2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim benimki hep araniyo o agiz hic kapanmiyor agzini yedigimin :KK70: ben zor durumda kalirsam
Mama beriyorum doymadigini hissedersm onun disinda ep
Meme ama sol mememde sut bitti gibi bes dk sonra cocuk aglamaya basliyo digerine gciriyorum napicam bilmiorum
Peki ne zmanandan beri kullanıyosun damlayı biz yirmi günlüğüz acaba bende versem mi öyle günde kaç kere dedin unuttum ya k.b

Keşke yanımda ağızları kapayan birileri olsa bunaldım ya 10 gün oldu doğum yapalım bir diyor sütün yetmiyor bir diyor mama ver bir diyor sakın verme kucağına alma kokuna alıştırma!!! Birde kayınvalidem annem diyip duruyor kızıma ! Sabah çocuk uyandı emzircem ilk emerken hala alışamadı bocalıyor .. Emmek istemiyor dedi aldı kızı elimden
Ayyy daha neler onaneymiş.resmen kıskanıyolar yok böyle bişey

Napyn kız burda. Canını sıkmıyosun dmi daha doğmadı die.bak miniğin ne güzel kilo almış daha da alır Doğuma kadar aniden olan bişey bu doğum işi sıkma tmm mı canını
Evet kuzum biraz daha büyümüş çok şükürler yavrum :anneadayı: Takılıyorum bende işte boşboş buralarda ne yapayım :110: Bekliyorummm :rolleyes: Amann siz boşverin bizi prensesim ne yapıyo bakıyım :KK200:

Evet kuzum biraz daha büyümüş çok şükürler yavrum :anneadayı: Takılıyorum bende işte boşboş buralarda ne yapayım :110: Bekliyorummm :rolleyes: Amann siz boşverin bizi prensesim ne yapıyo bakıyım :KK200:
Iyi çok şükğr teyzesi sadece sabah 9-13 arası uyumuyo yoksa diğer zamanlarda gayet rahat şu An. 40 dan sonra değişmezse tabi.akıllı bi bebek maşallah.beni de üzmüyp yiyp için yatıyo.

X