- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.741
Canim bn 36 haftaligim 3bucuk kilo dedi seninki bu kadar ilerde mi 3hafta onde bnm ki suyun fazlalığı da iyi degilmis dr diyet verdi şekerli yeme dedi bnm de kafam karıştı endiselendimBen varim :) ama seni endiselendirecek seyler mi soyledi dr un? Yani bu durumun zararlari var felan dedi mi? Benim simdiye kadar hep suyum fazla ve bebegim iri ilerledi. drlar dogum zor olabilir disinda bisey soylemedi.
Hayirli gunler temmuz anneleri benim bebegim gogsumu ilk alirken isiriyo gibi sıkıyo canim cok yaniyo verirken korkarak veriyorum sizde de boyle mi benim oglum mu hasin anlamadim
2 kat çok sıcak olur biz sadece ilk 2 gün hastanede iki kat giydirdik şimdi tek citcitli badi ve çorap giydiriyorum
Sıkıyorumda vermeden yinede cok acitiyo vermeden oncede cok huzursuzlaniyo cevapladigin icin cok sagol canim biraz daha sıkayim o zamanSutu getirmek icin oyle yapiyor :) butun bebekler ayni merak etme canım. Sen öncesinde biraz göğsünü sıkıp sütü getirirsen daha az ıssırır.
Ayniymis canim bebeklerimiz. Benimde 36.haftada 3,400. Hatta dr 3,5 kg da ben soylemeye utandim artik az soyleyelim deyip espri yapmisti... Suyum ust sinirda benim. Bunun bi zarari olmayacagini soyledi dr. Seker yuklemesi yaptirdin mi?Canim bn 36 haftaligim 3bucuk kilo dedi seninki bu kadar ilerde mi 3hafta onde bnm ki suyun fazlalığı da iyi degilmis dr diyet verdi şekerli yeme dedi bnm de kafam karıştı endiselendim
Kızlaaaaarrbugün kontrole gittik 37+3 teyiz kilosu 2.700 dedi doktor çok mu küçük oğluşum birde suyum azalmaya başlamış bir tanede ağrı gördü ntsdede çok korkuyorum daha doğmasın çok minik oğluşumm
Teşekkür ederim canım benim :) bende anlamıyorum bu doktorları vallahi kendi doktorumda izimde bu doktora pek emin olamadım bende açıkçasıHer bebek bir olmuyor ki canım biz hastaneden çıkarken 2850 gr dı miniğim bir de boyu uzundu daha da zayıf gözüküyordu :) Doktorum 2600'ı geçince korkma demişti artık seninki de doğum kilosunda...Bir de son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar çok takma kafanı sağlıklı olsun da :) Doktorlara inanmıyorum artık o kadar güveniyordum doktoruma 36'da düzenli sancılarım çıktı hissediyordum zaten sen bu hafta doğurabilirsin suyunda azalmış dedi korkuttu beni annemi apar topar çağırdım 37'de tekrar gittik suyun iyi sancıların artmış bu haftada gelebilir en geç 38+0'da almamız lazım dedi sancılardan dolayı... İnan hiç öyle aman aman sancı yaşamadım bekleseydim eminim ki 39-40'ı görürdüm çünkü çocukta aşağıya inmemişti daha gerçi bitti gitti çok şükür sağlıklı
Papapatya canım doktor siz ne giyiyorsanız bir tık üstünü giydirin dedi, yani sen kısa kollu isen ona uzun kollu, daha da sıcak sen askılı giyiyorsan ona kısa kollu gibi... Ama bebekten bebeğe farkediyor; üşüdüğünü ellerinden, başından ve burnundan anlayabilirsin. Bizimki çok üşüyor, ben iç zıbın giydiriyorum üzerine de tulumunu ya da takımını giydiriyorum. Geçen doktor kontrolünde bu kadar giydirmenize gerek yok dedi ama tartılırken o kadar üşüdü ki doktoru bile çok hassasmış :) giydirin siz bildiğiniz gibi dedi :) gerçekten de alt değiştirirken bile o kadarcıktan ayakları buz gibi oluyor
Can'ım biz önceki gün gittik kontrole tiroid için doktorumuz iyice muayene etti. Bakar bakmaz bu yaramaz çok emiyor belli dediEmmeden sonra sıkıp bakıyorum süt geliyor her bezini değiştirdiğimde kaka yapmış oluyor mutlaka çiş de yapıyor bolca
Bu arada tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim
