- 4 Temmuz 2015
- 645
- 645
- 103
Selam kizlar cuma kontrolumuz vardi kuzum 7070 gr boyu 63.5 cm. 2 ayda 570gr almis kafasi persentilin alt seviyelerinde dedi dr ama onemseyecek bir sey degil d vitaminibi hic aksatmayin dedi. Ek gidaya gectik elmayla basladik mama raporu cikarttik pregomin as geceleri verin dedi. Onun disinda alerjik oldugumuz icin 5 gun deneme yapacakmisiz once elma ve armut (muza alerjimiz var onu es gececegiz) sonra da patates havuc ve kabak. Cam rendede elmeyi rendeliyorum posa verince tuuu diyop tukuruyor suyunu iciyor sipa:) su da veriyorum tabi. Sizler elmanin armutu nasil hazirliyorsunuz kizlar? Dr a blw dedim yapma geleneksel devam etsin dedi ama kasikla arkasindan kosmak istemiyorum dedim ver eline siz yemek yerken filede elmayi havucu ordan koordinasyon kazansin geleneksel devam edelim dedi iyi de bir dr muz var vardir bir bildigi dedim. Laktazme diyete devam! Okul aciliyor bu arada cok uzgunum bakici buldum ama cok garip oldum gorusmelerde kadinin yuzune bakarken bir tuhaf oldum. Esimin de isiyoe ilgili sikintimiz vardi esim bakacak valla oyle bir karar verdik masraflarimizdan kisariz diye dusunduk. Bakalim nasil bir surec bekliyor bizi Allah yardimcimiz olsun. Minik kizimin sosyal gelisimi guzel gidiyor cok sukur dr o yuzden 41.5 cm lik kafa olcumuzu onemsemeyelim onemli olan sosyal gelisimi algisi dedi ki bizimki bagirma siritma halinde :) bir de onumuzdeki ay rota asisiyla kan degerlerine bakalim dedi. Hic istemiyorum kan aldirmayi haftaya da 6. Ay asilarimiz var keske bize yapsalar da onlarin canlari acimasa simdiden uzgunum once asi sonra kan aldiacagiz diye