- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel aynı zaman doğmuşlar saat kaçta doğdu canım minik prens :) Benm cadı bıraksam beni yiyecek ama korkak bi annesi olduğu için sadece püre yiyebiliyo :)
Birde kızlar blendrım yok nasıl sebze çorbası yapabilirim
Canim ek gidaya ilk ne vererek basladin acaba?benim kızım da 6 şubatbenim kızım ne versem yiyor çok şükür sadece meyveyi çok fazla sevmiyor ama yine de iyi kötü yiyor,onun haricinde çorbasını kahvaltısını mama kıvamında değil pütürlü bırakıyorum alışsın diye güzel yiyor.
Canim ek gidaya ilk ne vererek basladin acaba?
bizimkide yogurdu seviyor, seftaliyle yiyor, neyse oyle devam ediyim bari :)5.ayına girince yoğurt vermeye başladım,baya seviyor yoğurdu,sonra da meyvelere geçtim kayısı ile şeftaliyi karıştırdım,şimdi ne versem yiyor
Canım diş sıkıntısı için calpol vrmesen iyi olur. Çünkü ağrıları olmuyor kaşındığı için rahatsız oluyorlar. Daha minikler çok ilaç vermek doğru degil.Günaydın kizlar. Benim kizimda diş cikaracak alt damagi kabarmis ve cok huysuz. Cok agladiginda aşırı huysuz oldugunda 1 cay kasigi calpol veriyorum soguk meyve ya da salatalik veriyorum bir de diş kasiyicilari dolaba koyuyorum soguk soguk onlari veriyorum durmadiginda baska ne yapabilirim daha beyazlik görünmüyor ne kadar sürer dişin cikmasi ? Diş jeli kullandiniz mi saglikli mi sizce ? Cok soru sordum ama cok bunaldim inşallah bir an önce sağ salim cikarir dişlerini
Pirinc kaşık mamasini birseylerle karıştırarak ver canım. benimki de sevmemisti.tatsiz tutsuz ben.de sevmezdim.eminim ama sonra yesil mercimek haşladim suzgecten geçirdim (su anda suzgece gerek kalmıyor hafif parçalamam yetiyor) onunla karıştırdım ba yil di yeşil mercimekleOglum bugun yumutanin sarisini, bir dilim armut ve ekmek kemirmis :) ve maalesef bir parca domates.. domatese bayilmis, yasak oldugunu soyledim bakicimiza bakalim kakamizda neye donusucek Puturlulere dogru gidiyoruz, ama hala pirincli kasik mamayi sevemedik, neyse sevmesin :)
Tatlım ne sekilde elini kullanmak istemiyor.mesela ulasmaya filan çalışıyor mu.yoksa sadece tutamiyor mu. Bayramdan sonra git.sen hele.sonra gerekirse özele gidersin.ama ben sunu söylerim hep.universiteler ozelden daha iyiMerhaba subat anneleri.benim oglusumda 8 subatta dogdu ancak hala ellerini kullanamiyor. Kiyaslama yapmak dogru degil biliyorum ama internette okudugum zaman bu aydaki butun cocuklarin eliyle birseyleri tuttugunu hatta bir elinden diger eline oyuncaklari gecirdigi yaziyor.2 doktora goturdum ikiside anlamadi norologa yonlendirdi.otistik degil dediler cunku goz kontagi kuruyor uzun sure.oyuncagi gorunce heyecanlaniyor ama eliyle almaya calismiyor.eliyle koluyla ilgilide bir sikinti yok cok sukur.yalniz kanimiz cok dusuk cikti kan surubu damlalarimizi arttirdik ben kullanmaya baslamamistim kan surubunu. Universitedende norolog icin bayramdan sonraya randevu verdiler sizce ozele goturmeli miyim? Gereksiz mi endiseleniyorum acaba.
Canım diş sıkıntısı için calpol vrmesen iyi olur. Çünkü ağrıları olmuyor kaşındığı için rahatsız oluyorlar. Daha minikler çok ilaç vermek doğru degil.
Dişleri içinde içi jelli olan diş kaşıma oyuncaklarını tavsiye ederim. Buzdolabına koy soğuyunca ver eline bayılırlar.
Kizlar saclarima elveda dedim. askiminaskiyim senden cesaret aldim.uzun saclarimi kisa bob model kestirdim.yakisti da haaaferahladim bu sicaklarda
yesil mercimeklemi?? cok merak ediyorum ama verebiliyomuyuz bu evrede oyle seyler.. deniyim bende bir :)Pirinc kaşık mamasini birseylerle karıştırarak ver canım. benimki de sevmemisti.tatsiz tutsuz ben.de sevmezdim.eminim ama sonra yesil mercimek haşladim suzgecten geçirdim (su anda suzgece gerek kalmıyor hafif parçalamam yetiyor) onunla karıştırdım ba yil di yeşil mercimekle
evet canım kırmızı mercimek erken daha ama yeşil mercimek verilebilyormuş.bence dene tadı tuzsuz filan güzel olduğu için galiba hoşlarına gidiyoryesil mercimeklemi?? cok merak ediyorum ama verebiliyomuyuz bu evrede oyle seyler.. deniyim bende bir :)
bu muhallebi pirinc unu mamasi falan verelim mi illa ben hic vermedim emziriyorum sadece pure corba metvw yogurt veriyorum yavastan kahvaltilik biseyler tattircam kilo almamis bu ay