• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım indirekt coombs testi yapıldı canım negatif geldi sonucum 28. Haftamda vuruldu iğne. Canım özele mi gidiyorsun
Sonucun hemen aynı gün mü çıktı yani iğneyi hemen mi vurdular
Aslinda ozele mi gidiyorum yoksa devlete mi gidiyorum onun cevabını ben bile bilmiyorum doğum yaklaştı halen karar veremiyorum :KK17:
Şimdiye kadar devletti Dr um bayan olduğu için memnundum ama ayda bir gittiğim halde muane sırasında yogunluktan dolayi odaya girmemle çıkmam bir oluyo öyle ki çoğu zaman ne kilosunu tam ogrenebiliyorum nede doğru düzgün soru sormaya fırsatım olmuyo.e bide devlette doğum sırasında nöbetçi Dr kimse doğuma o geliyo e buda beni ayrı bi düşündürüyor
En sonda birkez gittim ozele ama burası küçük şehir ve bir tane özel hastane var ordada Dr tercihim yok yani büyüzden kafam çok karışık :KK64:
Yani kafamda deli sorular:KK53:

Sonucun hemen aynı gün mü çıktı yani iğneyi hemen mi vurdular
Aslinda ozele mi gidiyorum yoksa devlete mi gidiyorum onun cevabını ben bile bilmiyorum doğum yaklaştı halen karar veremiyorum :KK17:
Şimdiye kadar devletti Dr um bayan olduğu için memnundum ama ayda bir gittiğim halde muane sırasında yogunluktan dolayi odaya girmemle çıkmam bir oluyo öyle ki çoğu zaman ne kilosunu tam ogrenebiliyorum nede doğru düzgün soru sormaya fırsatım olmuyo.e bide devlette doğum sırasında nöbetçi Dr kimse doğuma o geliyo e buda beni ayrı bi düşündürüyor
En sonda birkez gittim ozele ama burası küçük şehir ve bir tane özel hastane var ordada Dr tercihim yok yani büyüzden kafam çok karışık :KK64:
Yani kafamda deli sorular:KK53:
Canım bn iğneden bir gün önce verdim kan testini öğleden sonra çıktı aksilik olmasın die yaptım sonra ertesi gün iğne için yatış yapıldı ve vurdular

Ben yaptırdım 28. Haftada korkacak birşey yok canım ağrısı,acısı,ağırlığı olmuyor sadece devlet hastanesine yatış yatırmazsan temin etmesi uğraştırıyor pahalı bir iğne ben eczacılar odasından alıp 33tl fark vermiştim
Bütün ozeller için geçerli herhalde yani iğneyi ücret açısından hiç düşünmemiştim vurulup gelcem saniyorum :KK48:
Demekki birkez daha devlete gidicem maalesef:KK64: yeni ev almisken 253 tl bile zorlar bizi şuanda :KK43:

Kızlar hani demiştim ya genital bölgeye sürekli kuaförde ağda yaptırıyordum ama son 2 ay canım çok yandığından venüs bayan jileti denedim ama beceremedim diye:(

Kuaförüm beni cesaretlendirdi biley olmaz gel devam et jilet çok uğraştırır hem de tüyler kalınlaşır dedi

İş çıkışı cesaretimi topladım vallahi 5 dkda bitti, hiç de canım yanmadı, psikolojik olarak kendimi hazırladım ondan galiba, doğuma dek 3 kez daha dayandım mı tamamdır

Tertemiz oldu ohhh be boşuna gerilmişim:(

Canım bn iğneden bir gün önce verdim kan testini öğleden sonra çıktı aksilik olmasın die yaptım sonra ertesi gün iğne için yatış yapıldı ve vurdular
Hmm anladım canım Sağol yardimci olmaya çalıştığın için :)
Birde sende hem devlete ozele gidiyosun galiba sende mi doğumu özelde düşünüyorsun peki?

