Biberona alistir yavastan bence tatlim..Gunaydin kizlar...saat daha 10 suyum cikti..atlette kuru yer yok 2 cocukla ...
Benim bi sorum var bu bebek nasil dayancak oglene kadar..sabh 8.30da emdi...10 gibi kasik mama verdim cok yemedi ama yedi yani..30dk gecti uyucak ama agliyor.emmek istiyor cunku..eee ben okuldaykrn nolacak canim skildi
Valla tatlim bizimkide cok yemiyor tadimlik veriyorum kendi kemiriyor, karninin doymasina imkan yok ama tatsin alissin maksat yaniBenm bebeğim 6şubat doğumlu ama sadece meyve püresi veriyorum forumu oluyamadığım için çok geride kalmışım siz nekadar çok şey veriyosunuz
inanki bende aynı herkes kızıo umrumda deil önemli olan bebeğim bugündü bizim asımız bugün 1 tane yaptırcam üç hafta gitcem yapsınlar bebeğim ii olsundaCok sagol canim bende oyle yaptirayim olmazsa herkes kiziyor bana uzuluyorum diye ama ne yapayim degisik bir vicdan yaptimcok tesekkurler canim
Ay aman kacmiyor yemek bosver.. bende cok uzatmiyorum tadimlik veriyorum istemiyorsa birakiyorum.. zorlama yemekten iyice uzaklasmasin bebegin. Ara ara tattir annesi sende zamanin varsa, ne guzel hala evdesin. Ben evde olsam ohoo daha farkli olurdu ama simdilik elimden gelen bu. Bakici veriyor ama puturlu seyler verdirtmiyorum ne biliyim yaninda degilim bogazina filan kacar yaninda ben olsam daha iyi sanki :)Benm bebeğim 6şubat doğumlu ama sadece meyve püresi veriyorum forumu oluyamadığım için çok geride kalmışım siz nekadar çok şey veriyosunuz
Islak mendil bende komili kullanıyorum oda çok hoş teşekkürler canım.
Kaç numara aldın canm bende komili denemek istiyorum şimdi prima var bitsin ona geçecem :)
4 numara kullanıyorum 8 kilonun üstünde sıktigi belli oluo iz yapıoKizlar benim bebis cok zayif da degil hani ama hala biz 3kullaniyoruz.siz 4 5 filan yazmissiniz.neden ki.kilolari mi cok fazla bebislerin
Yaa öylemi. benim kiz 7500 olmuş. baya baya 3numara depolamistim4 numara kullanıyorum 8 kilonun üstünde sıktigi belli oluo iz yapıo
Canım ben molfix dört numara kullanıyordum hatta beş numaraya geçmek üzereydim ama primanın üç numarası oldu anlamadım yani kızımla aynı kiloda oğlun ozaman bende 4numara alıyım teşekkürler tatlmBence bitmeden al ki dokunursa arada değiştirirsin canım. 8 kilo filan oğlum 4 No aldım primadan daha büyük gibi geldi yan yana koymadim ama
Ay 3-4 saat süper...benimki tüm gün böyle.sabah 8 akşam 9 gün içinde uyuyor kısa kısa...gerisi hikaye...oynuyor ama tam oturamadığı için ben yanındayken oturur pozisyonda oynamak istiyor.yatarak oyun halısında durmuyor mesela artık...emekleme nerdeee...yerde bırakıyorum.en fazla Dönüyor.Insallaj gececek bu gunler canim hic oyuncakla felan oynamiyo mu oyalancak bisey yapmiyo mu emekleme durumu var mi benm oglan aksama kadar yerde mesela hic ellemiyorum nereye gidersem oraya goturuyorm mizirdaninc onune ilgisini cekcek biseyler koyuyorum bide sakin kalmaya calsyrm etkileniyolar cunku ha hep mi boyle tabiki degil 3 4 gun uat uste kucaktan inmek istemedigi zamanlarda oluyo tabi
Bazi bebekler zor oluyo malesef canim ben napardm bilmyrm psikolojim bizulurdu heralde cunku kvdeler nerdeyse her gun bizdeler her gun yemek yapiyorm geldiklerindede ee ertesi gune ev batiyo ev temzlyrm disari cikmaya fırsatım yok zaten evdeyim aksama kadar arada biAy 3-4 saat süper...benimki tüm gün böyle.sabah 8 akşam 9 gün içinde uyuyor kısa kısa...gerisi hikaye...oynuyor ama tam oturamadığı için ben yanındayken oturur pozisyonda oynamak istiyor.yatarak oyun halısında durmuyor mesela artık...emekleme nerdeee...yerde bırakıyorum.en fazla Dönüyor.
Diş miş de değil.daha yeni kontrolden geldik.öyle pek yok.ağlaöa da değil anacım bağırıyor bana:) Kafayı üşütecektim.bazen çöküyorum vallahi.hamilelik her ne kadar zor geçse de çok Sevdiğim bir süreç..annelik de öyle...işte böyle Dönemleri oluyor insanın.
Canim ben sabah kahvaltida genelde onune koyuyorm yumurta peynir bende pekmez veriyorm bi kasik labnee veryrm oglen bazen hic bisey vermyrm bazen meyve yada yogurt aksamda biz yemek yerken havuc patates ne hasladiysam ondan koyuyorm onune yiyo yatarken corba yada muhallebi veryrm gece iyi uyuyo cunkuKızlar bir de kaç öğün ek gıda veriyorsunuz? Porsiyonlarınız nasıl? Her bebeğin farklıdır ama hani bir aralığı var bu işin biliyorsunuz...öğünleri nasıl böldünüz?
Ben sabah meyveleri karıştırıyorum.formül mama ile karıştırıyorum.içine kaşık mamadan 2 yemek kaşığı ekliyorum ılık su ile...kek gibi cıvık ile katı arası birşey oluyor.çok seviyor onu.öğlen sebze Çorbası (sebze püresi yemiyor) artı mama...akşamüstüyine kahvaltı gibi ama bazen sadece süt
Akşam ya sade süt ya da Çorba artı süt
Artı alerjimiz var.yum ve peynir veremiyorum.sebze meyve ağırlıklı...siz nasıl yapıyorsunuz?
Kizlar herkes burada birbirinu tanıyor nerdeyse.bu topige guvendim sadece nedense.neyse konuya gelelim.benim kilolar gitti ama gobus ve göğüs masallahi var. bazi kıyafetlerim olmuyor artık. yer isgal etsin istemiyorum. Aranizda tanıdığı filan tesetturlu olan almak isteyen varsa bana olmayanlari vermek istiyorum.baaka yerlere konu acsam hopp ihtiyaci olan olmayan atliyor.ilgilenenler buraya değil özel olarak iletisime gecebiliriz.
Yalniz deilsin bende daha kasik mamayla ugrasiyorumBenm bebeğim 6şubat doğumlu ama sadece meyve püresi veriyorum forumu oluyamadığım için çok geride kalmışım siz nekadar çok şey veriyosunuz
Bizde denize gittik kizlar.. oglusum pek bir sevdi :)) .. ilk girdiginde cok korktu ama sonra alisinca keyif almaya basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?