- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.321
severse de sevmezsede kendi bilir canim cok mu lazim birilerinin sevgisi hic canini sikma boyle seylere annesiyle babasinin sevgisi yeter ona zaten ayrica yorumlarinada he de geccBenim çok moralim bozuk kızlar ya ben mi büyütyrm diye düşünyrm da kaynanam büyük eltimle kalıyo onunda 3.5 yaşında kızı var aşırı seviyo kızı.tamam sevmesi sorun değil de şimdiden benim 20 günlük bebeğimi kıskanmaya başladılar. Sütüm yettiğin halde iki lafından biri mama ver küçücük kaldı diyo.kızım 12 günde 600 gr almış daha nolck boyu da 53 cm yani. Boyu uzun die sanırım çok topik durmuyo ama sağlıklı çok şükür moralimi çok bozuyo.kız ağlıyo hiç Sesi çıkmıyo zayıf ya diyo.o küçük kızı gönderiyo yalnız başına sen git sev diyo hiç demiyo kıskanıp bişey yaparsa die. Yapsada çocuk napalım diyecek kesin eşimde onları haklı gördüğü için hiç bişey diyemyrm eylülün kafası hala şiş doğumda su topladı patlatck die kokryrm ama hiç bişey diyemyrm eşim sen büyütüyosun diyo.herkese telefonda kara küçük bişey diyo ya kızım için. Daha hiç kucağına almadı diğer kız kıskanır die
Kızlar bugün doktora gittim 3 gündür kaka yapamıyordu ve kusuyordu, kakayı yapamaması çok endişelenecek bir durum değil dedi fitil verdi kusmanın sebebi ise bebeği besleme aralığıyla alakalı olabilir dedi herbir memeyi 15 dkda boşaltır yeterlidir dedi 2 saatten az sürede emzirme dedi, gerçekten bir haftadır çok düzensizleşti bazen 1 saat memede kalıyordu bazen 5 dk kalıyor ve az uyuyor hemen uyanıyordu doktorun dediği gibi yapacam ama bana az geliyor 15er dk sizler napıyosunuz
bebişkona yeter canım daha iki haftalık bile değil dimi
öyşe mi diyosun canım ya birgün patlıcaö diye korkuyorum sürekli de benim bebekliğime benzetiyo kendi çocuğu sanmaya başlıcal diye korkuyorum sanki alıvercek bigün elimdenCanım lohusaliktan sonra gecicek bu durumun kızma bişi deme kalbini kırma annen sonuçta benim annem ıdile hala annem dio ilk zman bende gıcık oluodum o ilk annelik te oluo sonra gecio merak etme
ay canım benim ben başıma gelecekleri bildiğimden böyle kuduruyorum kendi kendimeeematsiyahoje masallah bizimkilerin istahi yerinde. Benimki tam uykuya daliyo yatagina yatiriyorum odadan cikmadan cok cok ses geliyo bi bakiyorum iki elini birden emmeye calisiyo
Ama zamanla toparlicaz insallah :) bu arada 15gunu doldurduk diye yeniden monoviti deneyelim dedik.ilk bastaki gibi olmadi. Sadece kaka yaparken zorlaniyo o da kabiz degil hala cok sulu yapiyo o yuzden beklemedeyim.
@insanbuL gel bacım alalım topuzları cocukları kacalım pembe panjurlu kucuk sirin bahceli bi eve birakalim cihani bahceye ooh mis :)
interiorarchitect sen suslen puslen babyshowerlar yap ben 2haftadir pijamadan baska bisey giymeyim cok kiskandim
idilduam bebegim sana bi haberim var ediz dogduktan bi gun sonra kimligi cikti vee 2.ismi aninda koyuldu:) ediz batu oldu gercegi de itiraf edeyimde simdi şoka girme 2cocuk emziriyosun etkilemeyim
Kimlik cikarttirirken sadece ediz cok kisa olmus ediz batu olsun demis esim ben bulmadim yani
@Daisymom deniz pasam nasıllar annesii
@batideniz yasam kocum annelik danismanim cok cok opuyoruz seni ve cocuklari
Kv deyince daha sinir bozucu eminol ki daha doğumdan bi kaç gün önce bi komşum demiştide kınadım kendine de söledim bizimki bazen bile bile sinir olduğun şeyleri yapar ama biraz aklı yetecek olsun bebeğimin bozucam direk babannem diye sev dicembenim de annem sürekli annem diyor kızıma çok sinir oluyorum ya ! bişey desem olmuyor demesem olmuyor nasıl çare buluruz buna
Süt dışında mama veriyor musunYerim ben Doğu'yu :) kuzum benim ya. Benim oğlanda ilk günler sürekli elliyordu bebeğin her yerini özellikle kafasını ve yüzünü ben hiç kısıtlamadim her defasında güzelce anlattım şimdi alıştı ama her gün Abimin den öpücük alıyoruz :) zamanla o da alisacak annesi.benim oğlan küçüğü ağladığında kızıyor bana kardeşime memesini ver diyor :)
Canimm İlla böyle tipler olacak hepimizin yanında senin yapman gereken elinden geldiğince kafaya takmamak ve bildiğini yapmak bırak konuşsunlar benim kayinvalide de senin sutun yetmiyor bu çocuk hep aranıyor diyor bugün saglikocagina gittik çok şükür kilo alımı iyiymiş,ama hala inanmıyor herkese söylemiş sütü yok diye
Valla canım muhtaç değilim ama maşallah yerleştiler ailecek 4 kişi gitmeyi düşğnmüyorlar o değil ailem gelemiyor kalabalıklar diye birde biz olmayalım diyorlarAnlamıyorlar dimiiivalla destekten çok köstek oluyor bu insanlar anladığım kadarıyla amannn Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor vallahi çok zor :110'
Oyyyy kuzum masallahhh. Kız şaka maka aynı zamanlarda mi doğum yaptık nedir? :) doğum normal mi sezaryan mi oldu canım Nasılsıniz?Eki Görüntüle 1862951 pasa oğlum teyzeleri tanıştırayım doruk bey :)
Ayy sende mi doğum yaptın kız :)) hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsinCan'lar yavrum solumda uyuyor bin şükür bugüne
Rabb im sağlık versin inşaallah
Emme refleksi var şükür
Sütüm henüz gelmedi sanırım
Ama sarı su dediklerini emmek bile bambaşka
Hayırlısı ile olsun her şey inşaallah
Kıyamam yaaValla canım muhtaç değilim ama maşallah yerleştiler ailecek 4 kişi gitmeyi düşğnmüyorlar o değil ailem gelemiyor kalabalıklar diye birde biz olmayalım diyorlar
Canım benim kızımında soyuluyor bı iyi beslenip büyüdüğünü gösteriyor sakın endişe etme banyodan yarım saat önce güzelce zeytin yağı ile yağla banyo sonrası da bebe yağı ile o soyulacak bir süre yeni derisi çıkacakOglumun derisi soyuluyor cildi kurudu sanki endise etmeli miyim kızlar.
Benim de dikislerim kasiniyor. Kasiyamiyorumda... Pazartesi gittim dra acilmis bir kismi
Nasil acilmasin sozde yardimA gelene de ben bakiyorum. Ziyarete gelene de hizmet ediyorum. Allah im bu ne bicim lohusalik. En hassas donemi en fazla yorgunlukla geciriyoruz...
Cnm asi nasil gecti cok ağladi mi bizimde yrn asimiz varBizde doğumdan sonra 3300 e düştük ayniymisiz.ama bence çok güzel kilosu gayet iyi almış.sakin üzülme çok iyi bence