2016 Şubat Anneleri

Selam kizlar cuma kontrolumuz vardi kuzum 7070 gr boyu 63.5 cm. 2 ayda 570gr almis kafasi persentilin alt seviyelerinde dedi dr ama onemseyecek bir sey degil d vitaminibi hic aksatmayin dedi. Ek gidaya gectik elmayla basladik mama raporu cikarttik pregomin as geceleri verin dedi. Onun disinda alerjik oldugumuz icin 5 gun deneme yapacakmisiz once elma ve armut (muza alerjimiz var onu es gececegiz) sonra da patates havuc ve kabak. Cam rendede elmeyi rendeliyorum posa verince tuuu diyop tukuruyor suyunu iciyor sipa:) su da veriyorum tabi. Sizler elmanin armutu nasil hazirliyorsunuz kizlar? Dr a blw dedim yapma geleneksel devam etsin dedi ama kasikla arkasindan kosmak istemiyorum dedim ver eline siz yemek yerken filede elmayi havucu ordan koordinasyon kazansin geleneksel devam edelim dedi iyi de bir dr muz var vardir bir bildigi dedim. Laktazme diyete devam! Okul aciliyor bu arada cok uzgunum bakici buldum ama cok garip oldum gorusmelerde kadinin yuzune bakarken bir tuhaf oldum. Esimin de isiyoe ilgili sikintimiz vardi esim bakacak valla oyle bir karar verdik masraflarimizdan kisariz diye dusunduk. Bakalim nasil bir surec bekliyor bizi Allah yardimcimiz olsun. Minik kizimin sosyal gelisimi guzel gidiyor cok sukur dr o yuzden 41.5 cm lik kafa olcumuzu onemsemeyelim onemli olan sosyal gelisimi algisi dedi ki bizimki bagirma siritma halinde :) bir de onumuzdeki ay rota asisiyla kan degerlerine bakalim dedi. Hic istemiyorum kan aldirmayi haftaya da 6. Ay asilarimiz var keske bize yapsalar da onlarin canlari acimasa simdiden uzgunum once asi sonra kan aldiacagiz diye

Biz hala 3 kullaniyoruz canim sen isin aslini ogrenince ben de ogreneyim geceriz yakinda 4 e heralde :)

Canim aşıları birer hafta arayla yaptirabiliyor musuz ben bimer e yazdım arayip söylediler bende birer hafta arayla yaptiracam yazık bebislere

Canim aşıları birer hafta arayla yaptirabiliyor musuz ben bimer e yazdım arayip söylediler bende birer hafta arayla yaptiracam yazık bebislere
Cok sagol canim bende oyle yaptirayim olmazsa herkes kiziyor bana uzuluyorum diye ama ne yapayim degisik bir vicdan yaptim cok tesekkurler canim

Canm benm çevremde iki kişi kullanıyor çok memnunuz dediler ben komili almayı düşünüyorum. Yeni bez denediğinde banada yazarsan sevinirim :)
Komili ve canbebe nin pamuklari fazla ciste topak topak oldu.bir daha almam kesinlikle.canbebe pisik yapti zaten fos fos kabardi kizimin totosu

Kizlar benim bebis cok zayif da degil hani ama hala biz 3kullaniyoruz.siz 4 5 filan yazmissiniz.neden ki.kilolari mi cok fazla bebislerin

Bugün hep ağladı.herşeye...o kadar yorgunum ki...uykuda da bağırıyor Uyanıyor şu an.banyoya giremem evde kimse yok ama vücudumu yıkamam lazım.banyo yapınca kaza oldu yine duşa soktum.öyle kötü bi Gündü ki...zaten günlerdir yalnızım.kollarım zonk zonk atıyor abartmıyorum.sinirleniyorum kıyamıyorum nesine kızayım el kadar bebeğin.fakat çok yorucuydu.o kadar ağlıyor ki mıkır mıkır...uyuyor Uyanıyor karnı tok mıkır mıkır yarım saate yine uykusu geliyor çünkü az uyuyor.artık odada bırakıp içeri gidesim geldi.o kadar Çaresiz hissettim yani.kızgınlığımı ve üzüntümü de anlıyor resmen.daha huzursuz oluyor bu sefer.banyo yaptırırken bile düzgün durmadı...öğleden sonra bi başladı devam işte...nuhun Ankara makarnadan başka da bişey yemedim ki dokunsun.
Onu bir de ben üzdüm diye vicdan yapıyorum sonra da.şu günler bi geçeydi....

canım oluyor hepimizin kötü anları, yorgunlukları, zorlukları. az daha dayan pişman da olma annesi :) az kaldı inan.

