç kişi kaldık kuzum sanırımLittlestar Canim nasilsin bi ikimiz kaldık galiba bende bişey yok bugün 40 2 haftalik oldu
Littlestar Canim nasilsin bi ikimiz kaldık galiba bende bişey yok bugün 40 2 haftalik oldu
Ama artık hayırlısıyla gelsinler yaaaBi de ben40+0 im ama hala gelen giden yol