• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bencede sor canım bnm doktorum izne ayrılacağı m dedi başka doktor da yapar dedi ama başka doktor bn yapmıyorum dedi bizde tekrar başka doktara gittik o da bn gerek görüyorum dedi önlem amaçlı dşye dedi

Benımkı de yapmam der bılıyorum ama yıne de sorucam. Benımkı gereksız hıcbırsey yapmıyor ama sonucta bu gereklı bırsey erken dogum olmayacagını nerden bılıcemkı ben. Olması yarın arar hemsıresıne sorarım o da doktora sorsun

Benımkı de yapmam der bılıyorum ama yıne de sorucam. Benımkı gereksız hıcbırsey yapmıyor ama sonucta bu gereklı bırsey erken dogum olmayacagını nerden bılıcemkı ben. Olması yarın arar hemsıresıne sorarım o da doktora sorsun
Ewet canım. Bnm hem özelde ki hemde devlette ki doktorum vurulmam gerektiğini söyledi

Bnm doktorda kendini hiç riske atmıyor

Erken dogum olursa artik aktariliyor 1veya 2senedir degisti o durum bi ark.im son gune kadar calisti erken dogum yapti hepsini aktardi sonrasina. Onceden kullanilamiyordu ama yeni kanunlara bakarsaniz aktarilabildigi yaziyor
Hocam bulursanız kanun maddesini hangi kanun ne zaman yayınlarmış bana da atarsanız sevinirim . bulamazsam diye soruyorum bizim idare bana böyle söylemişti ben de pek araştırmadım ama bakacağım

Pazarda bile satılıyor artık, eğer İstanbuldaysanız rahat bulursunuz.Yoksa internette bebek sitelerinin hepsinde var e-bebekte sık sık indirimler oluyor oradan bakın isteersenz.

Malesef istanbulda değilim :( ama dediğiniz gibi internetten bakar alırım artık

Sımdı aradım hastaneyı. Not alınmıs geldıgımde once test yapılcakmıs testın sonucuna gore ıgne olup olmayacagımı soyleyecekmıs doktor. Demıstım ben yapmaz dıye:( 28-30 hafta arası oluyormus ıgne

Sımdı aradım hastaneyı. Not alınmıs geldıgımde once test yapılcakmıs testın sonucuna gore ıgne olup olmayacagımı soyleyecekmıs doktor. Demıstım ben yapmaz dıye:KK43: 28-30 hafta arası oluyormus ıgne
Canım negatif olunca yapılıyor iğne sonuç pozitif olunca zaten yapmıyorlar iğne vücut bebeği nasıl olsa tanıdı diye o zaman sanada yaparlar canım

Selamlar kızlar nasıl çanta aldınız siz ben bi türlü beğenemedim ve çok kararsızım normal günlükte kullanabileceğim bi çanta mı alsam büyük off aldıysanız resimlerini atar mısınız?

Canım negatif olunca yapılıyor iğne sonuç pozitif olunca zaten yapmıyorlar iğne vücut bebeği nasıl olsa tanıdı diye o zaman sanada yaparlar canım
gıttıgımde sorucam bakalım tekrar, hemsıre nor alınmıs dedı ama, neysekı 28. haftada gıdıcem kontrole

Selamlar kızlar nasıl çanta aldınız siz ben bi türlü beğenemedim ve çok kararsızım normal günlükte kullanabileceğim bi çanta mı alsam büyük off aldıysanız resimlerini atar mısınız?
Canım bnde çok kararsızım eşimde bnm bu huyumu bildiği için kendi almış:KK70:

Canım bn pazartesi yaptırdım korkulacak birşey yok ilk gebeliğin mi canım
Evet canım ilk gebeligim
Sendende mi ilk önce kan alıp sonucuna göre iğne yaptılar? aşama olarak oyle demişti doktor cumartesi gidicem bana göre 28+3 oluyorum ama geç kalmış olmam inşallah :KK43:

Evet canım ilk gebeligim
Sendende mi ilk önce kan alıp sonucuna göre iğne yaptılar? aşama olarak oyle demişti doktor cumartesi gidicem bana göre 28+3 oluyorum ama geç kalmış olmam inşallah :KK43:
Canım indirekt coombs testi yapıldı canım negatif geldi sonucum 28. Haftamda vuruldu iğne. Canım özele mi gidiyorsun

Y yarens7 yeni evin hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, en kısa zaman da hersey hol olur inşAllah.
Sağol canım çok teşekkür ederim
Bu eve geçince bi önceki evden büyük diye seviniyodum ama halen düzene gecemeyince aslında hayırlı olanı isterken eksik dua ettiğimi birkez daha farkettim:KK43:

Back
X