2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yediğin şeyler direk bebeğe geçer canım her bebek sorun yaratmaz ama bazı bebekler çok rahatsız olur benim yedigim içtiğim oğluma sıkıntı vermezdi ama çok kişi gördüm kuru fasulye yiyip bebeği gazdan duramayan geçmiş olsun çok dikkat et soğuk su da içme kendini usutme sutünde usur

Ooy canım benim miniklerde olmasa kafayı yer dimi insan sabredip atlatıcaz inşallah bu donemleride

Aynen canim ayni seyleri bende dusundum.kizim uyurken basinda bekledim izledim dakikalarca.dedigin gibi empati kurulamiyo bile.ordaki anneler neler sahit oluyo kim bilir

Sagol canim dikkat edicem ama simdi gecmesi icin yapabilecegim bisey var mi bildigin hala uyumuyo agliyo cunku bide bu aksam da aci yedik daha yeni aklima grliyo bu gece mama vericem sut yerine belki rahatlar

Benim 3.5 kilo doğan oğluma kaynanam zayıf demişti çok sinirlerim ziplamisti
Yaaa benimkine de öyle diyo.zayıf ya ondan Sesi az çıkıyo diyo gıcık olyrm şu An 3.5 kilo kızım.hiç ağlamıyo bile. Uyandır mama ver diyo yeni emdi uyudu dyrm sen bilmysn hiç uyanmıyo o doymuyo mama ver diyo ya.o kadar gıcık olyrm ki en sonunda dr mama verme ağlamıyosa dedi dedim de sustu.neresi zayıf benim kızımın ya 4 Kilo mu doğcktı.

Kızlar bebeğim çok hızlı nefes alıp veriyo dünden sonra öyle oldu ben çok kokrtum olaylar çıkınca falan etkilendi mi bilmyrm ya da gece 2 de ablamlara gittim sabah ta soğukta eve geldik hasta mı oldu acaba ateş ölçer yok şu an ne yapsam bilemedim devamlı sıçrıyo uykuda ve çok hızlı nefes alıp veriyo

Bende ankaradayim bulunduğum yerde de hava üssü var ucak seslerinden uyuyamadik dün çok korktum kasılmalar arttı iyice karnim taş gibi oldu bugunde devam edince dr a gittim yarım saatte 4 sancı çıktı dr iyiye işaret her an doğum olabilir bebeğin hareketlerine dikkat et duruma göre yarın ua da p.tesi tekrar gel dedi . Beklemedeyiz artık bakalım nolcak . Artık dogsun istiyordum ama türkiye şu haldeyken biraz daha kalsa keşke diyorum Allah Yardimcimiz olsun

Ahh kızlar ah dun geceden beri ne cektigimi bir allah bilir o kadar korktum ve etkilendim ki bu olaylardan tepemizde ucan savaş uçaklarından sancılar tavan yaptı korkudan gece hastaneye çıkamadık sabah ilk is olarak gittik Nst muayene derken sancılar tital ciziyor günübirlik yatış aldm ilaç tedavisi ile durduruldu denilebilir ama suyum azalmış 25 temmuzda sezeryana alınacak kuzum inşallah saglikla kavusuruz

Ya ben hamilelikte anladım çok densiz insanlar var yok yüzün çok şişmiş fazla mı kilo aldın bilmiş bilmiş tuz çok yeme sanki ne yedigimi tuza ne kadar dikkat biliyorlarmis gibi karnın erkek bebek karnı gibi diyen dengesizler kız erkek farketmez de olmuşum 9 aylık hersey kıza yönelik başta benim psikolojim o nasıl bir yorum yani o yüzden doğumdan sonraki sahsima olan densizliklere hazırım cevap da veririm valla

Iyi geceler kizlar , bugun ogle saatlerinde wc gittigimde bi baktimki bi iki uc damla kahverengi pembemsi akintim oldu cok azdi. Sonra bisey yok. Acaba bu nedir, sizde oldumu hic boyle bisey???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…