2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
severse de sevmezsede kendi bilir canim cok mu lazim birilerinin sevgisi hic canini sikma boyle seylere annesiyle babasinin sevgisi yeter ona zaten ayrica yorumlarinada he de gecc

Ya ben her istediğinde veriyorum valla. Memedede istediği kadar kalıyo. Zaten çok acıyo uçları ağzından çekip alamıyorum ancak kendi bırakması lazım. Ben anlamıyorum ki çoxuk memedeyken dakika tutup ağzından çekipmi alcaz yani? Hem bebekler memede sadece aç oldukları için durmazlarmış ki. Kendini güvende hissetmek, huzurda hissetmek anneyi koklamak içinde memeyi isterlermiş. Napıcağımızı şaşırttılar yaaaa

Normal doğum yapan arkadŞlar dikiş yerimin az ilerisinde kocaman çıban gibi sivilce çıkmış. İnanılmaz acıyo oturup kalkanıyorum resmen. Bepanten sürdüm bugün sizce ne yapmalıyım? Doktorluk bir durum varmıdır gitsem mi? Şansıma doğum yaptığım hastane kapandı, dr lar filan herkes çıakrılmış başka dr a açıp göstermek sıkıntı :/ napsam ya

Iyi aksamlar kizlar. Sahihuban canim hayirli olsun ne ara dogurdun :)

Biz dun geceden itibaren artik evimize geldik.artik kizimla basbasayiz.cok tedirginim evime esime kizima yetememekten cok korkuyorum.ozelliklede kizima.esimle iletisimimiz cok guzel.bu zor donemde catismaktan,tartisip birbirimizi yipratmaktan korkuyorum Rabbim sabirli ve kizima layik anne olmayi nasip etsin insallah

Canım lohusaliktan sonra gecicek bu durumun kızma bişi deme kalbini kırma annen sonuçta benim annem ıdile hala annem dio ilk zman bende gıcık oluodum o ilk annelik te oluo sonra gecio merak etme
öyşe mi diyosun canım ya birgün patlıcaö diye korkuyorum sürekli de benim bebekliğime benzetiyo kendi çocuğu sanmaya başlıcal diye korkuyorum sanki alıvercek bigün elimden

ay canım benim ben başıma gelecekleri bildiğimden böyle kuduruyorum kendi kendimeee

Tecrübeli anneler selamm. Evin içi çok cok sıcak 2 günlük bebeğe sadece zibin giydirsem üstümem heralde

benim de annem sürekli annem diyor kızıma çok sinir oluyorum ya ! bişey desem olmuyor demesem olmuyor nasıl çare buluruz buna
Kv deyince daha sinir bozucu eminol ki daha doğumdan bi kaç gün önce bi komşum demiştide kınadım kendine de söledim bizimki bazen bile bile sinir olduğun şeyleri yapar ama biraz aklı yetecek olsun bebeğimin bozucam direk babannem diye sev dicem

Süt dışında mama veriyor musun

Anlamıyorlar dimiii valla destekten çok köstek oluyor bu insanlar anladığım kadarıyla amannn Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor vallahi çok zor :110'
Valla canım muhtaç değilim ama maşallah yerleştiler ailecek 4 kişi gitmeyi düşğnmüyorlar o değil ailem gelemiyor kalabalıklar diye birde biz olmayalım diyorlar

Ayy sende mi doğum yaptın kız :)) hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Canım benim kızımında soyuluyor bı iyi beslenip büyüdüğünü gösteriyor sakın endişe etme banyodan yarım saat önce güzelce zeytin yağı ile yağla banyo sonrası da bebe yağı ile o soyulacak bir süre yeni derisi çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…