Benimde genelde yumuşak ama uzun uzun uyuduğunda sertleşiyor göğüslerim her emmeden sonra sıkıyorum göğüslerimi süt çıkıyor. 1.ay kontrollerinde belli olur artık sizin ne zaman
Gozunaydin canim cok sukur kavuştun yavruna.Allah analı babalı büyütsun
Ben emzik de denedim almadı,inşallah sütümüz yetiyordur ama yetmese bu kadar çıs kaka nereden çıkıyor :)
Doğru söylüyorsun valla çok yaygaracı edepsizCanim o bi kıstas degilmis. İki saat emmese yine birikir tasar.bu defa da gogsün az süt uretir. Bence surekli emmesi sutun devamliligini sagliyor. Yetiyordur bence. Emdikten sonra sık bak geliyor mu süt. Paşa doymasa size evi dar eder herhalde die dusunuyorum
Can'ım biz önceki gün gittik kontrole tiroid için doktorumuz iyice muayene etti. Bakar bakmaz bu yaramaz çok emiyor belli dedi18. günlüktü 3700 geldi kilosu doğumu 3160 gramdı gelişimi iyi dedi. Bir de senin de dediğin gibi emip emip kusuyor pis Boğaz Kaka bizim de bol her bezde var maaşallah, günde 7-8 bez değiştiriyoruz. Sanırım ilk oğlumda çok birikip akardı onu kıstas alıyorum ve moralimi o bozuyor.
Sagol canim cevabın için artık bende sezaryen olacam mecbur hep ters duruyo daha hem iri rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah .çok kilo lu biri değilsen sezeryan dan çok korkma bi çok arkadaşım rahattı sezeryan dan her doğumun bi zorluğu var normal olup cok dikisli olup zorlananda sağlıcakla olur inşallah herseyimizAyniymis canim bebeklerimiz. Benimde 36.haftada 3,400. Hatta dr 3,5 kg da ben soylemeye utandim artik az soyleyelim deyip espri yapmisti... Suyum ust sinirda benim. Bunun bi zarari olmayacagini soyledi dr. Seker yuklemesi yaptirdin mi?
Bende de sekerden suphelendi ama cikmadi. Hatta sonralari iki kere aclik tokluk sekere bakildi normaldi sekerim. Yine de dr cikolata ve hamur isi cok tuketiyorsun heralde dikkat et dedi. Sekerin yoksa bebegin saglikliysa endiselenme canim. Benim tek korkum normal dogumda zorluk yasayacak olmam.
samsunda yasiyorum.uzun kollu citcitlu body altinada pijama giydiriyorumKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz. Annem bebek usumesin diye 2 kat giydirelim diyo. Sadece uzun kollu tulum giydirsek yetmez mi ki?
ayni durumdayiz.doktor normal dedi.sutu mamadan daha cok aliyor demekki dedi miktar olarakMinigim memeden sonra cok kusuyo mamadan sonra o kadar kusmuyo neden acaba
Canim hayir kucuk degil bebegin. Bunu kafana takma lutfen. Bi tane sanci bisey ifade etmez. Dr bi sıkıntı olmaz felan demedi mi.Kızlaaaaarrbugün kontrole gittik 37+3 teyiz kilosu 2.700 dedi doktor çok mu küçük oğluşum birde suyum azalmaya başlamış bir tanede ağrı gördü ntsdede çok korkuyorum daha doğmasın çok minik oğluşumm
Canim hayir kucuk degil bebegin. Bunu kafana takma lutfen. Bi tane sanci bisey ifade etmez. Dr bi sıkıntı olmaz felan demedi mi.[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım ❤ küçük gibi geldi gözüme ama sağlıklı olsun yeter tabiay doktoru anlamadım ki benimki izinde diye gittim doğru düzgün konuşmadı bile sinir oldum
Amin canim amin insallah :) ben bi dogurayim sana yol açayim :)Sagol canim cevabın için artık bende sezaryen olacam mecbur hep ters duruyo daha hem iri rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah .çok kilo lu biri değilsen sezeryan dan çok korkma bi çok arkadaşım rahattı sezeryan dan her doğumun bi zorluğu var normal olup cok dikisli olup zorlananda sağlıcakla olur inşallah herseyimiz
Senin ki de gicik drlardan desene :) endise etme canim bir hafta bile karninsa kalsa kilosu gayet iyi olurÇok teşekkür ederim canım b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?