Artık işe gitmek zoruma gidiyor çok yoruluyorum gidip gelmek bile yetiyo gün içinde sürekli ayaktayım artık çorapların boğazı sıkmaya başladı gevşek giycem ödem olmaya başladı:( tuzlu yemediğim halde ve bol su içiyorum

Sanırım 32+0da iznimi paşa paşa alırım fazlasına dayanacağımı düşünmüyorum hem Sivas buz gibi üşüyorum evde olsam sıcacık, dışarısı hasta ederse ilaç da alamam valla biraz da keyif yapcam evimde

Çok da kasmaya gerek yok şafak 5 hafta, 23 aralığı iple çekiyorum

Slm kizlarrr:)

Bizde gittik doktorumuza bebegim 1200gr ben toplamda 12.5 13 arasi almisimm booooo:kk77:

Seker yuklemesini sordm ilk inde normal cikmisti suan icin yuklemeyelim yapmayalim dedi bende kararsiz kaldm.. Yaptirmayanlar varmi aranizdda?
Ben nasil verecegim bu kilolari oglumdada 23 almistim 1 1.5 yilda gitti umarim yine gider yapismaz bu sefer:KK49:
Ben yukleme yaptirmadim saglik ocagindaki hemsire de bi gun ac gel bi gun de balini yagini guzelce ye kahvaltidan 2saat sonra gel oyle bakalim sekerine dedi yarin ac cuma gunu tok karnina kan vericem

Kızlar hani demiştim ya genital bölgeye sürekli kuaförde ağda yaptırıyordum ama son 2 ay canım çok yandığından venüs bayan jileti denedim ama beceremedim diye:KK43:

Kuaförüm beni cesaretlendirdi biley olmaz gel devam et jilet çok uğraştırır hem de tüyler kalınlaşır dedi

İş çıkışı cesaretimi topladım vallahi 5 dkda bitti, hiç de canım yanmadı, psikolojik olarak kendimi hazırladım ondan galiba, doğuma dek 3 kez daha dayandım mı tamamdır

Tertemiz oldu ohhh be boşuna gerilmişim:KK43:
Bende uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu nasıl olacak diye şimdilik jilet le idare etmek kolay da daha simdiden tamgöremiyorum ki karnımdn dolayi:KK53: ama bundan sonra dahada zorlasicak acısını geçtim de şimdiye kadar hiç gitmedim işte bu konuda cesaret edebilir miyim bilmiyorum :))

Sımdı aradım hastaneyı. Not alınmıs geldıgımde once test yapılcakmıs testın sonucuna gore ıgne olup olmayacagımı soyleyecekmıs doktor. Demıstım ben yapmaz dıye:KK43: 28-30 hafta arası oluyormus ıgne
Aslında testin sonucunun bir etkisi olmuyor,negatif çıkarsa önlem amaçlı vuruluyor,pozitifse yani bağışıklığın varsa zaten vücudun antikor geliştirmiş demek iğnenin bir etkisi olmuyor diye biliyorum

Artık işe gitmek zoruma gidiyor çok yoruluyorum gidip gelmek bile yetiyo gün içinde sürekli ayaktayım artık çorapların boğazı sıkmaya başladı gevşek giycem ödem olmaya başladı:KK43: tuzlu yemediğim halde ve bol su içiyorum

Sanırım 32+0da iznimi paşa paşa alırım fazlasına dayanacağımı düşünmüyorum hem Sivas buz gibi üşüyorum evde olsam sıcacık, dışarısı hasta ederse ilaç da alamam valla biraz da keyif yapcam evimde

Çok da kasmaya gerek yok şafak 5 hafta, 23 aralığı iple çekiyorum
Ben 30.haftadayim 32.de ayriliyorum isten cok yoruyor artik okul. Ogrenciler bile sorup duruyor hocam daha gelecek misiniz diye agir agir merdiven cikanlara bile beni ornek gosteriyormus mudur yard.miz o bile cikti en ust kata sizin halinize bak diye :anneadayı:kocaman bi karin olunca okulda herkes tetikte okulda dogurcam diye korkuyorlar :eek:

Hocam bulursanız kanun maddesini hangi kanun ne zaman yayınlarmış bana da atarsanız sevinirim . bulamazsam diye soruyorum bizim idare bana böyle söylemişti ben de pek araştırmadım ama bakacağım
Tamam canim bilg.dan girdigimde bakarim tel.den zor oluyor bakmasi

Bütün ozeller için geçerli herhalde yani iğneyi ücret açısından hiç düşünmemiştim vurulup gelcem saniyorum :KK48:
Demekki birkez daha devlete gidicem maalesef:KK64: yeni ev almisken 253 tl bile zorlar bizi şuanda :KK43:
Evet canım özelde yatış yapıp ücretsiz vurmuyorlar,devlette yapılıyor. Özelde doktorun reçete yazıyor bulunduğun ildeki eczacılar odasına gidiyorsun onlar sıradaki eczaneden getirtiyor iğneyi 2 saat civarında geliyor,33 lirada farkı çıkıyor. 235 liranın yanında seve seve kabul ettim 33 lirayı

Back
X