- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.321
Yediğin şeyler direk bebeğe geçer canım her bebek sorun yaratmaz ama bazı bebekler çok rahatsız olur benim yedigim içtiğim oğluma sıkıntı vermezdi ama çok kişi gördüm kuru fasulye yiyip bebeği gazdan duramayan geçmiş olsun çok dikkat et soğuk su da içme kendini usutme sutünde usurKizlar dunden beri aksam yemeklerinde aci biber kullanmış kaynanam. Bugun saat 3ten beri agliyo minnosum. Gazi var. Bezini dolduruyo ama gaz sancisi hic gecmedi. Aci sute gecer mi? Yerken sordum bisey olmaz dedi kaynanam simdi de ozur dilerim benim yuzumden diyo.
Acile gittik doktor lavman yaptirdi.cok agladi minigim cani cok yandi. Diger doktor gelip kizdi 10 gunluk bebege yapilir mi bu diye. Ilk doktor ilac verecekti diger doktor olmaz dedi ilac verilmez bu kadar kucuk cocuga dedi yine. Oylece geri donduk. Keske yapmasaydik cok kotuydu cok uzulduk.
Ooy canım benim miniklerde olmasa kafayı yer dimi insanBen bi gun aynanin karsisinda Aglaya aglaya sacimi basimi yoldum. Aklim gitti geldi inan. Oglumu dusundum de kendime geldim. Hic dusunmeden konusuyolarben hakkimi hic helal etmiyorum hayatimin en zor gunlerini yasadim lohusalikta. Ayrica bebek agzini actikca brbrgi dayadilar gogsume. Doktor 2 saatte bir dedi diyorum kimse takmiyo doktor ne bilirmis. Bugun doktora giitik gaz sancisi yuzunden. Doktor kizdi 2 satte bir yarim saat emzircen gaz bu yuzden oluyo dedi. Dinlemeyin inan ki hic takmayin
O kaç kilo doğurmuş acaba merak ettim canımBenim 3.5 kilo doğan oğluma kaynanam zayıf demişti çok sinirlerim ziplamisti
Aynen canim ayni seyleri bende dusundum.kizim uyurken basinda bekledim izledim dakikalarca.dedigin gibi empati kurulamiyo bile.ordaki anneler neler sahit oluyo kim bilirİyiki değilsiniz . Çünkü o kadar çok ses çıkıyordu ki anlatamam. Bide biz havalimanina yakınız ya malum Oraya da el koydular. Tayyip Erdoğan gelince onun uçağını düşürmek istiyorlardı. O yüzden durmadan f16 sesleri. Bi an oturup empati yapmaya çalıştım . Suriye'de hep bomba ve F16 sesleri ile yaşıyorlar evlerinin içleri bombalanıyor empatini bile yapamadım . Bu kadarı bile bizi bu kadar hirpaliyorsa onlain hayatları nasıldır
Yediğin şeyler direk bebeğe geçer canım her bebek sorun yaratmaz ama bazı bebekler çok rahatsız olur benim yedigim içtiğim oğluma sıkıntı vermezdi ama çok kişi gördüm kuru fasulye yiyip bebeği gazdan duramayan geçmiş olsun çok dikkat et soğuk su da içme kendini usutme sutünde usur
Ooy canım benim miniklerde olmasa kafayı yer dimi insansabredip atlatıcaz inşallah bu donemleride
Yaaa benimkine de öyle diyo.zayıf ya ondan Sesi az çıkıyo diyo gıcık olyrm şu An 3.5 kilo kızım.hiç ağlamıyo bile. Uyandır mama ver diyo yeni emdi uyudu dyrm sen bilmysn hiç uyanmıyo o doymuyo mama ver diyo ya.o kadar gıcık olyrm ki en sonunda dr mama verme ağlamıyosa dedi dedim de sustu.neresi zayıf benim kızımın ya 4 Kilo mu doğcktı.Benim 3.5 kilo doğan oğluma kaynanam zayıf demişti çok sinirlerim ziplamisti
istanbulun bütün heryerinden aynı etkiyle duyulmuş kanımcaHalkalı cnm
Off aynen ya doğumdan sonra geçer dimiKlima açık birde saat başı soğuk suyla duş aliyorum .
Ya ben hamilelikte anladım çok densiz insanlar var yok yüzün çok şişmiş fazla mı kilo aldın bilmiş bilmiş tuz çok yeme sanki ne yedigimi tuza ne kadar dikkat biliyorlarmis gibi karnın erkek bebek karnı gibi diyen dengesizler kız erkek farketmez de olmuşum 9 aylık hersey kıza yönelik başta benim psikolojim o nasıl bir yorum yani o yüzden doğumdan sonraki sahsima olan densizliklere hazırım cevap da veririm vallaYok yok kızlar bu mesajları okuduktan sonra nen karar verdim evin girişine pankart asıcam bu evde sütün yetmiyor bebek aç demek yasak diye !! Başka türlü bu insanların ağzı kapanmaz hoş oyle de kapanacağını sanmıyorum ama denemekte fayda varbaşka varmı boyle lohusa kadının sinirlerini zıplatan sözler
İyi geceler canım benim de bugün 40. Haftam çarşambaya kadar doğdu doğdu bende çarşamba sezaryan mecburenIyi geceler kizlar bir gunun daha sonuna geldik geriye kaldi 5 gun
Doğum yaptım canım çok şükürCanım nasılsın ne yaptın gidebildin mi
Doğum yaptım canım çok şükür iyiyiz ama bebekte biraz solunum sorunu var d3vamli başını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?