• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
HejaR12 HejaR12 canim ben lansinoh lanolin kullandim oglumda bana fayda etmemisti. Kisiden kisiye degisiyor demek ki ya da yan etkenler sonucu degistiriyor sanirim. Yine de cok sagol dusunup yazdigin icin cok tesekkur ederim canim benim.

Canım bende buyugunde de kullanmıştım ama yara olduktan sonra çok kötü yara olmuştu. Şimdi yara olMadan başladım. Bence ikincilerde daha az oluyor çünkü bir kere emdikleri için.birde benim bir göğsümün ucu içine kaçık normalde emdikce dışarı çıktı

Sende belirtiler nasıl yada yakın zamanda çatı muayenesi oldumu cnm. Seninle aynı durumdayız ya. 11 gündür azar azar kanama oluyordu bende. Bu cuma suyum geldi bi el büyüklüğü kadar alan ıslandı. Bugün kontrole gittim. Yumuşama başlamış dedi. Senin durum nedir
Bende nişandan sonra hiç bişey olmadı.sadece iki gün önce baya sancı oldu o da geçti şimdi ara ara sancı var başka hiç bi belirti yok öyle beklyrm bebek hareketleri iyi.die de bi daha gitmedi m açıkçası.bakalım haftaya belki giderim doğmazsa.çok zor böyle beklemek ya

Bebek hareket ettikce alttan cikacakmis gibi hissediyorum
Bebeğim belki ters duruyordur bebiş

O yüzden alttan çıkacakmış gibi oluyor

Ben sezeryan olacagim icin çatı muayenesi yapilmadi vajinismusum var normal doğum imkansiz benim icin:KK43: benim 28. Haftadan beri rahim agzi uzunlugu kisalmisti 2.2 cm. Doktorlar hep erken doğum olacak diyorlardi cok sukur bugunlere geldik de 2 gecedir cok fena agrilarim var belime vuruyor
canım ben de vajinusmus yaşamıştım
Bunu yaşayan normal yapamaz mı tıbben yoksa korktuğun için mi istemiyorsun ya da başka Bi şey mi var

Bebeğim belki ters duruyordur bebiş

O yüzden alttan çıkacakmış gibi oluyor

canım ben de vajinusmus yaşamıştım
Bunu yaşayan normal yapamaz mı tıbben yoksa korktuğun için mi istemiyorsun ya da başka Bi şey mi var

Yok tibbi olarak bi engel yok hatta korkuyu yenmek acisindan daha iyi ama ben kendime güvenmiyorum

Adet krampları gibi kramplarım iyice artmaya başladı.. Neredeyse hiç geçmiyor. Gerçi ben normalde adet olacağım zaman da rahat 10 gün önceden sancı hissetmeye başladım. Acaba ne zaman gelecek bebiş ya..

canım yumuşama oldyktan tahmini ne kadar sure sonra doğum olur. Bndede yumuşama başlamış.

Hiç onu sormak aklıma gelmedi. Dediği yumuşama başlamış bunda sonra bebek gelebilir. Az da olsa suyun geldiğinde yada sancıda hemen gel.
Cuma günü bi el büyüklüğü kadar alan ıslanmısti benim gitmedim o zaman. Bundan sonra mutlaka gel dedi.

Bol bol emzir diyorlar canım sarılık icin. Buarada zayıf değil canım bence kilosu normal
emzirmeye çalışıyorum bazen çok ağlıyor ememiyor o zamanda şırıngayla veriyorum damla damla...çok küçük gldi gözüme eslem yaaa bi deri bi kemik

Bugun daha dalgin uyuyuyo pek emmiyo sariligi artti galiba uyandirmakta zorluk cektim endiselendim esim hastaneye goturdu tekrar kan verecek yavrum simdi kayinvalidem gitti ben dikislerden yuruyemiyom pek evde kaldim meraktayim. insallah yukselmemistir
inşallah yükselmez yarın bende götürücem yine...dikişin çokmu ben hala oturamıyorum...bendemi bi tuhaflık var diyorum bazen

Bu arada benim bebeğim 3150 gr ve 50 cm doğdu kan grubu benimkiyle aynı ve de çok kıllı.. Kıllı bi kızım oldu:) sacları simsiyah ve uzun alnında kulaklarında kıllar var:) ben cok beyazım babası da beyaz ama babasının sacları cok gür ona cekmis:)

Back