Canim hem senin huzursuzlugunu hissetmistor hem de dis olabilir. Benimki de gecen gun oyleydi dun aksam disi patlatti ve emin ol bugun neredeyse gun boyu uyudu. Sen once bir derin nefes al biraz balkona falan cik acik hava iyi gelir. Sonra huzurla yaklas bebegine emzir sev. Sen dakinleyince o da sakinlesip uyuyacaktir annesi. Gercekten nasil da hissediyorlar bizim huzursuzlugumuzu degil mi?

Canım gecen prima ile komili yan yanaydı. Bir cesaret komili aldım :) fena değil gibi iki uç gündür kullanıyorum. Molfikse Gore hem hafif.

Ayni seykeri 3 gun once bende yaşadım. kritik donemleri olduğunu düşünüyorum bu bebislerin.biz de yakın dogurmustuk zaten. ben artık cildurmak uzere oldugumda bıraktım yatağında iki orda ağladı bn bi su içtim ne bileyim yüzümü yikadim.iyi geliyor. ama dondgumde hiç birsey yok gibi aldim emzirdim gezdirdim hoplattim.yoksa anliyor sipalar.sen sinirli isen on kat ağlıyor. bnde aglttim diye pisman olmuştum ama bazen aglamalari lazim bnce.en ufak vik cik sesine kosuyiruz çok aglamakli olduklarinda kendilerini yirtmaya alisiyorlar.

Canım elma armut gibi sert meyveleri buharda birazcık yumuşatıp çatalla ez veya cam rendede rendele öyle yedir. Pütüre alışmaları lazım yoksa işin çok zor

Insallaj gececek bu gunler canim hic oyuncakla felan oynamiyo mu oyalancak bisey yapmiyo mu emekleme durumu var mi benm oglan aksama kadar yerde mesela hic ellemiyorum nereye gidersem oraya goturuyorm mizirdaninc onune ilgisini cekcek biseyler koyuyorum bide sakin kalmaya calsyrm etkileniyolar cunku ha hep mi boyle tabiki degil 3 4 gun uat uste kucaktan inmek istemedigi zamanlarda oluyo tabi

Cnm bu paket bitince bnde canbebe ve komili denemek istiyorum bklm nolcak
Kizlar son zamnda sleepy sensitive i oneren cok fazla oldu. Kullanan var mi bebegine?

Ben canbebeyi merak edip almstm butn bezleride denedm sleppy molfix huggies prima en iyisi canbebe hic tasma olmadi oburlerinde surekli batiyodu ustu islak mendil olarakta sleppyi begendm ben yumusacik

Günaydın kizlar. Benim kizimda diş cikaracak alt damagi kabarmis ve cok huysuz. Cok agladiginda aşırı huysuz oldugunda 1 cay kasigi calpol veriyorum soguk meyve ya da salatalik veriyorum bir de diş kasiyicilari dolaba koyuyorum soguk soguk onlari veriyorum durmadiginda baska ne yapabilirim daha beyazlik görünmüyor ne kadar sürer dişin cikmasi ? Diş jeli kullandiniz mi saglikli mi sizce ? Cok soru sordum ama cok bunaldim inşallah bir an önce sağ salim cikarir dişlerini

Ben canbebeyi merak edip almstm butn bezleride denedm sleppy molfix huggies prima en iyisi canbebe hic tasma olmadi oburlerinde surekli batiyodu ustu islak mendil olarakta sleppyi begendm ben yumusacik
Islak mendil bende komili kullanıyorum oda çok hoş teşekkürler canım.
Canım gecen prima ile komili yan yanaydı. Bir cesaret komili aldım :) fena değil gibi iki uç gündür kullanıyorum. Molfikse Gore hem hafif.
Kaç numara aldın canm bende komili denemek istiyorum şimdi prima var bitsin ona geçecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…